Güncellemeler
+1 yıl
O kadar uzun yazmışım ki. Bence yazılacak mevzuyu soru diye paylaşmışım. 😎

Detayda farkı yeterince açıklamışsın şunu ekleyebilirim orgazm yaşatan partner yanınızda olmasa bile hayaliyle beyin orgazmı ve sonrasında penetrasyon olmadığı halde o zevki her zerrenizle yaşayabilmektir orgazm.
Squirting evet kadın orgazmının zirvesi bazıları bu olayı kabul etmese de yaşadığımdan dolayı kesin bir dille zevkin nirvanası olduğunu söyleyebilirim.
Sitede geriye dönük bayağı uzun aramalar yapıp yorumları inceledim. Squirting yaşayan kadın hiç yok denecek kadar az. Yaşamışsan çok şanslısın.
Kim yaşattı parmakla oluyor genelde
Belki tanırım 😂. Nasıl anlatta bilelim bizde yapalım öyle partnerimiz fışkırsın
Al sana tarif 😅
Squirting Efsanesi ↗
Vay arkadaş yaaa. Benim soru yazıp bence olacak konuymuş dediğim şeye zaten bence yazan fenomen/üye bizim sorumuza yoruma gelmiş. Meğer amaç bizi eziklemekmiş. Üzüldüm valla. 🥺🥺😔😔
Sen anlatsana o birliktelikte neler oldu da squrting yaptın
Çok da yakın zamanda yazmışsın bu benceyi. Benim zamanlamam yanlış olmuş. Fark etseydim daha ileri bir zamana ötelerdim bu soruyu
Boşalma ve orgazm tıptaki son gelişmelere rağmen halen bilinmezliklerle dolu bir terimdir. 1966 yılında Masters ve Johnson’un, hem erkek hem de kadın gönüllü bireyler üzerinde yaptıkları çalışmaları ve günümüze kadar gelen diğer çalışmaları takip edersek, boşalma ve orgazm olgularının tarif edilmesinin zor olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü boşalma, orgazm ve cinsel doyum kavramları genellikle birbirine karıştırılmakta ve çok yanlış bir şekilde aynı anlamda kullanılmaktadır. Orgazm olmakla boşalmak aynı şey değildir. Bu nedenle genelde orgazm diye bahsedilen durumlar boşalma olarak algılanmalıdır. Boşalma bedensel bir rahatlamayken orgazm ise bu bedensel rahatlamaya ruhun eşlik ettiği çok yüksek haz veren bir durumdur. Orgazm boşalmayı da içine alan daha geniş bir kavramdır. Orgazmı çeşitli uyaranlar sonucu beynin uyarılması ve bu uyarılmanın etkisiyle, bireyde hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan bir hissin meydana gelmesi olarak tanımlayabiliriz.
Boşalma, daha çok fiziksel rahatlama olarak tarif edilir. Her cinsel ilişkide bu duyguyu, her erkeğin ve her kadının yaşamasını doğal bir duygu olarak görmek gerekir. Bu duyguyu, bir insanın çok susadığı zaman kana kana içtiği sudan aldığı tat gibi ya da çok sıkışan bir kişinin, ihtiyacını giderdiği zaman yaşadığı duygudaki rahatlama gibi tarif etmek mümkündür. Boşalma esnasında beden bir an gerilir ve arkasından rahatlama hissedilir. Cinsel ilişkilerin sonlarına doğru yaşanan ve 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren fiziksel ve bedensel rahatlamaya “cinsel boşalma” denir. Boşalma olmadığında insanlar yattıkları yerden sıkıntı ile kalkarlar. Bu durum hem iç dünyalarında hem de partner ilişkilerinde sıkıntılara neden olabilir.
Orgazm; boşalmayı öğrenmiş, ilişkisinde belli bir kalite, uyum ve ahenk yaşamış çiftlerin, ayda yılda bir kez yaşadıkları bedensel rahatlamaya, ruhsal rahatlamanın da eklenmesi ile geçici bir süre, kadınlarda genellikle 10-15 saniye süren kasılmalarla kendini gösteren ama farklı bir bilinç hali gibi oluşan, kontrol kaybı duygusu gibi çok daha farklı, yoğun bir rahatlama olarak açıklanabilir. Burada orgazmı, hem bedenin hem de ruhun rahatlaması olarak tarif etmek mümkündür. Orgazmı, boşalmayı öğrenmiş ve ilişkide belli bir kaliteyi yakalamış, çok arzu ve istekli olan, her iki tarafın da gününde olduğu ilişkilerde yaşanan bir armağan ya da hediye gibi görmek gerekir.
Kim okuyacak şimdi bunu? Ben uzunca makale okurum ama bu nedense beni geri tepti. Üşenmiş olabilirim 😄
Eig adayı
Bir kadını mutlu etmek istiyor iseniz o kadına sevgi verecek öpün iş olsun diye değil okşayın öpün elleriniz ile kalçasını vs vücudunu elleriniz ile gezdirin okşayın göğsünü öpün anlından öpün göğsüne yatır başını sev
Bencil olmayın bencil olursanız kadın yatak da Kendini kötü hisseder
Arasındaki farklar bunlar ise güzel anlatmissiniz peki ben uzun zamandır mast yaptığım için sadece orgzm mi oliyorum yani ıslanıyorum ama süre sonra zevke gelince kuruyorum ve o an beynim bile rahatlıyor hissediyorum bacaklarim da tatlı bir ağrı oluyor ama boşalma bosalmiyorum simdi bu ne kadar iyi ya da kötü peki fikriniz var mı
Boşalma olayını yaşıyorsun sen ama orgazm daha çok ızakta bence.
Ama detayda ise bu tür rahatlamalarin orgazm olduğunu belirtmissiniz
Reel seks yapmadan orgazm ve boşalmanın farkını anlayabilmen pek mümkün değil. Boşalma olayını yoğun yaşadığını değerlendirebiliriz.
Niye mümkün değil 😀
Şöyle örnekleme yapabilirim. Mast yapmak bir akrobasi uçağını izlemek gibidir. Zevkli ve keyifli olduğunu düşünürsün. Reel seks yapmak ise o akrobasi uçağını kullanmak gibidir. Bulutların üstüne çıkarsın, ters dönersin, dalarsın, çıkarsın, özgürlük, mutluluk, zevk, keyif buymuş işte dersin m
Vayy mükemmel anlattın hahahh şimdi üzüldüm kendime 😂😂
Üzülecek birşey yok. Gün gelecek, sen de Zevten uçmanın ne olduğunu yaşayıp göreceksin
Bu kadar şeyden, zamandan sonra zevkten uçtum dediğim günü hiç hatirlamiyan ben inşallah inşallah 😂😂😂
Herşeyin zamanı var. Doğru partnerle Uçmaya başladığında göreceksin ki bağımlılık yapıyormuş uçmak.
Orası kesin. Tabi doğru partner dediğin nasıl bulunuyorsa
Artık
Onu özellikle ararsan bulamazsın. Hayat en doğru zamanda en doğru kişiyi çıkaracaktır karşına
Aramadigim için öyle bişey dedim zaten. Çok güzel dediniz umarım ki öyle olur 🙏 teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin
Cevap
2Cevap
Ya peki ilişki esnasında işemek noluyor başıma geldi çok utandım komik geldi partnerime sonrasında konsantre olamadık iş yarım kaldı 😬😒
İşemek bir fantazidir. Ama pelvikal kaslarda bir şekilde gevşeme varsa o zaman da kazara yaşanabilen bir durumdur. Zevke gelirken kontrolü kaybedince olabilşyor bunlar.
İncontinence terapi uygulamasını tavsiye edebilirim.
Ne genelleme yapıyorsun ki arkadaşım sallasam profil gizlemem utandığım bi anımdı
boşalma işemek gibi orgazmda en sevdiğin seyin bitmeden saatlerce sürmesini isterin.
Vajinal ve klitoris boşalma arasnda fark var mı ben mastürbasyon la bolsdm diğerini bilmiyorum
Mutluluğun nirvanasıdır orgazm.
Ben orgazm olamıyorum