Rica ederim. Ama bazı prezervatifler de yok gibi ince oluyor o da kullanılabilir enfeksiyon riskini de azaltır kadın için. Merak ettiğin şeyler varsa müsaitim yazabilirsin
Ilginç, yabancı kaynaklar hep fazla etkilemedigini belirtirken tc erkeğinde sıfır hissiyata sebeb veriyormuş yorumlara göre. Bu çok etkiliyor diyenlerin çoğu da koşa koşa kullanır bence fırsatlari olsa.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Etkiliyor mu bilmem ama olmadan kesinlikle yapmam
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
olması herzaman iyi keyif alma olayı tamamen psikolojik. kondomdan hoşlanıyorum ben mesela, fiilen s*iktiğimi hissettiriyor ve zevk veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
erkeği olumsuz etkiler
çünkü prezervatif takılıyken erkek kadının sıcaklığını ve kayganlığını hissedemez
Evet öyleymiş cevap için teşekkürler
rica ederim
Zevki azaltıyor prezervatif hissi azalttığı için. Temiz ve tanıdığın biri ise yani hastalık yoksa prezervatifsiz olabilir
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim. Ama bazı prezervatifler de yok gibi ince oluyor o da kullanılabilir enfeksiyon riskini de azaltır kadın için. Merak ettiğin şeyler varsa müsaitim yazabilirsin
Enfeksiyon riski için değilde meraktan sordum teşekkür ederim
Anladım tamamdır
Yazar mısın yine de bana
Ne için?
Sohbet
Ben zevk alamıyorum prezervatifle sanki bişey sıkı sıkı tutuyormuş gibi şeyimi 😂
Bu açıklayıcı oldu bak sjszjsjsk cevap için teşekkürler
Devam ettikçe artık çıkar şunu boğuldum dediğini hissediyorum 😂
Karşı tarafın mı sjsjsj
Yok benim biblo diyor çıkar boğuldum dediğini duyuyom 😂
Sjsjsjsj anladım
Sjsjsjs 🤓oldu
Bizim acimizdan prezervatif olmaması daha zevkli şahsen ben prezervatif varken hiç zevk almıyorum. Et ete değecek diyorlar ya öyle olması lazım
heralde. yani eldivenle sen bisey hissediyomusun oyle biseu
bir şey söyleyecem ben günlük olarakta eldiven taktığım için eldivensiz pek birşeylere dokunmayı sevmiyorum sjssjsjs
senin hijyen sorunu o ayri birsey de. ben a. m a giriyosam bisey takmam. hissetmiyorum hic biseu.. anlami kalmiyor sevismenin
Cevap için teşekkür ederim
😉. sen bakiresin kesin iliski yasamadin demi
Ilginç, yabancı kaynaklar hep fazla etkilemedigini belirtirken tc erkeğinde sıfır hissiyata sebeb veriyormuş yorumlara göre. Bu çok etkiliyor diyenlerin çoğu da koşa koşa kullanır bence fırsatlari olsa.
Etkiliyor mu bilmem ama olmadan kesinlikle yapmam
olması herzaman iyi
keyif alma olayı tamamen psikolojik.
kondomdan hoşlanıyorum ben mesela, fiilen s*iktiğimi hissettiriyor ve zevk veriyor
Olmaması çok daha fazla zevk veriyor. Ten tene. Sıcacık.
korunma acisinda olmali ama tabikide etkiler
His açısından sormuştum ama cevabımı aldım teşekkür ederim
his acisindan etkiler şöyle duşun iki parmagini bir birine dokundur birde arasina naylon koyup oyle dokunudur
Genellikle eldiven taktığım için eldiven ile bir şeylere dokunmayı seviyorum ben sjsskkssk soruya cevabim yanlış olur gibi
simdi eldivenli elini ağzina alirsan olmaz dkdkckkc
bazi yerlerde profluk girer askim bu neya dedikden sonra show geliyor arkasindan direk djdkckv
Etkiler, Prezer. olmadan yapılan seks en zevk verenidir, içinde tamamen hissedersin.
Boşalma anını derinliklere kadar hissedersin.
Olmaması daha çok zevkli
Teşekkür ederim
Sence hangisi
Bilemiyorum
Hiç yapmadın mi
Hayır
Deneme prezervatifsiz
Kocam olacağı için sorun yok sjsjsjsjs teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
Etkiler et ete deymesi baska
Aldığı başlığa göre kfkkd
Olmaması daha iyi, zevki olumsuz etkiliyor kondom
seni etkilemez kank erkekleri etkiliyor
Sapkasiz daha iyi
Sence pekin
Bilemiyorum
Yaşamadın mi.
Hayır
Hangi boyutta kaldim
Kaldin
Nasıl
Detaylı konuşmak ister misin
Baya etkiliyor
His olayı sıfır nerdeyse
Öyleymiş
Sizin için bişey farkediyor mu
Bilemiyorum ben
Etkiliyor iki taraf içinde
Erkekleri daha çok etkiliyormuş
Daha çok kimi etkiler bilemiyorum ama seks yaptığım kadınların çoğu prezervatifi çıkarmamı istedi teni hissetmek istiyorlar
bir şey söylerdim ama söylediğim silinir diye yazamıyorum
Özelden yazabilirsin
kondomsuz daha iyi
Et ete deyecek diyorsun yani
Etkiler
Etkilemez
Evet etkiler
Evet
Etkiliyor
Olumsuz etkiler
Etkiler.
Prezervatifli zevk almıyorum et ete değecek
Evet etkiliyor
Kötü etkiliyor his kaybı oluyor ayrîca bosalma suresi uzarsa vajinada tahris yapabiliyor
Erkek için evet
Şapka kullanmayın
Deneyecek misin
Hayır
Merak ediyorsun sadece
Evet
Değecek
Detaylı anlatayım
Cevabımı aldım yine de teşekkür ederim
Rica ederm
Etkiler
Çok fazla etkiler