Birkaç farklı kişiyle denedim belki sorun o kişidedir diye ama hiçbirinden zevk alamadım. Artık sevişmeyi düşünmüyorum kimseyle
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Birkaç farklı kişiyle denedim belki sorun o kişidedir diye ama hiçbirinden zevk alamadım. Artık sevişmeyi düşünmüyorum kimseyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yaşadığın kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kesin bildiğim bir şey vardır ki cinsel uyum çok başka bir şey.
Uyum mu yakalayamadım yani
Kesinlikle
Bence amasyda olursan benle dene emin ol zevk alirsin
Hayatinin hisettigi erkegi bilmalisin yaptin kisiler de onemli ben de oyleyim
Niye artık istemiyorsun ben seni bir ziksem hep istersin
İster misin
Si. git
Ten uyumunu yakalayamamış olabilirsin. Bende duygusal düşündüğüm için hoşuma giden biri olmadı
Açıkçası duygusal hissettiğim biri yok ondan da zevk alamam diye korkuyorum
Büyük etkendir bence kadınlar olarak duygusal düşünüyorsunuz zaten. Duygu yoksa histe yoktur
Haklı olabilirsin teşekkür ederim
Yanlış yönlendirmek istemem nasıl iyi hissediyorsan o şekilde ilerlemelisin kararsız kalmak ve karar verme aşaması seni yanlış yönlendirebilir.
Yanlış yönlendirdiğini düşünmüyorum zaten ya duygusal biriyle deneyeceğim ya da tamamen sekse uzak kalacağım
Bu durumda tavsiyem aceleci olmaman olabilir. Öncelikli olarak hoşlandığın şeyleri göz önünde bulundurarak ona göre değerlendirme yapmalısın
Sorun o kişilerdrrdrrş seni böyle tavana haz ile yükseltecek kişi ile deneyebilirsin
Birçok etken var d. m'den gel konuşalım
Belki de sorun sendedir his kaybı vardır
Hahahah iyisine denk gelmemişsindir
Veriyor partnere bağlı
özel bir kriterin var mı
Bende 2 kere yaptım vermedi banada
Pardon yanlış yazdım aslında verdi ama 2 kere yaptıktan sonra istek kalmadı
Ten uyumu olmayınca vermiyor.
Bizene senin vajinanın zevk oranından
Değişik neden acaba
sendre
Ten uyumu yoktur.