Cinsel Yaşam İlişki esnasında çok ıslanan kadın keyif verir mi size? odaolur1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Erkek arkadaşımla ilişki esnasında çok fazla ıslanıyorum sizce itici mi? İlişki esnasında çok ıslanan kadın keyif verir mi size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim sevgilim parmağını sokuyor ama benimde ıslak oluyor utanıyorum bu erkekler tarafından normal bir durum mu acaba 6 1 Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Normal tabiki Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Islanmazsan daha zor girip daha keyifsiz bir ilişki yaşatırsın. Islanması şart fazla ıslanmak daha da iyi 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok ıslanıyorsan çok zevk aldığındandır, erkek arkadaşının maharetli olduğunu gösterir bu ve sorun teşkil etmez merak etme. 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ooo ıslanmak candır... Keyif vermeyi bırak.. İçerim ben onu... 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Biz zaten o ıslaklığa ulaşmak için yalayıp yutuyoruz niye kötü olsun 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yooo aksine çok zevkli... Girirken canınızı yakmamis oluyoruz 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet tabiki daha fazla zevk verir. Vajinaya giriş çıkışı rahatlatır ve acı vermez 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. hemde nasıl bazıları ufak ıslanıyor bitiyor güzel olmuyor beybi 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. aksine çekici. erkek zevk verdiğini hissettikçe daha da motive olur 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. sadece senmi ıslanıyorsun? kadınlar çoğu çeşme gibi akıtıyor 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Benim eşim de inanılmaz derecede çok ıslanıyor bence çok güzel 0 0 Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Vermezmi... Tanıyacağım en heyecan verici kadınolma ihtimalin üzerinde düşünüyorum 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence güzel bişey hem zevk alıyorsun hemde ilişkide kuru kuru girmiyor 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mükemmel zevk veriyor. Daha kaygan olur daha iyi 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. TAbiki keyif verir. Islanmayan kadın keyif vermez. 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Bence çok güzel bir şey 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Harikasın. Az bulunur kadınsın 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kuru olmasından iyidir 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Yağ gibi olur köklemek kolay olur 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet hemde çok keyif veriri 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nie itici olsunki ilişkiyi kolaylaştırıyo 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. rahatça girer işte :D 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Orgazm olur. Zevk alır, verir 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kesinlikle özel kadınlar onlar 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Offf hemde nasıl 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Verir bence amasyada 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
RedZell Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Hayır değil 0 2 Yorumla odaolur1 +1 yıl Neden Yorumla RedZell +1 yıl Zevk aldığını hissetmek daha çok haz verir bana Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Hayir güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Benim sevgilim parmağını sokuyor ama benimde ıslak oluyor utanıyorum bu erkekler tarafından normal bir durum mu acaba
Normal tabiki
Islanmazsan daha zor girip daha keyifsiz bir ilişki yaşatırsın. Islanması şart fazla ıslanmak daha da iyi
Çok ıslanıyorsan çok zevk aldığındandır, erkek arkadaşının maharetli olduğunu gösterir bu ve sorun teşkil etmez merak etme.
Ooo ıslanmak candır... Keyif vermeyi bırak.. İçerim ben onu...
Biz zaten o ıslaklığa ulaşmak için yalayıp yutuyoruz niye kötü olsun
Yooo aksine çok zevkli... Girirken canınızı yakmamis oluyoruz
Evet tabiki daha fazla zevk verir. Vajinaya giriş çıkışı rahatlatır ve acı vermez
hemde nasıl bazıları ufak ıslanıyor bitiyor güzel olmuyor beybi
aksine çekici. erkek zevk verdiğini hissettikçe daha da motive olur
sadece senmi ıslanıyorsun? kadınlar çoğu çeşme gibi akıtıyor
Benim eşim de inanılmaz derecede çok ıslanıyor bence çok güzel
Vermezmi... Tanıyacağım en heyecan verici kadın
olma ihtimalin üzerinde düşünüyorum
Ben de aynı ya, damlıyor resmen 🙈🙈🙈
Bence güzel bişey hem zevk alıyorsun hemde ilişkide kuru kuru girmiyor
Zevk aldığın için zevk verirsin
Aynen
Önemli olan zaten o
Islandıkça erkekte zevk alır
Mükemmel zevk veriyor. Daha kaygan olur daha iyi
TAbiki keyif verir. Islanmayan kadın keyif vermez.
ne kadar ıslak o kadar iyi:)
Bence çok güzel bir şey
Harikasın. Az bulunur kadınsın
Kuru olmasından iyidir
Yağ gibi olur köklemek kolay olur
Evet hemde çok keyif veriri
nie itici olsunki ilişkiyi kolaylaştırıyo
Islaklık ilişkiyi kolaylaştırır ve zevki attırır
Herkesee karşı mı öylesin
Tam tersi, su içer gibi içilir işte
rahatça girer işte :D
Orgazm olur. Zevk alır, verir