Mesela dizilerde veya filmlerde görüyoruz, baya uzun sürüyor boşalmaları. Kadınlarda nasıl oluyor peki? Mesela ben erotik bir şey izleyim, hemen doruk noktasına ulaşıyorum, boşalmış mı oluyorum? Yani onu yaşayınca cinselliğe devam etmemem mi gerekiyor? Erkekte mesela sıvı gelene kadar birlikte oluyorlar ama kadında nasıl ne zaman bitmesi gerekiyor? Ben içine koymuyorum ancak klitoral olduğunda 2 3, Maximum 4 dakika sonra doruk noktası oluyor. Ondan sonra devam edebilir miyim? Bazen ediyorum iki kez daha oluyor ama sonrasında canım acıyor. Normal mi bu? Normali nasıl? Gerçekten öğrenmek istediğim için soruyorum, bu konuda hiç bilgili değilim, hatta bu yüzden evlenmeye bile korkuyorum ya eşimle aramda bu yüzden problem olursa diye. Düzgün cevap yazacaksanız yorumları dikkate alacağım. Şimdiden teşekkürlerler
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. en sağlıklı cinsel bilgi zaman içinde kendi deneyimlerinden esineceğin bilgidir evet erkeklerde sperm akana kadar devam eder çünkü boşaltıktan sonra peniste yumuşama olur ve tekrar sertleşip yeni bir ilişkiye hazır olması için belli bir süreye ihtiyacı vardır ama kadınlarda fiziksel bir boşalma olmaz ilişki anında akan sıvılar ise ne kadar yoğun olursa olsun bir boşalma değildir kadınlarda klitoral ya da vajinal orgazm vardır klitoral olan kolaydır klitorisin uyarılması ile olan orgasmdır kısa sürer birde vajinal orgazm vardır ki çok çok az kadın yaşıyor bunu vajinal bir orgazm için rahat bir ortam rahat bir kafa ilişkiye çok iyi konsantre olmak gerekiyor partnerin kadını ön sevişmede gerek parmak gerek oral ile çok çok iyi hazırlaması lazım erkek erken boşalmamalı ve en önemlisi kadın bedenini tanıyacak hangi noktalardan hangi pozisyondan daha çok zevk aldığını bilip erkeği gerektiğinde yönlendirmeli abooo yazması bile ne kadar uzun ne zormuş kızların orgszm olması 🤣🤣🙈🙈🤭🤭
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErotik filmlerde kadınlar her saniye zevk alıyor dediğin kısmen rol gereği sürekli zevkten kıvranıyor gibi görünüyorlar. Asıl orgazm o değil en sonda erkekseki boşalma gibi max 5-10 sn kadar süren bazısında yüm vücutla olan kasılma titreme veya nefessiz kalma hali oluyor. Sen mastürbasyon süresince sadece sessiz kalıyorsun o yüzden seninkisi sana anormal geliyor heralde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen bence mastürbasyon uaptiginda zevk aliyosun ama bosalamiyosun. Bosaldiginda her kadinda olmuyor ama ufsk bi titreme gelir kisiye gore az ya da cok sivi gelir. Hassaslasir klitoris ve dudaklari. Eger nefes nefese kalmiyosan zevk aliyon ama bosalamiyon. Kasiklarinda agri falan oluyosa gun icinde buda tam bosalamadigin icin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Biyolojik olarak kadınlar çoklu orgazm geçirebilir ama erkekler çok genç olmadiklari sürece sadece bir defa boşalabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadının ne kadar sürede bir boşalması normal?
Soran+1 yılAma sorun şu ki ben sadece doruk noktasına ulaştığımda zevk alıyorum, bir de ilk o içeriğe maruz kaldığımda. Ilk orgazmdan sonra ikincisine kadar zevk almıyorum, sonra sadece ikinci orgazmı yaşarken alıyorum. Bu da mı normal?
- +1 yıl
Bu kadarı benim bilgimi aşar kadınlara sorman daha doğru olur ama fikir yürütmek gerekirse orgazm yolunu açan her aktivitenin zevk vermesi gerekir. Sadece orgazmdan sonraki birkaç dakika rahatlama evresinde zevk alamayabilirsin ama sonrasında 2. 3. Orgazm a kadar zevk alıyor olman gerekiyor. Benim birlikte olduğum kadınlar alıyordu en azından ben öyle zannediyorum
Soran+1 yılÖyle yapıyım, kadınlara sorayım en iyisi. Çok teşekkür ederim
+1 yılBirisi kıvama geliyor diğeri zevke gelip sıvılarını boşaltıyor dışarı
00 Yorumla
+1 yılBizim bilmediğimiz şeyler bunlar.. Ben sadece görevimi yaparım..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen klıtoral orgazm oluyorsun vajınal orgazm oolunca tıtreyerek bosalırsın daha yogun olur
04 Yorumla
Soran+1 yılYani şu an bu yaşadığım normal mi? Size de soruyum. İzlediğim sahnelerde kadın her saniye zevk alıyor vajinal orgazm olurken. Ben klitoralde yalnızca doruk noktalarında alıyorum. Normal mi bu? Vajinalda sürekli bir zevk alma hali mi var? Erkeklerde nasıl oluyor bu durum? Boşalana kadar sürekli olarak zevk alıyor musunuz?
- +1 yıl
kadınların daha uzun surer ve kadınlar erkeklerden kat kat fazla zevk alır. partnerın saglam bır partnerse senı defalarca orgazma surukler nefesın kesılır ınanılmaz zevk alırsın
Soran+1 yılO zaman bende bir sıkıntı var sanırım
- +1 yıl
bunun ten uyumu ve arzulama ıle ılgısı var tam olarak sorun sende dıyeeyız ama psıkolojık de olabılır
Normal klitorisin ağrımaya Başlar ikinciden sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılDevam edebilir miyim peki bu durumda birlikteliğe? Normali nasıl yani. İzlediğim sahnelerde kadın her dakika her saniye zevk alıyor ama o doruk noktasından sonra ben almıyorum mesela bir süre
Soran+1 yılTamamen boşaldığımı nasıl anlayacağım peki? Ben genelde üçüncüde bırakıyorum. Devam mı etmem gerekir? Acaba bir şey olur diye endişelendiğimden dolayı veya her zaman bu şekilde bıraktığımdan dolayı mı acı hissediyorum veya zevk almıyorum?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende merak ettim kadınlar cevap atmamış
00 YorumlaErkek gelene kadar sen orgazm olmaya devam et 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ben kendim yaparken 2 3 kez doruk noktasına ulaşınca isteğim kaçıyor. Ama çoğunda 10 15 20 dakika sürüyor. Bu noktada ben devam edebilir miyim biyolojik olarak?
+1 yılAynı şeyler
00 YorumlaAynı şey
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar
Islanma ve boşalmayı karıştırır
O ikisi farklı bak :)
+1 yılDeneyimlemen lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem