Cinsel Yaşam Cinsellikte oral seks sizin için neyi ifade ediyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel.. Güncellemeler+1 yıl Güncelll Cinsellikte oral seks sizin için neyi ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsanlar yemek yedikleri organları ile gidiyor ayıp şeyler yapıyor tüh olsun böyle sisteme. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsanların zevkine karışamayız ki hem insanlar neler neler yapıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerekli bence 3 8 Yorumla Soran +1 yıl Peki süresi ne kadar olmalı çoğu kadın yaparken zorlanıyor Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süresini bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm deneyimin oldu mu peki ve yapılmasını mı yapmasını mı seversin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneyimim olmadı ama bence yapmayı daha çok severim gibime geliyor Yorumla Soran +1 yıl Hmm şeker yalamayı ya da dondurma somurmayı seviyorsan seversin daha çok eminim ama onun için bi deneyim şart Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sitede misin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dibine kadar almak 3 14 Yorumla Soran +1 yıl Hmm emin misin bu kolay değil 19 cm skmi bile yarıya kadar alıyolar en fazla tabi çok profesyonel biriyse alır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaç hepsini almak degil alabildiğin kadar almak Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle hepsi ne kadar alabilirsn deneyim var mı yoksa fikir olark mi ifade ettn? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Soran +1 yıl Hmm mahrusu yoksa ne kadar deneyimin oldu ve ilk oral seksle tanışma yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 yasında oldu. Her ilşikimde yaptım Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyimiş peki kaç kişi oldu ve kaç numara iyidi senin için bu arada bakire değilsen sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 17 cm Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım deneyimin çok iyi yalamanı merak ettim şahsen ben 19 yaşında yalattım ilk deneyim olarak aşırı iyidi bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki en son ne zaman oral seks yaptın? Ve hangi burçsun nerelisin? Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl ? Sustun Yorumla Soran +1 yıl Yazacak mısın? Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İnsanlar yemek yedikleri organları ile gidiyor ayıp şeyler yapıyor tüh olsun böyle sisteme.
İnsanların zevkine karışamayız ki hem insanlar neler neler yapıyor
Gerekli bence
Peki süresi ne kadar olmalı çoğu kadın yaparken zorlanıyor
?
Süresini bilmiyorum
Hmm deneyimin oldu mu peki ve yapılmasını mı yapmasını mı seversin
Deneyimim olmadı ama bence yapmayı daha çok severim gibime geliyor
Hmm şeker yalamayı ya da dondurma somurmayı seviyorsan seversin daha çok eminim ama onun için bi deneyim şart
🙄
Sitede misin?
Dibine kadar almak
Hmm emin misin bu kolay değil 19 cm skmi bile yarıya kadar alıyolar en fazla tabi çok profesyonel biriyse alır
Amaç hepsini almak degil alabildiğin kadar almak
Aynen öyle hepsi ne kadar alabilirsn deneyim var mı yoksa fikir olark mi ifade ettn?
Var
Hmm mahrusu yoksa ne kadar deneyimin oldu ve ilk oral seksle tanışma yaşın kaç
21 yasında oldu. Her ilşikimde yaptım
Hmm iyimiş peki kaç kişi oldu ve kaç numara iyidi senin için bu arada bakire değilsen sanırım
17 cm
Hmm anladım deneyimin çok iyi yalamanı merak ettim şahsen ben 19 yaşında yalattım ilk deneyim olarak aşırı iyidi bence
Anlıyorum
Peki en son ne zaman oral seks yaptın? Ve hangi burçsun nerelisin?
?
? Sustun
Yazacak mısın?