- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl@bez_bhebek , Süre ile sınırlandırılmamalı ve asla sonuç odaklı yaşanmamalı! Yoksa el ile kendimize yaptığımız masturbasyondan ne farkı kalır ki? Partner delirip çılgına döndüğünde dudaklar ve parmaklar oradan uzaklaşıp, göğüs - bel, hatta yanaklarından öpmeye geçilmeli.. Sevgilinin nefes alışı normale döndüğünde ise yeniden dudaklar aşağı inmeli! B. kunu çıkartmadan, nabza göre şerbet vererek ;) Sevgilinin ne istediğine hissederek... Ve dudaklar oradayken, eller sürekli Onun bedenini okşayıp sarmalı; gözler ise hep Onun gözlerinde olmalı <3
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl@bez_bhebek şimdi olayı bilimsel açıdan sana açıklayayım normalde bir kadının iki tane zevk alma yani tetikleyici organı vardır birincisi vajinada bulunan kilitoris ikincisi vajinanın derinliklerinde bulunan g noktası kilitoris ne kadar oynanırsa ne kadar emilirse o kadın Uçar zevkten dört köşe olur kadının g noktası ise erkeğin penisinin ne kadar uzun ve kalın olursa ona o noktaya ulaşır ve dedikler ama cinsel ilişki esnasında penis vajinaya girdiği zaman hem klitorisin sürtünmesi hem de erkeğin penisinin g noktaya ulaşması lazım bu kadını uçurur bir de ön sevişmede oral seks çok önemlidir çünkü oral seks sayesinde klitoris tetiklenir ve vajina sulanır kayganlaşır ve penisini içine girilmesi uygun hale gelir
38 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bilgiler için 💞
- +1 yıl
Uzunluk ve kalınlık İşte bu yüzden önemli
- +1 yıl
Bazı kadınlar var burada denk geliyor zevk alamıyorum vs evliler özellikle eşinden kaynaklı olabiliyor.
- +1 yıl
Hem eşlerinden kaynaklı hem de şu şekilde penis vajinaya girdiği zaman bir kilitoris okşanacak bu vajinanın sulanmasına ve kaygan olmasına sebep olur
- +1 yıl
Ayrıntıya girmesek iyi olacak sanırım 🙈😀
- +1 yıl
Annemle gurur duyuyorum öyle açık fikirli bir insandı ki adet olduğum zaman da bana cinselliğin ne olduğunu açıkladı ne zamana kadar vaktim bilmiyorum dedi bu yüzden hata yapmanı istemiyorum gereken her şeyi bana sor dedi annem sağlıkçıydı
- +1 yıl
Maşallah annene ellerinden öperim 💞😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBir süresi yok, kişiden kişiye de değişir. Seks oraldan ibaret değil, bir de yapmasını bilen ve bilmeyen var. Birinde bitmesin istersin diğeri işkenceye dönüşebilir. Ön sevişmeye dahil edilse kâfi, saatlerce falan diyen olmuş, millet ne kadar istekli. 15 dakika en fazla, max yani. Sonra daha özel ve güzel kısımlara geçilebilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin ne kendisi, ne bileşenleri zamana ve sayılara hapsedilmemelidir. Sekse dair her şey tamemen doğaçlama yaşanmalı ve akış neyi getiriyorsa öyle yaşanmalıdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ne kadar uzun olursa o kadar olabilir.. mesela 1 saat
10 Yorumla
+1 yılSaatlerce öpüşülmeli.. Kafalar gömülmeli.. Ağız yüz yamulmalı, emmekten dudaklar koyulasmalı..
120 Yorumla
+1 yılÖn sevişmede olduğu gibi bunda da belli bir süre sınırı yok.. Tamamen partnerlerin tercihine bağlı.. Bazen ilk adım o esnada atılır Bazen de adım atacak raddeye gelinceye kadar devam eder.. Kimi zaman fantezi amaçlı işkence edercesine Uzatılabilir.. Neyi amaçladığımıza bağlı yani.. Bunu ön sevişmenin bir parçası olarak mı görüyoruz Yoksa seksin bir parçası mı, Bu önemli..
10 YorumlaHımm soru da soru yaani. Gönül isterki yarım saat, bir saat olsun.
82 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu beğenirim
- +1 yıl
@ɾҽժ_աօʍɑղ, Ama dayanamayıp bitiyor musun birkaç dakika içinde ;)
+1 yılKesinlikle uzun uzun olmalı, karşılıklı olmalı, boyundan başlayıp göğüs uçlarına, göbeğe, kasıklara ve vaginaya klitorise uzun zun yalanıp emilmeli, kalçlarıda hatta kalçarın arsınada dil atılmalı oral en az 1,5 saat sürmali 2 saat 2,5 saatte sürebilir, tabi eş, sevgili veya karşılklı seks amaçlı beraber olduğum bayan ile onunda penismi uzun süre emmesi, yalaması, somurması çok haz verir, en az yarım saat somursun yalasın isterim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Kadın;
Yeter artık gel buraya...
Dayanamıyorum hadi...
Beni s*kmeni istiyorum (ya da yalvarma hali)
Bu ve buna benzer bir şeyler söyleyinceye kadar devam ettirilmeli.
13 Yorumla- +1 yıl
burada bir kızın yorumu bilimsel seninki hissel ve gerçek yorum oldu iki en iyi cevap
- +1 yıl
Rica ederim 💞
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bir görev gibi zamana sabitlemek yerine. Alevin akışında her saniyenin tadını çıkarıp sevdiğin insanın her haline zerresinin tadını çıkarma o arzu deryasında doyasıya yüzme olayı mevzu. Dürtülerinle doğal ve tutkuya kendini bırakınca zamandan bağımsız en doğru denge olur ve her anlamda gğzel olur her şey.
10 YorumlaEn az yarım saat. Uzun süre yapabilirim ve yapılmasını isterim.
71 Yorumla- +1 yıl
denedin mi
+1 yılErkeğe en az 5 dakika kadına ise en az 15 dakika.
Ama şöyle bi durum var kadının oral yapma seçeneği sadece bi yer iken
Erkeğin oral yapma seçeneği 2 yer var, tabi çoğu erkek sadece vajinal oralı tercih ediyor iğrenen çok erkek var.20 Yorumlaİki tarafa da on dakika versek öpüşme ve soyunma dahil yarım saat sürer. Ancak bunu iyi bilmek ve profesyonel bir şekilde uygulamak, yaparken çığlık attıracak hayranlık uyandıracak şekilde yapabilmek unutulmaz bir haz verir.
20 Yorumla
+1 yılEn sevdiğin yemeği, tatlıyı, ne kadar yiyebilirsen o kadar olmalı.
15 Yorumla- +1 yıl
Doyana ve çatlayana kadar yani sgsfsd
- +1 yıl
Eh sonuç olarak öyle yani
- +1 yıl
Evet öyle
- +1 yıl
Yine de ara öğünleri de atlamamak lazım. 😃
- +1 yıl
Sjsjsjsj
Çok uzun süre yapabilirim. Cinsellikte en sevdiğim şey. Yine uzun uzun yapılsın isterim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTecrübem olsaydı bir yorum belirtebilirdim ama kısa olmamalı bence. Bu tarz sevişmeler uzun sürmeli. Erkekler de, kadınlar da oral sekse bayılıyor.
10 Yorumla
+1 yılDoyuma ulaşana kadar seksin bence süresi olmamalı oluyorsa da en az bi saat olmalı ön sevişme oral hariç git gel sadece ançak kesiyor çünkü beni
10 YorumlaBu tarz şeylerin süresi olmaz bence, iki tarafa da yeterli gelene kadar diyeyim.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen cinselliği saat ile sınırlanması taraftarı değilim anı yaşamak ve olayın akışına göre yön vermeyi daha doğru buluyorum
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ilişkinin devamı gelecekse en az 20 dk oral sekse ayrılması lazım bence. ardından penetrasyon 1 saatten az olmamalı :) sence peki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBana yapılacaksa boşalana kadar yapsın bana. Ben kadına yapcaksam da bıraksın 20-30 dk yalayayım
10 Yorumla Yav bu sorular senden mi geliyor, hiç ummazdım😅
Oral seks süresi karşı tarafın dayanıklılık esasına bağlı
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSekse hazırlık için yapılıyorsa maksimum 10 dakka olmalı. Eğer seks sonrası ise orgazm edinceye kadar yapılmalı
10 Yorumla
+1 yılPenis tamamen sertleşip penetrasyona uygun hale gelinceye kadar. Bu süre kişinin o anki motivasyon ve libido düzeyine göre değişir.
10 Yorumlaİyice fena edene kadar :d
76 Yorumla- +1 yıl
Bu soru yüzünden gizli pembeliden hakaret yedim az önce annemden utanmalıymışım
- +1 yıl
Sinirimi bozdu ya bu arada teşekkür ederim @Bynarcos
- +1 yıl
Boş verdim öyle oldu 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılen az 5 dk.. partnerim isterse yarım saat yalayabilirim.
10 Yorumla mümkünse boşaltana kadar olmalı. nasıl olsa durmak yok🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin zevk suyu cok gelmeye baslayinca birakirim
33 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler yes
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalana kadar
51 Yorumla
+1 yılOn sevisme olunca benimki 45 50 dakika surebiliyor on sevismesiz 20 25 dakika falan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. süresi yok bunun partner boşalana kadar devam 😂😂
00 YorumlaÖn sevişme diyebilirim sadece oral değil ama 1 saatten az olmamalı
10 YorumlaEn az yarım saat olmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 dakika falan uzun yapılırsa çok boşaltır 😅 kontrollü olmak gerek ben örneğin hassasım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç sevismedim o yüzden bir şey diyemem sence ne kadar olmalı merak ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Boşaltana kadar
92 Yorumla- +1 yıl
Sonrasinda artik seni bisaltana kadar hardd
- +1 yıl
Yapma yanarsın
+1 yılUzatmayın çok bence 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olana dek
20 Yorumla
+1 yılBen en az 5 dakika seviyorum. Ya sen?
21 Yorumla- +1 yıl
Kaçak dövüşme 😉ya sen? Senide biz merak ediyoruz moderatör hn😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. En az 15 dakika. Her iki taraf için de
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar istenirse
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalana kadar :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn az 40-45 dakika suyunu içe içe
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Boşalana kadar😛😛😛😛
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşaltana kadar olmalı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafta yeterince etkilendiğinde
10 Yorumla
+1 yılİki tarafta keyif aldığı sürece 🙂
10 Yorumla
+1 yılBu dil ise 17 dakika :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen karşıyım, yapmam da yaptırmam da.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla hiç yaptırmadım yapmamda iğrenç orası iğrenç
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka iğrenç kokuyor iğrenç bi yer orası ben yapanla yaptıranla evlenmem asla
Bana bazen çok iğrenç geliyor
10 Yorumla
+1 yıl1 saat
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. partneri tatmin edene kadar devam etmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yıl31 dakika bu bir yasadır
10 Yorumla Orgazm edene kadar
21 Yorumla
+1 yıl24 saat😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl10 dakika
21 Yorumla- +1 yıl
Senin süren ne kadar
+1 yılOlmamalı
10 Yorumla5 dakika en fazla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 30 dk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kişiler birbirlerini tatmin edene kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar