Cinsel Yaşam Cinsellik kaç yaşında yaşanmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Herkesin kendi kararı ama 18 yaşından küçük olduğu zaman cinsel istismara girmiyor mu? Cinsellik kaç yaşında yaşanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
UMUTLUCAAN Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl bu konuda aslında yorumsuzum kişiyi sadece yaşı mı reşit kılmalı bilemiyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anladım aynı fikirdeyim Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl yaşı küçük ama öyle bir tutkuyla seks istemi olan birisine ne yapmalı bilinmiyor ama bu erkek için farklı kız için farklı yaklaşım olabiliyor 15 yaşında bir erkeği eve kapatan bir kadın cinsel istismarla suçlanmıyor ama erkek suçlanıyor enteresan Yorumla Soran +1 yıl Yoo bildiğim kadarıyla cinsiyet fark etmiyor öyle bir durumda. Kadında olsa ceza alır Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl ama almamış sanırım ki duymadık sen duydun mu Yorumla
Tuborgbey Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl yasalara göre 18 yaşından küçük iseniz ve bunu yaşadıgın kişi 18 den büyük se cinsel istismar dan ceza alır 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet normal şartlarda girer ama kişi kendi rızası ile yaptıktan sonra yapacak birşey yok 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Yaşı mühim değil, tabii minimum 18 ama sonrasında insan ne zaman kendini hazır hissederse. 0 0 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 18 ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu konuda aslında yorumsuzum kişiyi sadece yaşı mı reşit kılmalı bilemiyorum
Anladım aynı fikirdeyim
yaşı küçük ama öyle bir tutkuyla seks istemi olan birisine ne yapmalı bilinmiyor ama bu erkek için farklı kız için farklı yaklaşım olabiliyor 15 yaşında bir erkeği eve kapatan bir kadın cinsel istismarla suçlanmıyor ama erkek suçlanıyor enteresan
Yoo bildiğim kadarıyla cinsiyet fark etmiyor öyle bir durumda. Kadında olsa ceza alır
ama almamış sanırım ki duymadık sen duydun mu
yasalara göre 18 yaşından küçük iseniz ve bunu yaşadıgın kişi 18 den büyük se cinsel istismar dan ceza alır
Evet normal şartlarda girer ama kişi kendi rızası ile yaptıktan sonra yapacak birşey yok
Yaşı mühim değil, tabii minimum 18 ama sonrasında insan ne zaman kendini hazır hissederse.
girer. suctur. kendın ıcın mı soruyorsun
Yaşadığın kişinin yaşına bağlı
18 ideal
18 yaşında evlenince