Cinsel Yaşam Sanaldan seks konuşmak normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Sanaldan seks konuşmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Normal bence ve guzel oluyirr ama secicilik var bendee anlasmak uyum istiyorum 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani heyecean güzel bir şey hayal etmek tabi olursa. Severim ama konuşacak birisi varsa 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. BayiliyorumHele ki uzun sureli olanlara Su an gelen olsa yaparim affetmem 0 0 Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sesli ve görüntülü iyi oluyor ama herkes cesaret edemiyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sadece duygularım olan birisi ile severim. Random kişilerle sevmem, tadı olmaz. 0 0 Yorumla
Saltoglu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Partnerimle keyifle geçirdiğim zaman damağımda kalır bunu tatmak isterim ya sen ne düşünüyorsun 0 1 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Sen sevmiyor gibisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sanal olmasına rağmen zevkin doruklarına çıkarıyorum ama karşı taraf yapamiyor işte sorun orada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden soruyorsun ki bunu? 😂 4 7 Yorumla Soran +1 yıl Canım istedi? Yorumla Sessizvegizemli +1 yıl Yapacaktır karıştırma oraları 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Honestchange +1 yıl Çok sanslisiniz bir sürü kişi var ;)) Yorumla Soran +1 yıl @sesizvegizemli hayır soru sorunca yapicam anlamına gelmiyor Yorumla Sessizvegizemli +1 yıl Peki yapmayı seviyor musun sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay bi gidin yorumumdan be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben seviyorum heyecan verici oluyor. Sen seviyor musun peki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman yaptin peki? :) Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir sonu engelle bitiyo 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Seksi seven herkes sever... 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. bazen libidom yüksek olursa zevkli oluyor 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Eski hevesim kalmadı gibi bir şey... 0 1 Yorumla mi_lightning +1 yıl Çünkü her kız zevk vermiyor, bazen beni bile durumdan soğutuyorlar... Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece onla konuşurken... 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Embesil değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok sana zorla cevap ver diyen yok yavrum 😍😍😍 Yorumla
αяяdα1066ツ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet ya sen 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Çok değil ama severim ama sadece yazışarak degil 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Sacma değil mi 0 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Evet güzel 0 1 Yorumla Şahin06_ +1 yıl Konuşalimmi Yorumla
Mehmetbjk1903 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evet cok hos oluyor 0 1 Yorumla Mehmetbjk1903 +1 yıl Yasim 30 sesli olunca super oluyor. Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Normal bence ve guzel oluyirr ama secicilik var bendee anlasmak uyum istiyorum
Yani heyecean güzel bir şey hayal etmek tabi olursa. Severim ama konuşacak birisi varsa
Bayiliyorum
Hele ki uzun sureli olanlara
Su an gelen olsa yaparim affetmem
Sesli ve görüntülü iyi oluyor ama herkes cesaret edemiyor
Sadece duygularım olan birisi ile severim. Random kişilerle sevmem, tadı olmaz.
Partnerimle keyifle geçirdiğim zaman damağımda kalır bunu tatmak isterim ya sen ne düşünüyorsun
Sen sevmiyor gibisin
Ben sanal olmasına rağmen zevkin doruklarına çıkarıyorum ama karşı taraf yapamiyor işte sorun orada
Neden soruyorsun ki bunu? 😂
Canım istedi?
Yapacaktır karıştırma oraları 😂
Peki
Çok sanslisiniz bir sürü kişi var ;))
@sesizvegizemli hayır soru sorunca yapicam anlamına gelmiyor
Peki yapmayı seviyor musun sen
Ay bi gidin yorumumdan be
Ben seviyorum heyecan verici oluyor. Sen seviyor musun peki?
Evettt
En son ne zaman yaptin peki? :)
Hayir sonu engelle bitiyo
Aptal çılgın bakire aktiviteleri
Seksi seven herkes sever...
Evet konuşacak kız bulunca
bazen libidom yüksek olursa zevkli oluyor
Eski hevesim kalmadı gibi bir şey...
Çünkü her kız zevk vermiyor, bazen beni bile durumdan soğutuyorlar...
Daha çok sese zaafım var..
Severim ama nudeli olursa
Bazen eğlenceli oluyor 😌
Sadece onla konuşurken...
Evet ama herkesle değil
Çok zevkli keşke yazsan
Bayılırım ve çok fenayım
Embesil değilim
Ok sana zorla cevap ver diyen yok yavrum 😍😍😍
Evet ve çok eğlenceli oluyor
Evet ya sen
Evet