Oral seks yapmıyor diye kocanı boşar mısın?

Geçenlerde bir boşanma davası erkeğin tam kusurlu bulunmasıyla sonuçlandı. Eşine oral seks yapmayı reddeden erkek kusurlu bulundu ve mahkeme çifti boşadı…
Bu konuda bir fikir jimnastiği yapalım öyleyse. Öncelikle kendi fikrim çerçevesinde yaklaşıyorum.

Evlilik çiftlere devlet garantisi altında cinsel tatmin hakkı verir. Oral seks mevzusu da karşımıza çıkabilecek bir olgudur. Kadının bu yönde dindiremediği bir talebi varsa ve bu sebeple doyuma ulaşamıyorsa haklıdır. Ancak işin bir de şu boyutu var ki aynı hakka erkek de sahiptir. Kısacası bu sonu olmayan dipsiz bir kuyudur. Her ne kadar bu olay özelinde boşanma durumunu haklı bulsam da aklımda ikinci bir senaryo beliriyor...

Şimdi aynı şekilde adam dava açsa ve dese ki, ben evlilik esnasında cinsel tatmin yaşayamıyorum. Çünkü eşim oral seks sırasında ağzına boşalmama izin vermiyor? Hakim de adamı haklı bulup da bu çifti boşarsa? Toplumun tepkisi ne olur sizce? Bunun sınırı nedir? Bu kadar kişisel bir konuda, mutlak doğru yokken, referans ne olacak?

Olaylara birden çok pencereden bakıp, biraz zihin çalıştırmanın faydası var. Her şeye dahil olup kurallar belirleyen devlet; bir seks kanunu mu çıkartacak?

Sizin görüşleriniz nedir? (Elbette hassas bir konu olduğu için gizli yorum tercihinize saygı duyarım.)

#evlilik #boşanma #cinsellik #oralseks #görüş