Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler şiddetli orgazm anında ayrıca boşalır, boşalma spermlerin penisten dışarı fışkırmasına deniyor, erkeklerde boşalma ve orgazm mutlaka aynı anda olur, biri olmadan diğeri de olmaz. kızlarda ise yalnızca orgazm olma vardır, orgazm şiddetli zevk anına deniyor. kızlar boşalmaz. ama ifade olarak yanlış olsa da boşalmayı rahatlama anlamında da kullanıyor çoğu kişi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlarda farklı erkeklerde farklı bizde zevke geldiğimizde yanardağdan volkan patlar, kadınlarda bi kaç çeşit orgazm türü var sonuçta sizde zevk anında patlıyorsunuz biri içten yanmalı motor erkeklerinki dıştan 😀
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir fark yok boşalma erkeğin orgazmının fiziksel tepkisidir. Kadında boşalma olmaz erkek gibi ama her iki cins için de orgazm yerine boşalma tabiri kullanılır.
011 Yorumla
Soran+1 yılSen bilen birine benziyon cinsel bişe izlerken kadından fışkıran şey ne? Havaya falan çiş gibi o ne
Soran+1 yılYani böyle bir şey aslında boşalmak değil işemek demi
Soran+1 yılBen Abaza değilim jsjshs ama gaza geldim sordum
Soran+1 yılBak deme işte şunu deme bütün sırrı bozdun ya 😠🤯
Soran+1 yılDeğil canım 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılOrgazm ve boşalma aynı şeydir, fark orgazm ve tatmin olma arasındadır, evet boşalabilirsin ama doyuma ulaşmak farklı bir konu, sadece gir çık yaparak orgazm olabilirsin ama bedensel ve ruhsal doyum için çok başka şeyler gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Boşalma orgazm ile olur zaten benim bildiğim. Orgazm zevkten ötürü ortaya çıkan bir durum bunun sonucunda boşalma gerçekleşiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani orgaxm olan bi kadın boşalıyor demi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler boşalır kadınlar orgazm olur. Tabi bu iki tabir iki cins içinde kullanıldığı için kafa karışıklığı yaşanabiliyor
00 Yorumla
+1 yılOrgazm kasılmayla ilgili hormonel bir hissiyat, boşalmak bunun fiziksel bir sonucu
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel içerikli bir şeyler izlerken çeşme gibi fışkıran boşalmak mı oluyo
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Erkekte gelen beyaz şey sperm o en son gelir, kadından şeffaf renkte fışkırır ona da zevk suyu denir. Kadın erkeğe göre bir ilişkide daha fazla sayıda boşalabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalma erkeklerin yaşadığı bir olay, erkekler hem orgazm hem boşalma yaşar aynı anda. kadınlar sadece orgazm olur, boşalma sıvı akışını ifade ediyor yani erkeklerdeki sperm akışı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiside aynı şey aslında ama erkekte farklı kadında farklı yaşanıyor sadece 😂
00 Yorumla
+1 yılOrgazm kasılıp titreme
Boşalma ise ordan sıvı çıkması00 Yorumla
+1 yılFark çok
Biri zevke gelmek diğer zevke gelince bosalmak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgazm kadının tercümanıdır, boşalma erkeğin fiziksel tepkimesidir.
32 Yorumla- +1 yıl
Kendi boşalmasına şair olmuş kadın 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Şiirden-bıkmış-şair napalım senin gibi herkes şiirden bıkarsa diye önlem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBosalma rastgele plan.
Orgazm ise iliklerine kadar titreterek zevk alması.00 YorumlaCinsel video izlediginde fışkıran şey normalde sizde olmuyor ki
08 Yorumla
Soran+1 yılabi ne bileyim bana hiç olmadı birkaç kere denk geldim az önce de denk geldim bende olmuyor
Soran+1 yılBana özelden filan yazmayın sordum birebir konuşsam çevreye sorarım
Soran+1 yılKaçakçay jsjshsh beni deli etmeyin hsjsjs
Soran+1 yılAdını okuyunca ciddiyetimi yitirdim kb jsjshsh
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayni sey degisen yok amasyada
00 Yorumla
+1 yılorgazm kadında olur boşalma ise erkekte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrgazm en son noktasıdır zevkin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılcanli gosterelim
00 Yorumla
+1 yılBoşalma orgazmın zirvesidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne