Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Oral dört harfli büyük etkiye sahip bir uygulama. Düşünün ki ipliği iğneye geçirmek için ne kadar yalıyoruz. EE penisi vajinaya geçirmek için neden yalamıyorsunuz. Aynı şekilde kadınlar için çok önemli olan bu şeyi kadına neden yapmıyorsunuz nan :) Kızdım niye çünkü bencil olanlar var bunu yapmayanlar var. Yazıktır, ayıptır gerçekten terbiyesizce bir davranış. Yalayın ve yalatın sloganınız bu olsun. Yala, yala yaladıkça yalarsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Oral seks olmazsa olmaz demiyorum ama sekste bence olmalı. Ön sevişmede ayrı bir tadı oluyor başlangıçta bir şeylerin ağızda devleşmesi büyğk haz , aralarda partneri dinlendirmek ya da zevki daha da yükseğe çıkartmak içinde tiksinmeyenler için tercih edilebilir ve sonuç kısmında da erkeğe gerçekten zevkin doruklarını hissettirerek rahatlatmak içinde yapılır. Kadınlar içinse partner gerçekten bu konuda iyiyse dakikalarca yapmasını tercih ederim özellikle de bunu gerçekten zevk alarak yapıyorsa deli edebilir kadını. 🙃🙂 Oral yapmak bir sanattır.
60 Yorumla
+1 yılOral seks benim için tatmak ve hissetmek demek. Partnerimi her duyumla hissetmek isterim. Bunun en güzel yolu oral sekstir. Çünkü tadını damağımda hissetmek, o tadın sahibi olduğunu bilmek, bunu yaşarken de partnerime üst düzey zevk vermek paha biçilemez. Bu sayede partnerimin sertliğini en doruğa çıkarıp onu kendime iyice hazırlamış olurum.. Ve hala ağzımda tadını hissederken biraz önce ağzımda hissettiğim sertliği asıl olması gereken yerde hissederken eserimle gurur duyar, aldığım zevke odaklanır, tadını çıkarırım.
42 Yorumla- +1 yıl
EMG
- +1 yıl
En mükemmel teşekkür 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmenin en heyecanlı en ateşleyici evrelerinden biridir.. Karşılıklı tutku ve istekle yapılması gerekiyor elbette.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnahtar gibi olmazsa ben cinsellikten bişi anlamam galiba
10 Yorumla
+1 yılOral seks tutkulu olduğunu çekim gücünün kanıtlandığı yer bence.
00 Yorumladüşünsene bir kadının pembiş, muhteşem yumuşak sıcacık vajişinden akıntı geliyor ve dudaklarından süzülüyor ooof kadınlar offff sizin için deliriyorum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılYapmasını daha çok seviyorum muhteşem bir duygu partnerini cildirtip kıvama getirmek sonrasında ise içine girmek
00 YorumlaPartnerim yapsın ya da yapmasın ben karşı tarafa oral yapmayı seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılYapmadım ama karşılıklı istek olursa kesinlikle yapılmalı temizlenipe
00 Yorumlahazzın doruk noktaasını yaşatan durumlardan biri oral
00 YorumlaPartnerimin mutlu olması ve doğal olarak benim mutlu olmam. Partnerimi çıldırtmak çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yıloral olmazsa olmaz kadınımın zevk alması lazım tabi benimde
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum hiç yapılmasını bana ama karşı tarafa yapmak aşırı keyif veriyor
00 YorumlaBenim için keşfetmek anlamına geliyor Çok da güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin en önemli kısmıdır. Birleşme olmasın gerekirse ama oral mutlaka olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen her defasında cok ireniyorim kasılıyorum ama eşim istiyor
10 Yorumla
+1 yılOral çiftlerin birbirlerini ödüllendirmesi dir.. vajina yalamak emmek benim icin bir tutku.. o esnada kadının bacaklarıyla başımı sıkıştırması tarifi olmayan bir mutluluk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bunu anlatamam... Muazzam bir heves, orgazmmmmmmmmmmm
00 Yorumla
+1 yılOral seks bence sadece aşık olduğun kişiye yapılmalı
23 Yorumla- +1 yıl
Sekste aşık olduğun kişiyle yapılmalı zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım sevgilisi oral sevmeyen nadir ve talihsiz kişi ben oluyorum.. üzdü
36 Yorumla- +1 yıl
Yaptırıp yapmayan biri mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama bu bencillik ve saygısızlık
Cevap sahibi+1 yılBilmem, belki beni yeterince sevmiyor belki de gerçekten oral yapmayı sevmiyor, amaaaan ne bileyim açıp insanın kalbine bakamıyorsun ki… kısmet
- +1 yıl
Üzüldğm senin adına.
Cevap sahibi+1 yılSanırım şu an ben de üzüldüm kendi adıma 🥲
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sey ifade ediyo anlatılmaz. Ne zamandır iyi oral yapan partnere hasretim.. biri cıksada koklese aklımı basından alsa.20 dakka yapsa sonra patlatsa beni
00 Yorumla
+1 yılTamamen cinselliğin keyif noktasıdır bana göre
20 Yorumla
+1 yılYapmadım ama güzel iki taraf içinde sanırım
10 Yorumla
+1 yılSeksin en tatlı anı💕
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Birleşmeden daha farklı bi zev
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar için işkence erkekler için cennet
13 Yorumla- +1 yıl
İşgence,
Cevap sahibi+1 yılSen bi TDK ya bak istersen
- +1 yıl
Sana yazmak çıkıyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sekste olmazsa olmazdır bence
00 YorumlaOnun zevkinden zevk almayı ifade ediyor:)
20 Yorumla
+1 yılzevk veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. off çok iyi
17 Yorumla
+1 yılolmazsa olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılDaha zevkli
00 YorumlaZevk ifade eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. seksin bir parcasi
00 Yorumla
+1 yılYapmaya da yaptırmaya da bayılıyorum
00 Yorumla