Cinsel Yaşam Kocanız en fazla yarım saat sevişebilse boşanır mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl siz şaka mısınız? Kocanız en fazla yarım saat sevişebilse boşanır mıydınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz 2 saat sevişiyoruz sekste de artık ben boşal diyorum dayanamadığım için 4 16 Yorumla Herakkles +1 yıl İlaç aliyodyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece akrep burcu Yorumla Herakkles +1 yıl İyi duruyor valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ama bazen ne bileyim daha erken boşalsın isterdim kendını kontrol edebilen birisi seksi ve sevişmeyi seviyor ben yoruluyorum orası ayrı Yorumla Herakkles +1 yıl Kuruyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ya o oluyor oralla ıslatıyor ama yine de fazla uzun seks sevmiyorum bana 5 10 dakika yetiyor Yorumla Herakkles +1 yıl B. esin mj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Herakkles +1 yıl Sddfsd sevgilime layıksın benimki dd uzun sebiyo askimm yoruldum desemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbir şey anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansına küssün valla ben kaptım hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Herakkles +1 yıl Sdsddsdddfg Yorumla Herakkles +1 yıl İyi dayanmışsin Yorumla Tonyblack +1 yıl Geciktirici alıyordur tadanafil ile birlikte Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bi yerde okudum seks dediğin 2 dakika 15 saniye gerisi insan s*kmeye girer diyordu 😂😂😂 1 0 Yorumla
Lidyacel Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl İdeal bi süre , karşılıklı tatmin olabilmek için. 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgilim de uzun süre seviyo esin gibi birisi istiyordu ona gireymus dedim 0 0 Yorumla
Masal16363 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Ben bir erkek olarak 3 saat on sevisme 2 saat seks olmadan yatağa bile geçmem 0 0 Yorumla
Badici955x Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl benim kız 5 dk da boşalıyor bana eziyet ben 2 saat gidecekken 0 1 Yorumla Badici955x +1 yıl senin kocan nasıl
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ya yapmayın allahaşkınaböyle söylüyorsunuz da 40 45 dk gidip gelmeden aşkım yeteer diye ağlamaya başlıyorsunuz 0 0 Yorumla
murat1934g Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bnce 45 dk yeterli ya da yarım saat sende fazla istiyorsun 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kocam olması söz konusu değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yarım saat bazısına yeter bazısına yetmez. Ön sevişme dahil değil dimi. Bu arada orgazm olabiliyor musun 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Seni tatmin ediyorsa sorun ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl edemiyor Yorumla ucankazmorton +1 yıl Buyuk. sorun ozaman Yorumla ucankazmorton +1 yıl Nwden peki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. şu an ortalama üzerinde o zaman dilimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Türkiye ortalaması 6 dk 😀 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kaç dk lazım Yorumla Soran +1 yıl 2 saat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkarmadan 2 atabiliyorum yaklaşık 1.5 saat sürüyor günde 6 yapabilirim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O süre fazla bile mk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl abart ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2-3 saat seviş de monotonlaşsın b0ku çıksın tamam mı canım benim? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo gayet iyi yarım saat 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süreye değil icrat önemli Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. O kadar olsa sükret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Biz 2 saat sevişiyoruz sekste de artık ben boşal diyorum dayanamadığım için
İlaç aliyodyr
Yooo
Sadece akrep burcu
İyi duruyor valla
İyi ama bazen ne bileyim daha erken boşalsın isterdim kendını kontrol edebilen birisi seksi ve sevişmeyi seviyor ben yoruluyorum orası ayrı
Kuruyor musun
Evet ya o oluyor oralla ıslatıyor ama yine de fazla uzun seks sevmiyorum bana 5 10 dakika yetiyor
B. esin mj
Evet
Sddfsd sevgilime layıksın benimki dd uzun sebiyo askimm yoruldum desemde
Hiçbir şey anlamadım
Şansına küssün valla ben kaptım hahahaha
😅😅😅
Sdsddsdddfg
İyi dayanmışsin
Geciktirici alıyordur tadanafil ile birlikte
Bi yerde okudum seks dediğin 2 dakika 15 saniye gerisi insan s*kmeye girer diyordu 😂😂😂
İdeal bi süre , karşılıklı tatmin olabilmek için.
Sevgilim de uzun süre seviyo esin gibi birisi istiyordu ona gireymus dedim
Ben bir erkek olarak 3 saat on sevisme 2 saat seks olmadan yatağa bile geçmem
benim kız 5 dk da boşalıyor bana eziyet ben 2 saat gidecekken
senin kocan nasıl
ya yapmayın allahaşkına
böyle söylüyorsunuz da 40 45 dk gidip gelmeden aşkım yeteer diye ağlamaya başlıyorsunuz
Bnce 45 dk yeterli ya da yarım saat sende fazla istiyorsun
Kocam olması söz konusu değil
Yarım saat bazısına yeter bazısına yetmez. Ön sevişme dahil değil dimi. Bu arada orgazm olabiliyor musun
Seni tatmin ediyorsa sorun ne
edemiyor
Buyuk. sorun ozaman
Nwden peki
şu an ortalama üzerinde o zaman dilimi
Yarım saat iyidir
Bence ortalama 1 saat iyi
Türkiye ortalaması 6 dk 😀
Sana kaç dk lazım
2 saat
Çıkarmadan 2 atabiliyorum yaklaşık 1.5 saat sürüyor günde 6 yapabilirim
O süre fazla bile mk
abart ya
2-3 saat seviş de monotonlaşsın b0ku çıksın tamam mı canım benim?
5 sn gördü bu gözler haline şükret 🤣
Çok normal bir süre ama bu
Yoo gayet iyi yarım saat
Süreye değil icrat önemli
Asla
Duzenli ve iyi bi uyum lazim
yoo, arttırmak için desteklerdim
Hayır
Normal
Yarım saat iyi bence
Sen 5 saat mi istiyorsun 😅
O kadar olsa sükret