Cinsel Yaşam Evlenince seks yapınca kocanızın içinden adeta bir canavar çıkarsa bayağı bir istekliyse şaşırır mıydınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Okşnmadık yerinizi bırakmazsa çok aşırı ateşli sevişerek seks yaparsa neye uğradığınızı şaşırır mıydınız?😅 Güncellemeler+1 yıl Adeta sülük gibi yapıştığını düşünün 😂 Evlenince seks yapınca kocanızın içinden adeta bir canavar çıkarsa bayağı bir istekliyse şaşırır mıydınız? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aksine hoşuma giderdi zaten böyle biriyse evlenmeden anlardım belli ederdi kendini diye düşünüyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene bedeninin her yeriyle öpüşecek gibi öpüp okşuyor adeta. Bundan dolayı neye uğradığını şaşırır mıydın 😅 Yorumla Soran +1 yıl Adeta sülük gibi yapıştığını düşün 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırmazdım anı yaşardım Yorumla Soran +1 yıl Güzel 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aksine hoşuma giderdi zaten böyle biriyse evlenmeden anlardım belli ederdi kendini diye düşünüyorum
Düşünsene bedeninin her yeriyle öpüşecek gibi öpüp okşuyor adeta. Bundan dolayı neye uğradığını şaşırır mıydın 😅
Adeta sülük gibi yapıştığını düşün 😂
Şaşırmazdım anı yaşardım
Güzel 😄
Zevk alırsam sıkıntı olmaz
sasirmam