Bakire değilim en son 1.5 sene önce falan seks yapmışımdır. Sevişmeye gelince libidom düşük değil hoşuma gidiyor ama seks hem canım çekmiyor hem de yapmıyorum. Psikolojik mi yoksa libidom mu düşük bilmiyorum. İlk ilişkim baya kötü geçmişti 1 gram haz almamıştım sonrakiler de öyle geliyor bana.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk deneyimin kötüymüş. Bu yüzden...Önce kendi kendine zevk almayı öğrenmen gerekiyor. Yani vücuduna bunu öğretmen lazım :) Mastürbasyon en iyi öğretmendir bu konuda. sonra beraberliklerinde partnerini doğru yönlendirdikçe ve deneyim arttıkça haz da artacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi elim hoşuma gitmiyor. Başka erkekle bile aşık değilsen yüksek olamıyorum tek başıma beni tahrik eden hiçbir şey aklıma gelmiyor gelse bile yükselemiyorum. Bakireyken hayal kurmayı severdim seksle alakalı değil ama. Şimdi onu da sevmiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk ilişkilerinde istekli olmana karşı orgazm olup zevk alamamışsın. Zevk alamadığın için bilinçaltın sana, boşuna uğraşma zaten hiç zevk alamıyorsun diyor. Yani seni çok olumsuz etkiliyor.
Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım.
Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor
Ama çözümde var tabii
Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin.
Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanman lazım.02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelik uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. Mantıklı da çoğunlukla doğru dediklerin tek bir cümle dışında. Mastürbasyonu karşı taraf yaptığında okey tek haz aldığım o zaten ama cidden kendi elimi sevmiyorum 😂tek sevmiyorum ve film vs mesaj foto beni yükseltmiyor. Aşırı tutulduğum Bi erkeğe bile her anlamda yükselirim mast olarakta olabilir düşünürüm ama seks hayalimde bile zor yani. Tutulmadığım Bi erkekle hiç düşünmem zaten herhangi bişey. Seçicilik mi libido düşüklüğümü ya da demiseksüellikte olabilir böyle yani. Kendini elleme vs bana aşırı libido gibi geliyo his duygu yokken bende tık olmuyor 😂
Soran+1 yılDemiseksüel olduğuma da şöyle emin oldum 3-4 kişiyle aşık olmadığım sevmediğim halde takılmışımdır ondanda kastım cinsellik değil. Yakışıklı, eğlenceli kişilerdi ama hislerim olmadığı için hiçbir yükselme ve hoşnutluk olmadı bende. Uzun zaman sevgili yapmayınca takılayım demiştim sonra da dedim ki takılmak bana göre değil çünkü o an mutlu değilim yani haz alamıyorum.
Kendini şartlandırmıssın ya da ılk yaptgında zevk vermeyen ısı bılmeyen ıstemedgın bırıyle yapıp etkısınde kalmıssın. Herkese aynı gozle bakınca pskolojık olarak olumsuz yaklasıyorsun. Bunu kendın duzeltebılırsın mesela resım ve vıdeolarda hosuna gıdecek penısler bulup kendını şartlandır bu şekilde mast yap zamanla istemeye baslarsın sextıng yapabılırsın resım falar atarlar baslarda hosuna gıtmesede kendını baskı altına alıp bu pskolojıden cıkabılırsın... az daha boyle kalırsan lezbıyenlıge dogru gıdersın 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim hoşuma gitmiyor kendime mast yapmak. Yaptırmak aşşırı hoşuma gidiyordu ama nadir erkekler becerebiliyor onu da. Libiodom düşük sanırım çünkü canım hiç seks falan çekmiyor. p*rno ve penis fotoları da hoşuma gitmiyor.
Soran+1 yılSexting yaparken de hiç uyarılmıyorum tık yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlk ilişkin kötü geçtiği için öyle bir izlenim kalmış 40 yaşına gelsende aklından çıkmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojiktir belki tedaviyle geçer.
+1 yılilk ilişkin kötü geçtiği için öyle hissediyorsundur
03 Yorumla
Soran+1 yılHipnoz falan olsa etkisini geçirseler keşke ya. Ben bu kadar etkilenmişken tecavüze uğrayanları düşünemiyorum bile yaa. Psikolojik desteği keşke ilk önce anneler ve erkekler alsa topluma zararları olmasa
- +1 yıl
Aslında benzer yöntemler var ama ne kadar doğru veya yanlış bilmiyorum. Aileler rehabilitasyon sürecinden geçse, ne kadınlar ne de erkekler sorunlu olacak. Ama maalesef böyle işlemiyor süreç. :((
Soran+1 yılCinsiyetçi asla değilim ama kadın kendini geliştirirse karakter olarak zengin sağlıklı Bi erkekle ebeveyn olur ve çocuğu sağlıklı Bi ortamda yetişir. Kadın cinsiyetçi ve ataerkil olursa eşi de öyle olur çocuğunu da öyle yetiştirir.
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılİlkin etkisi olabilir hepsini öyle düşünüyorsun istediğin gibi olmuyor belki de.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kıyaslamıyorum aslında berbat ilişkilerim oldu ama yakınlaşırken etkilendiysem his olarak aklıma başkası gelmiyor
- +1 yıl
O zaman anı yaşamaya bak.
Seks anından zevk almıyorsan sadece önseçimine ve oral ile zevk al onu yapıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de onlarda haz alıyorum ama ilerisinde haz duymuyorum
Karşındakinden dolayıdır
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 kişide haz aldım o da kalın olduğu içindi. O kişiyle bağ kurmadığım için devam ettirmedim. Onun dışındakilere hislerim olsa bile kötüydü yani. Ne zaman ki bakirelik gitti benim libidom düştü.
Soran+1 yılDemiseksüelim haklısın vallahi o zaman ilkine aşık değilmişim. Aşka yakın hissedince ağırdan almıstm baya yeni tanıdığım biriydi çünkü sonrasında baya içimde kaldı keşke hevesimi alsaydım diye
Soran+1 yılSenin işinde zor yaa. Bizim memlekette zor çünkü tipini beğenmem, zevk almam için yeterli değil diyorum inanmıyorlar millet robot olmuş duvarla çiftleşmekten ne farkı var ki
+1 yılSana bırı sert dosemesı lazm
02 Yorumla
Soran+1 yılToy olduğun belli bu kadınların hoşuna gitmiyor. Vajinası genişlemişse belki
- +1 yıl
Sen oyle sannn
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç kişi ile yaptın sen bildiğin bu işe doğmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaz almıyorum diyorum bu iş için doğmuşsun diyorsun ne alaka
+1 yılPskolojik destek alman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığım biriyle yaşasaydım bu kadar zararlı çıkmazdım ak ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZamanla düzelir, endişe etme...
00 Yorumla
+1 yılİşin zor
00 YorumlaPartnere bağlı
00 Yorumla
+1 yılherkesle olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri