Yapan kadınlar genelde memnun olmuyo sizce kadın zevk alıyo mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok fazla kız ile ve çok fazla kere anal ilişkilerim oldu bu yaşıma geldim daha analdan aman aman zevk aldım diyen sevgili duymadım görmedim bakire sevgilerimin merakından kaynaklandı anal ilişkilerim benim cinselliğim bastırıldı onların merakı giderildi o kadar zaten sıkıntılı bir ilişki çeşidi kısaca bayanlar zevk falan almaz kardeşim he ben aldım diyen çıkar yazar itiraz eder oda vaginal ilişkiye girmemiştir ve gerçek orgazm olayını bilmiyordur keşf etmemiştir daha ben zevk aldım der yazar sana bir örnek benim 3 yıl anal yaptığım eski kız arkadaşım bir bay ile evlendi ve yıllar sonra ki yazışmamızda bana yaptığımız onca anal boş işmiş ya diye yazdı şimdi kocası hiç anal yapmamış merak ediyormuş ama analın boş iş olduğunu anlayan eski kız arkadaşım kocasın merakını bile gidermiyor düşünsene benle defalarca yaptı şimdi kocası ile yapmıyor çünkü analda zevk yok zevki biz erkekler yaşıyoruz sebebide orası vaginadan daha sıcak ve daha dar ve en önemliside dışarı boşalma derdi yok kısaca bayanlara bir zevki yok merak işte o kadar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnal seksten zevk alan kadınlar da var yaşadığı acı nedeniyle zerre haz almayan kadınlar da var,,, İlk deneyimlerde kesinlikle zevk alamaz kadinlar, ancak anüs biraz genisledikten sonra oda partnerinin ön sevismesi seni buna hem psikolojik hemde biyolojik olarak hazirlamasiyla alakalıdır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uygun şekilde yapılırsa zevk alırlar. Bu tarz durumlarda kayganlık ve pozisyon önemli. İkisinden biri can acıtacak şekilde olursa kadın da zevk alamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır asla, gram zevk yok üstüne acısı 10 gün sürüyor, oturamıyorsuın yürüyüşün bile değişiyor, s*çarken neler çekersin sen düşün, erkeğin kandırmalarına uyup kesinlikle bulaşma derim... bakireyken ben de aynı hayatı yaptım çok istiyor diye kabul etmiştim ama 4 kez felan yapmıştık ama her seferinde feci bir acı olmuştu, erkek için senin çektiğinin hiçbir önemi yok, o bastırdıkça bastırıyor ve bundan zevk alıyor sen ağlıyorsun acısından ama erkeğin umurunda bile olmuyorsun, senin acı çekmenden ayrıca bir zevk alıyor erkek, erkek için kızı altına aldımı gerisinin hiç bir değeri yoktur, kökleye kökleye zevk alır sen kıvranırken
21 Yorumla- +1 yıl
Sen demekki insanla değil hayvanla sevişmişsin. Sınırlarını anlayamayacak bir davarla. Seçimler önemli...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alacak bir uzuv bir organ bir doku yok. Tıbben mümkün değil. Ama burada sorularda ben aldım diye kadınlar var. Bence bu karşısındakini memnun ederken aldığı haz.
22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sonuçta arka kısımdan zevk almıyoruz o anki ambiyans tene dokunuş heralde kadını etkileyen şeyler
- +1 yıl
Ya bunu yapanların yapmalarındaki en büyük sebep bir çoğu bakire olup karşı tarafı memnun etmeye çalışması , ikinciside arsız erkeklerin merakı ve doyumsuzluğunu gidermek için. Ama bana göre yanlış bir durum. Tercih edilecek bir şey değil. Ama merak etmiyorum da diyemem , yalan olur.
+1 yılBence Erkeğin kendini kontrol etme biçimi burada çok önemli. Kendi zevki uğruna hayvan gibi bastırsa sen acıdan başka bişi hissetmezsin ama o senin sınırlarını anlar ve buna göre davranırsa ikiniz de zevk alabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılHijyenik koşullar içinde doğru teknik uygulanırsa haz alınır
10 Yorumlaalanlarını gördüm tabiki belli bir acı çektikten sonra
00 Yorumla
+1 yılYazanlara bak hepsi erkek. Bir tane kadın analdan zevk aldığını söylemez.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet yazanlar daha önce yemiş demek ki 😂
Bilemem zevk almasa kesinlikle kabul edebilecekleri birşey değil bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapkın mazoşist bireylerin acıyı zevk olarak algıladığı kanaatindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen alamaz diye biliyorum ve bir biseksüel olarak analı tavsiye etmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gayet zevk alıyorum. Bu rahatlığa ve ön sevişmeye bağlı bişey
11 Yorumla- +1 yıl
Dar mi geniş mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılalmıyor alırım diyenlerde o temasın etkisinden alıyor ten temasının flan
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmadım yapmam da
00 Yorumla
+1 yılEvet kaliteli yapılıyorsa zevk alınır cidden
00 YorumlaMemnun olur Zevk alırlar dogru sekilde yaparsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zevk alan var oda sertlikten hoşlanan kadinlar
00 Yorumla
+1 yılİş bilen ellerde zevk alacaktır
00 YorumlaArkadan mı yapacaksın
00 YorumlaBirkaç denemeden sonra ancak alıyorlarmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılalır tabi
00 Yorumla Alır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak mı ettin ki?
00 YorumlaAlır evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. alan var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı çekersin ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlır zorlamaSam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi