Cinsel Yaşam Seks sizin için sadece zevk mi? LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Seks sizin için sadece zevk mi? Seks sizin için sadece zevk mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Benim için sadece anlık zevk başka bir anlamı yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks benim için pastanın çileği yemeğin tuzu havanın güneşi 4 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama en önemli şey değil Yorumla LordVoldemord +1 yıl Ama en önemli sey değil diyorsunda tuzsuz yemeğin tadi hic olmaz :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmediğin biriyle seksin zaten bi tadı olmaz o yüzden seks bir ilişkideki en önemli şey değil Yorumla LordVoldemord +1 yıl Sevmek daha önemli evet Yorumla
Nai_robi Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Fb‘la sadece zevk icin Sevdigin biriyle olursa zevkten öte tutku aşk kalbinin yerinden çıkması demektir 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Hiç yaşmadim bu yüzden bi yorum yapmak pek mantılı gelmedi ama sanırsam duygular üzerine olurdu 🤔🤔 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır sadece zevk diye bakmadım her anın tadını hissederek yaşarım ve öyle doyuma ulaşırım 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sadece zevk olsa şişme bebeklere servet öderdi herkes.. duygu olmadan seks olmaz 1 0 Yorumla
UrfadanBiri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tutku heyecan olmazsa sıradan bi seks zevk vermez 1 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Seks benim için bir sanat ve yaşam tarzı 1 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eskiden dı o artık maneviyat zevk veriyor 1 0 Yorumla
Besthee_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ne olmalıydı başka? 2 1 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Tutku sehvet Yorumla
fatmannne Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır. 2 1 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Mesela ne? Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. İhtiyaç. Zevk olsaydı pişmanlık hissi yaşatmazdı. 1 0 Yorumla
Cherryboom00 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Başka ne olcak? 1 7 Yorumla LordVoldemord +1 yıl Tutky Aşk Yorumla Cherryboom00 +1 yıl He o tabikide var ama bulması çok zor Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Buldunmu da tadından yenmez herhalde Yorumla LordVoldemord +1 yıl Nden? Yorumla LordVoldemord +1 yıl Bulabilirsin Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Onun kırk fırın ekmek yemesi lazım Yorumla LordVoldemord +1 yıl Vayy Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ihtiyac ve zevk 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. bencede evet 1 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim için sadece anlık zevk başka bir anlamı yok.
Seks benim için pastanın çileği yemeğin tuzu havanın güneşi
Evet ama en önemli şey değil
Ama en önemli sey değil diyorsunda tuzsuz yemeğin tadi hic olmaz :)
Sevmediğin biriyle seksin zaten bi tadı olmaz o yüzden seks bir ilişkideki en önemli şey değil
Sevmek daha önemli evet
Fb‘la sadece zevk icin
Sevdigin biriyle olursa zevkten öte tutku aşk kalbinin yerinden çıkması demektir
Hiç yaşmadim bu yüzden bi yorum yapmak pek mantılı gelmedi ama sanırsam duygular üzerine olurdu 🤔🤔
Hayır sadece zevk diye bakmadım her anın tadını hissederek yaşarım ve öyle doyuma ulaşırım
Sadece zevk olsa şişme bebeklere servet öderdi herkes.. duygu olmadan seks olmaz
Tutku heyecan olmazsa sıradan bi seks zevk vermez
Sadece bı an.. Evet..
Seks benim için bir sanat ve yaşam tarzı
Eskiden dı o artık maneviyat zevk veriyor
Seks mi daha keşfedemedik
Cinsellik yaşamıyorum ben
Ne olmalıydı başka?
Tutku sehvet
Hayır.
Mesela ne?
İhtiyaç. Zevk olsaydı pişmanlık hissi yaşatmazdı.
Başka ne olcak?
Tutky
Aşk
He o tabikide var ama bulması çok zor
Buldunmu da tadından yenmez herhalde
Nden?
Bulabilirsin
Onun kırk fırın ekmek yemesi lazım
Vayy
Hemde süper zevk
Ihtiyac ve zevk
bencede evet