Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğazına yuva kursam, alsam alevini dudaklarından...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılüstünlük hissi yaratıyor. Ellerim belimde partnerim ağzına alıyor, göz teması kaybolmadan. Zevk, ego tatmini hepsi birarada sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Cevap sahibi+1 yıl:)
İki insan arasındaki iletişimin kallavi hale gelmesi. Aslında seks yapan iki ayrı cins bu sırada iletişim halindedir.
Fiziki boşalma ile ruhi boşalma da olur.
Ayarlar düzelir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılığında ingilizce özel dersi veren hocam vardı lisede hiç unutmuyorum direkt o aklıma geliyor
15 Yorumla
Soran+1 yılnE
- +1 yıl
Evet ifşası bile karşıma çıktı sonra açığa aldılar hocayı galiba yok oldu gitti
- +1 yıl
Bende sınav için çalışmaya gittim eve notları evdeymiş öyle dedi evine gittik baya iyiydi
Soran+1 yılAhahaah sallama ya of. Şu erkeklerin yazdığı senaryolar beni bitiriyor lsidlsşssş
- +1 yıl
Ahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılzevk keyif ve eğlence.. saplantılı bir oral hastasıyım açıkcası.. gün yok yapmaktan sıkılmam.. bayılrıım.. hayatın lezzeti
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey ama cidden burada iyi yapan kadın yok denencek kadar az burdan kastım bizim ülkede
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünce. Türkiyedeki %99 kadını tanımış olman lazım bu kadar kesin konuşman için
- +1 yıl
Yav haklisn ama genelleme yapacak kadar tecrübem var merak etme ve bir diyeri sadece oda değil kadınlarımız pek oral meraklısı da değil. bu arada bu dediklerim kendi yaş kategorisine göre konuşuyorm onuda diyim
Soran+1 yılTamam en tecrübeli sensin
- +1 yıl
Ya bu öyle bişey değil yaa neyse derdimi anlatamam size haklısın en iyi sizsisniz
+1 yılPartjerim yapması hoşuma gidiyor.. o saçını toplamak böyle istekli olusu vs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmayı çok severim ve ayrıca gerçek seks sevişme ve oral bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yapılmasını çok istemem ama ben yapınca zevk alıyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden sana yapılmasını istemiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKadının zevk aldığını görmek bana daha çok zevk veriyor. Ve hiçbir kadının severek isteyerek oral yaptığını düşünmüyorum.
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun 🙃
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Belkide eşler arasında garip geliyor olabilir
Soran+1 yılEvet olabilir. Ama ben yapmayı seviyorum. Aynı düşüncedeyiz. Erkeğin zevk aldığını görmek beni mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılSeven insan çok tabiiki sizin gibi. Herkesin bir isteği bir stili var sonuçta
Soran+1 yılSevmemdeki en büyük sebep erkeğin zevk alıp mutlu olması. Onu tahrik etmek beni de mutlu ediyor:)
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi istiyoruz. Bu durumda 69 ideal bizim için
Soran+1 yılAh kesinlikle.. 69 dışında yüzünü görebileceğim bir pozisyon da çok iyi olurdu. Tahrik olduğunu, kasıldığını görmek nefes alıp verişinin değişmesi.. Bana kadınlığımı hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılBunu zaten senin organına yaptığı temastan ısırmasından ya da elleriyle gayet güzel hissettirebilir
ön sevişme işte erkeği ya da kadını önceden hazırlama sekse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Çikolata yediğimdeki duyduğum haz gibi bir şey
10 Yorumlaolmazsa olmazdır benim için ve karşılıklı olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılKadının ve erkeğin seks öncesi hazırlığı
00 Yorumla
+1 yılYapması da yapılması da çok aşırı zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO benim hayatımın her şeyi
00 Yorumla
+1 yılDakikalarca yapabileceğim bişey
00 YorumlaBayılıyorum
00 Yorumla
+1 yılİnanılmaz bir mutluluk yapmak ve yaptırmak
00 Yorumla
+1 yılSeksine 4 de 1 ini.