Kısa ve net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki yaş ilerledikçe bu çok daha fazla artıyor. Çünkü o anın tadını alma ya dair bakış açısı çok değişiyor. O an daha değerli daha özel bir an gibi gözüküyor. Hayatın kısa olduğunu ve yaşanacak güzel anların bir mücevher kadar değerli olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. En azından ben böyle düşünüyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir bayan arkadaşımın bana anlattığı şun açıkçası bayanlar tam 30 civarı işi çözer demişti bayanlar orgazmı ve vücudu tanımayı falan. neden dedim canım ilk zamanlar beceriksiz genç sevgililer acı olayı evden gizli yaşanan cinselliğin verdiği endişe ya hamile kalırsam ne yaparım korkusu falan işte bu gibi sorunlar giderilinceye kadar bir bakmışsın yaş otuza dayanmış arada istisnalar var tabi erkenden cinselliğin zevkine varan fakat genelde yaş biraz geçince tecrübe artınca olay çözülüyor
yaş oldu 45 .. occukken msttubasyon ile başlayan seruven hala devam ediyor. 40 dan sonra sadece seks yapacağım kadında daha seçici oluyorum. kafamı düt kadın istemiyorum. demem o ki bu aralar haz alma ve haz verme konusunda daha iyi ve tecrubeliyim. gençken sadece kendi boşalmamı düşünürken şimdilerde partnerimi de düşünyorum
Kişiye bağlı yani Doruk noktasının yaş aralığı ne kadar dediğiniz gibi olsa bence sonuç öyle değil hiç Bir çok kadın bir çok erkek yaşı kaç olursa olsun geç yaşayabiliyor Kendini keşfedememiş olabilir insan kadın olsun erkek olsun yaşı olgun olmuş olabilir bence doruk noktası böyle şeyler
Cinsellik te en zirve yaş 30 dan sonrası diyorum kesinlikle. Ne istediğini biliyorsun ne karşındakinin ne istediğini anlıyorsun Zevk almayı biliyor zevk veriyorsun ve bunun ne kadar mükemmel bir şey olduğunu görüyorsun.
Bencede katılıyorum size. O yaşlarda artık hem ne istediğini bilir hemde daha verimli ve alımlı olur. Tam kavrıyor artık cinselliği. Erkeği nasıl memnun edeceğinide bilir. Kişi kendinin farkında olması gerek, fark etmeyenlere var tabi.
Kendi deneyimlerimle konuşacak olursam, bunlar lego gibi üst üste koyularak ilerleyen deneyimler. özellikle erkek için 35'den sonra en erotik filmlerdekilerden daha seksi anlar ve cinsel durumlar yaşanabiliyor. 35-45 diyorum, artırıyorum.