Siz tiksiniyorsunuz, rahatsız oluyorsunuz ama partneriniz istediği pozisyonlar, fanteziler var. Bunları partneriniz istediği için yapar mısınız ya da yaptınız mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz tiksiniyorsunuz, rahatsız oluyorsunuz ama partneriniz istediği pozisyonlar, fanteziler var. Bunları partneriniz istediği için yapar mısınız ya da yaptınız mı?
Hayır yapmam başta konuşurum ve karşı tarafa da sorarım benim kırmızı çizgim olan şeyleri bana yaptıramaz ben ne kadar seviyor olursam olayım belli kırmızı çizgiler var ve bunları geçmemesi lazım aynı şekilde ben de ona saygı duyarım
Yapmadım. Bana saygı duyan bir partnerim var, sınırlarımızı iyi bilir bunları en azından konuşmadan esnetmemeye özen gösteririz.
adı üzerinde ilişki, yani solo değil ve ikili ilişkiler karşılıklı anlayış ve özveriye dayanıyor, birinin sevmediğini diğeri sevse dahi yapılması ilişkiyi zedeler hatta kopma noktasına getirir, bu yüzden ortak noktalar olmalı
Tiksindiğim hiçbir şey olmadı. Zaten fantezilerinizi seksten çok öncesi konuşup karşılıklı öğrenmek birlikte hangi aynı fantezilerden zevk aldığınızı bilmek seksi daha zevkli doyumlu hale getiriyor
Cevap
26Cevap
Yapmazdım.
Ben en azından bir defa deneme taraftarıyım. Sonuçta beraber mutlu olucaz yani. İki tarafta saygılı ise neden denenmesin.
eşimin asla ları çok olduğu için ona karşı çok şehvet duymuyorum. sonucu bu oluyor. tamam herkes saygılı olacak birbirine ama eşsin yani. ömrümü oralsız mı geçiricem
İlişkide biraz midesiz olacaksın.. yok şu koku yok bu koku dememek lazım.. ter gibi şeylere de takılmamak lazım... kısaca anın tadını çıkarmak varken hayalindeki se*ksi yaşamak zor
Yapıyorum. Her şeye hayır desem bu sefer asla tamamen tatmin edemeyeceğim.
Örneğin neler?
Anal seks çok canımı yakıyor oral sekste de boğuluyorum. Ama anal yok oral yok dediğinde olmuyor.
Evet onu yapma bunu yapma erkek busefer kendini başka şeylere verir doğru yapıyosun
Evet bencillik kötü bir şey ve yeni şeylere farklı fikirlere on yargılı olmamak lazım.. partnerin isteklerine de kulak vermeli
Seksi beğendiğim ve hoşlandığım partnerlerle yaptığım için hiç bir şekilde tiksindiğim bir şey yapmıyorum hatta her şeyi büyük bir zevkle yapıyorum
sevmediğim şeyler pozisyon veya fantezi olarak değil başka şeyler onun dışında zaten sevmeyeceğim şey yok yani
Yapıyorum yaparım öyle mutlu olur ise. Ama sevmediğim bir pozisyon yok sekste. fantezi , bdsm, fetiş hepsine açığım.
Evet yaparım karşı tarafın mutluluğu daha önemli benim için karşı taraf ne kadar zevk alırsa bende o kadar alırım
Partnerim mutlu olsun. Beni daha da mutlu eder
Hijyenik bir problem yoksa istediğini veririm, sorun yok.
hayır istemediğin pozisyonda ben o pozisyonu sevmiyorum diye söylemelisin içinden gelerek yap
Kendim istediğim için yaparımm ama genelde kadınlar partner üzülmesin die sevmesede yapar
Bunlar ilişkiyi anca bozar, ayakta tutmak için karşılıklı anlayış gerekir
Bu yapmam diyenler varya aldatılmaya mahkum okadar uçuk şeyler tamam ama bizim kadınlar nerdeyse sadece altına yatıp bekleyecek o derece zevksiz bı seks oluyo ozamanda erkek cilveli kadınlara p*rno yoneliyo sora adam suçlu oluyo
Rahatsız oldugum bir sey yok
Sözle ifade ederim değişen bir şey yoksa alışmaya çalışırım
Hoşuma gitmeyen şeyi yapmam
Neler onlar?
Nefret etmiyorsam o an olabilir
Yaparım ama 1 günlük ilişkilerimde.
Yaparım ama 1 günlük ilişkilerimde.
Ben yapıyorum ama karşılık alamıyorum 😕
yapıyorum, cinsellikte bencil olmamak lazım
Olabildiğince yapmaya çalışırım. :)
Rahatsız olduğum bir şey yok ki
asla yapmam