Cinsel Yaşam Vajinaya girmekten korkan erkek var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sonuçta içini tam göremediğiniz bir yer. Vajinaya girmekten korkan erkek var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Bir şey ıstırır diye mi? Ben oraya zevkle oral yaparken bırak korkmayı içinde kaybolmak istiyorum çoğu erkekte öyle zaten 😅 0 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bı film izlemiştim o aklıma geldi şimdi 🤣🤣 0 17 Yorumla UzaylıKasırga +1 yıl Ne filmi Yorumla Rozes52 +1 yıl @UzaylıKasırga ismini hatırlamıyorum Yorumla Rozes52 +1 yıl @UzaylıKasırga hemen 🤣🤣😂😂 lafımı olur😂 Yorumla UzaylıKasırga +1 yıl Gel 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ne vardı Kİ filmde Yorumla Rozes52 +1 yıl Özet olarak kızın vajinasında yırtıcı bişey varmış sanırsam ilişkiye girdiği erkeklerin cinsel organını koparıyormuş😂 Yorumla UzaylıKasırga +1 yıl Bana gelmedin 😏 @Rozes52 Yorumla siyahcorap +1 yıl ağzında jilet taşıyan hanım ablalarımızı biliyorumda şeyinde taşıyana denk gelmedim :D :D Yorumla zibidygonzales +1 yıl Onu bende izlemistim hatta biri sıkıştırdı bunu cilve yapip icine aldi adami sonra kopardi arkadina bakmadan gitti 😀 Yorumla Rozes52 +1 yıl @zibidygonzales ahahahahs sevgilisine acıdım ama şelalede çocuğun şeyini arıyorlardı 😂 Yorumla zibidygonzales +1 yıl Haha 😂 iyi ki filmle gercegi ayirabiliyorum yoksa bende libido sifir olurdu 😀 Yorumla Rozes52 +1 yıl @zibidygonzales film olduğunu belirttim zaten gerçeğe yormak bile hiç bi akıl ve mantığa sığmıyor 🤣 Yorumla zibidygonzales +1 yıl İzledigim zamanda daha genctim 😀 Yorumla Rozes52 +1 yıl @zibidygonzales sen inanmışsın o zaman 🤣 Yorumla zibidygonzales +1 yıl Yok inanma degil de icim bi tuhaf olmustu dusunsene kiymetlin kopuyor 😂 Yorumla Rozes52 +1 yıl @zibidygonzales çok b tan bi filmdi zaten niye izledim bilmiyorum 🤣 Yorumla zibidygonzales +1 yıl İnsanoglu merakla yasar Yorumla
Eimira Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 100 derecelik fırın olduğunu sanıp p*nis kavurması mı olacak? Korkanda sorun vardır 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yok neden korkayim ki jilet koymayacaksniz ya oraniza 0 0 Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Korkunun ecele faydası yok Gözünü kapatıp girebilir gönül rahatlığıyla 😂 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Görmüyorum ama içerde nasıl bir zevk olduğunu biliyorum o yüzden korku olmaz 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçerde şeyimizi yiyecek bir ejderha yok niye korkalım ki 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Portatif ev yapımı vajinalar var korkusu olanlara :) 0 0 Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Fenerle bakalım saçmalığa bak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Of sorduk sadece abartmayın Yorumla Burak073436 +1 yıl Sormak için saçmalama k kazı yapalım net olsub Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah ya sordum ne var bunda aklıma geldi öyle Yorumla Burak073436 +1 yıl İnşaat fenerini taktım geliyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İçinde yengeç yoktur herhalde. 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. sonunu düşünen kahraman olamaz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. :D :D :D İçeride akrep olacak hali yok ya :D 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Korkanın çocuğu olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoktur sanmıyorum pek severler 0 3 Yorumla benserkann +1 yıl Sevilmez mi ya Yorumla CAGRI16 +1 yıl Bayilirizzzz gir cik Yorumla KAYA93 +1 yıl Yani bildiğim biri ise korkmam. hastalık tarafıda var. Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Görmek istermisin içini tam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Neyden korkulacak 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. dipsiz kuyu:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bir şey ıstırır diye mi? Ben oraya zevkle oral yaparken bırak korkmayı içinde kaybolmak istiyorum çoğu erkekte öyle zaten 😅
Bı film izlemiştim o aklıma geldi şimdi 🤣🤣
Ne filmi
@UzaylıKasırga ismini hatırlamıyorum
@UzaylıKasırga hemen 🤣🤣😂😂 lafımı olur😂
Gel 😊
Ne vardı Kİ filmde
Özet olarak kızın vajinasında yırtıcı bişey varmış sanırsam ilişkiye girdiği erkeklerin cinsel organını koparıyormuş😂
Bana gelmedin 😏 @Rozes52
ağzında jilet taşıyan hanım ablalarımızı biliyorumda şeyinde taşıyana denk gelmedim :D :D
Onu bende izlemistim hatta biri sıkıştırdı bunu cilve yapip icine aldi adami sonra kopardi arkadina bakmadan gitti 😀
@zibidygonzales ahahahahs sevgilisine acıdım ama şelalede çocuğun şeyini arıyorlardı 😂
Haha 😂 iyi ki filmle gercegi ayirabiliyorum yoksa bende libido sifir olurdu 😀
@zibidygonzales film olduğunu belirttim zaten gerçeğe yormak bile hiç bi akıl ve mantığa sığmıyor 🤣
İzledigim zamanda daha genctim 😀
@zibidygonzales sen inanmışsın o zaman 🤣
Yok inanma degil de icim bi tuhaf olmustu dusunsene kiymetlin kopuyor 😂
@zibidygonzales çok b tan bi filmdi zaten niye izledim bilmiyorum 🤣
İnsanoglu merakla yasar
100 derecelik fırın olduğunu sanıp p*nis kavurması mı olacak? Korkanda sorun vardır
Yok neden korkayim ki jilet koymayacaksniz ya oraniza
Korkunun ecele faydası yok
Gözünü kapatıp girebilir gönül rahatlığıyla 😂
Görmüyorum ama içerde nasıl bir zevk olduğunu biliyorum o yüzden korku olmaz
İçerde şeyimizi yiyecek bir ejderha yok niye korkalım ki
Portatif ev yapımı vajinalar var korkusu olanlara :)
Yooo içinden geçerim delik deşik ederim
Catara patara kutere
Korkanin cocugu olmaz diye bosuna demiyorlar
Fenerle bakalım saçmalığa bak
Of sorduk sadece abartmayın
Sormak için saçmalama k kazı yapalım net olsub
Allah Allah ya sordum ne var bunda aklıma geldi öyle
İnşaat fenerini taktım geliyorum
Tamam
Bilmiyorum ama ben korkmam
İçinde yengeç yoktur herhalde.
sonunu düşünen kahraman olamaz
Gormeye gerek yok ici karanlik
:D :D :D İçeride akrep olacak hali yok ya :D
Korkanın çocuğu olmaz
Yoktur sanmıyorum pek severler
Sevilmez mi ya
Bayilirizzzz gir cik
Yani bildiğim biri ise korkmam. hastalık tarafıda var.
Görmek istermisin içini tam
Neyden korkulacak
Neden
Korkan bizden değildir
dipsiz kuyu:)
Yoktur
Hiç alakası yok hahs
Niye korksun
En sevdiğim şey içi
Böyle şeymi olur
Senin vajinan nasıl
Yoooo