Penis girdigi zaman bosluga giriyo gibimi olur. Rahmi olmayan kadinla birlikte oldunuzmu?
Rahmi alinan kadinlar zevk aliyomusinuz iliskiden?
Rahmi alinan kadinlar zevk aliyomusinuz iliskiden?
rahim dediğin çocukluk denilen yani bebeğin oluştuğu yerdir. rahim yolu denilen bölge bahsettiğin penisin girdiği yerdir ve oldukça uzundur. rahmi alınmak cinselliği etkilemez.
Emiinsiniz dimi
evet eminim, burada bebek doğuramama psikolojisi olabilir o kadar.
Ne yazık ki çoğu zaman seksten tamamen kopuyorlar... Benim eşimin hem rahim hem yumurtalıklar alındı ve ondan sonra hızla seks yapmaktan koptu.. Çünkü 4 cm lik yer bırakmışlardı ameliyatta.. Bir kere ilşikiye girdi ondada canı çok yandı ve iş bitti...
Vajinayimi daraltmislarki :/
Tabi ki rahim alınırken yeni sistem dediler hiç bir şey bırakmamışlar girecek yer yok gibi sadece işemeye yarıyor desem yeridir. Sırt üstü yatırıp altıma yastık koyup oturmayaı çok severdi tabi ilk yaptığımız da ameliyettan sonra hastanelik oldukç Ondan sonra film koptu
Ya tekrar ameliyat olsa actiramazlarmi. Birde bazilari erkek zevk alamaz demis dogrumu
Artık öyle bir şans yok.. Geçti eline bile almıyor öptürmüyor bile...
Off ya bir caresi olmali :( seks yasamamsk buyuk sknti olur bnce
Zaten şeker hastası fazla kilolu onun içinde had safhada sinirli..
Ya haddim olmayarak bir tavsiyde bulunmsk istiyorum seker ve kilosu icin. Canan karatayi duymussunuzdur muhakkak onun beslenmesini uygulayip hm sekerden hmde kilolarindan kurtuluyo insanlar yapmazmi ki acaba
Yok yeni bir ilaç ile kilo vermeye başladı şeker ilaçlarınıda inüsülünüde kestiler..
Cok iyi sevindim ama su rahim olayina cok uzuldum :/ artik aklimdan cikmaz
Maalesef birde abisi kadın doğumcu onun arkadaşı yaptı yeni yöntem diye... Fakat rahimi alınan kadınlarda böyle bir seksten uzaklaşma oluyor.. Hormon dengeside bozulduğu için.
Allah yardimcinz olsun ikinizinde
Sağol canım teşekkür ederim.
Sizde de mi öyle bir şey olacak :S
Olmaz insallah :(
İNŞALLAH eğer eşimin isteği giderse naparım bir abi eşiyle yaşadıklarını anlatmışta çok üzüldüm of.
Ya evet bnde cok uzuldum ona kadini dusundum ayri uzuldum abiyi dusundum ona daha cok uzuldum sexsiz bir evlilik nasil olur ki :/
Eğer eşim hiç istemezse öyle bir şey mümkün abinin dediği gibi üreme yollarından bağını koparmış erkek olsun kadın olsun seksten soğuyabilir. Hem hormonal hem psikolojik olarak yüksek ihtimal. O yüzden kendi kendimi tatmin eder yine eşimi mutlu etmeye gayret gösterirdim. Eminim abi de bunun için uğraşıyordur. Eğer öyle bir şey olursa ALLAH'ım ölümü nasip etsin eşimi aldatmayı ayrılmayı boşanmayı nasip etmesin diye de dua ediyorum. Ya aynısı benim başıma gelse o bıraksa?
Ben eminim esime evlen diye baski yapardim okadar salagim :/
Sexsiz mutlu evlilik olmaz diye dusunuyorum
Ben evlenemezdim. Olmaz öyle şey. Hiç yukarı bak (up) animasyon filmini izledin mi? İzlemediysen tavsiye.
Izledim izlememmi :( kim imrenmezki oyke bir evlilige umarim hayirlisiyla hayallerini yasayacgin bir evliligin olur. Dua cok etkili dua et bol bol
İNŞALLAH olur ben sürekli dua ediyorum. Hem herkes için hem kendim için. Dua çok büyük nimet. İNŞALLAH olur ALLAH şahidim ben eşim olacak insanın her şeyine varım. Aramızda en ufak gizli bir şey bile olamaz. Çok hayallerim var İNŞALLAH ona göre bir eş nasip olur. Sizin içinde öyle hayırlısıyla İNŞALLAH.
Ben cok dua ettim ozellikle geceleri aglayarak dua etmk icin aglamadim aglarken icim yanarken dua ettim sinirlendigumde dua ettim isyan etmedum allahta her istedigimi verdi tamda dualarimdaki gibi. Evliyim şu an hayalimdeki gibi.
Sizin duacınız olucam bacım. ALLAH'ım sizleri ayırmasın. Aynı şekil benimde ciğerim yana yana bir hal oldu. Daha evlenmeme 4 sene civarı bir şey var. Ondan önce hayallerimin gerçekleşmesi çok zor. İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olur. Bende inanıyorum yürekten ağlayarak dua ediyorum. İNŞALLAH nasip olur bacım. Sağol çok sağol moral verdin.
Amin. Ben artik okadar inaniyorum ki duanin gucune. Surekli edicen bikmadan usanmadan yilmadan inan okadar cok kabul olan duam. olduki. beddua ettim bikere oda kabul oldu hmde anne babama :( cektigim skntilar beni allaha yoneltti. Artik hergun kuran okuyorum 5 sayfa 3 sayfa 2 sayfa ama muhakkak okuyorum cok rahatlatiyo tabi inanc meselesi.
ALLAH'ım gücünüze güç, imanınıza iman, duanıza dua, sevabınıza sevap katsın İNŞALLAH. Sizler değerli bacılarımsınız. Gidip el çocuklarının koyunlarında yatıp burada ağlayan onlarca kızlarımız var. İNŞALLAH onlar da tez elden bu duanın gücüne ulaşır. Tövbelerini edip bu yola baş koyarlar. Zor bir yol ama bu yolun sonu o kadar güzel ki. Vicdanın rahat ola ola imanının %50 sini garanti altına alıyorsun. ALLAH'ım herkese nasip etsin.
Amin. Boyle bir soruda boyle bir muhabbet tebbessum ettim :)
Yürekler aynı düşünceleri tekrar edince ister istemez oluyor bacım. Biz yaralı yüreklerden buralara geldik. Çok şükür sen imanının %50'sini aldın gittin. Sıra ben ve benim gibi kardeşlerimde. İNŞALLAH bizlere de nasip olur. Ben sizinle tanıştığıma çok mutlu oldum. İNŞALLAH eşinizle bu dünyada ahirette beraber olursunuz. Bu güzellik bizlere de nasip olur. Hayırlı geceler. O yüzünüzdeki tebessümün ömür boyu devam etmesi dileğiyle :) Kendinize çok iyi bakın.
Muhabbetimizi bie eic le taclandiralim bari :)
Hiç gerek yoktu. Sağolun.
Ne demek. bir eic in lafimi olur. Iyi geceler
Hayırlı geceler.
Cevap
11Cevap
ğirmedim efendim lakin dediğiniz şekilde olur rahmi alınan bayandan erkek oyle pek zevk alamaz bayan belki orgazm olabilir ama erkeğin olması uzun süre bilir.
ne alaka
rahim ayrı vajina ayrı... elbette zevk alır
Sanirim vajina rahim incelemem gerek oyle ayrintili resim vsrmidir coo mesgul ediyo kafsmi
Rahimi alınan kadının seksten aldığı zevk normal kadınınkiyle aynıdır sadece çocuk doğuramaz.
Rahim transplantasyonu yaptırdığında doğurabilir.
hanfendi penis rahme değerse o kadar uzunsa yani acı verir zaten rahimle alakalı değil o
rahim ile seks in bağlantısı yoktur. yine zevk alır. sadece adet görmez.
Sanki penis vajinadan girince kocaman bir bosluga gircek gibi dusunuyorum :/
yok öyle olmaz. rahim zaten derindedir. penisi kavrayan rahim değil. sadece ıslanmada çok az bir sorun yaşanabilir o da çok kolay aşılır. merak etme.
bilmiyorum hiç bir fikrim yok ama sanırım rahim denen kısımla penisin girdiği kısım farklı
Psikolojin etkilendiyse tat alamayabilirsin.
zevk alamaz..
Deme :(
Rahme girmiyor ki niye alınmasın
Polyanacilik yaparak zevk alirlar gerisi boş
Rahim ve yumurtalıklar alındığında kadınlarda benlik gidiyor kişilik bozukluğu ve birçok piskolojik sorunlar oluyor maalesef eskisi gibi cinsellik asla olmuyor yumurtaliklar alinmazssa yine zevk alır lakin eskisi gibi yine olmaz kadınların kutsal havuzu rahimdir penis girdiginde rahim yolunda ilerler ve yumurtaliklarda östrojen oluşumu sonucu orgazm oluşur, yumurtaliklarda alınırsa ameliyat esnasında 4 santim civarı bir boşluk kalır gerisi dikişle kapanır çünkü ileri gidiş yolu artık yoktur zevk alsada orgazm olayı çok zor gerçekleşir östrojen i böbreklerden tamamlasada yumurtaliklari ürettiği sıvı olmadığından penis görevini kusurlu gerçekleştirir kayganlaştırıcı olsada kadının vajinası artık penisi kavrayamaz boş bir gidiş geliş olur erkekte boşalma zorluğu ereksiyon etkilenmesi kadında ise eksiklik piskolojik ola-rak muhakkak etkiler, bu durumda piskolok ve terapi görerek bazı sorunlar yok edilirse normal bir ilişki olmasada kişilerin sevgi bağı ile sorun çözülür ancak eşini seven erkek bu durumlari dert etmemeli seks düşkünü bir erkekle de biraz zor durum diyorum ve bütün kadınlarımıza allahtan şifa diliyorum
alır bence sanırım çocuk olmaz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?