benim hiç sevgilim olmadı cinsellik nasıl bir duygu merak ediyorum aynı şekilde korkuyorum hiç sevgilinizle cinsellik yaşadınız mı ya da cinsellikten korkuyor musunuz?

benim hiç sevgilim olmadı cinsellik nasıl bir duygu merak ediyorum aynı şekilde korkuyorum hiç sevgilinizle cinsellik yaşadınız mı ya da cinsellikten korkuyor musunuz?
Bu zamana kadar genelde, evlenmeden cinsellik olmaz diyenler denk geldi. Şöyle ki 1. 5 sene ona yakın kadın denk geldi. İki tanesi, evlenmeden seks yapacak kadındı ama benim taktiksel hatalarımdan olmadı. Bu taktiksel hatalarımı, büyük oranda düzelttim. KPSS den sonra , uğraşmaya devam edeceğim. Ancak Türk kadınları, genelde evlenmeden seks yapıyor. Ancak her erkekle yapmıyorlar. Yoksa türbanlılar bile, zencilerin üstüne atladığı Karabuk Üniversitesinden sonra ; evlenmeden vermem diyen kadınları kesinlikle samimi bulmuyorum.
evet. bir çok sevgilim oldu ilişki yaşadığım. bunlardan 4 tanesi bakire idi. birlikte olduğum 3. kız 31 yaşındaydı ve küçükken yaşadığı bazı taciz olayları sebebiyle erkeklerden hep uzan durmuş cinsellikten aşırı korkan bir kızdı, 2 kez nişan atmış nişanlı olduğu erkekler kullanmaya çalışmış vs... son 2 senedir aşırı cinsel istek arzu yaşadığını söylemişti ve bizim yakınlaşmamızda böyle başladı, onda da hem korku hem merak aşırıydı ve ilk birlikteliğimiz biraz zor ama güzeldi, korktuğu çekindiği kadar kötü olmadığını söylemişti aksine kendini boşuna kasmış kaşmış yıllarca öyle demişti. benim açımdan olgun yaşta ama bakire bir kızın ilki olanın duygusu bile çok güzeldi, zevki hazzı da bambaşkaydı, kıza ilk kez girdiğimde kız kendisi hiç çıkartma böyle kalalım deyip kendini iyice bastırmıştı bana ve en az 1 saat öylece hareket etmeden kenetlenip kucak kucağa kalarak öpüşmüştük, ellerimle de göğüslerini klitorisini okşamayı ihmal etmedim tabiki de.. 2 yıl önce felan yaşamıştık bu kızla ve 1,5 yıl sürmüştü ilişkimiz düzenli olarak... en kısa zamanda gönlünce yaşamanı dilerim.
Çokça yaşadım. Korkulacak bir yanı yok.
Cevap
25Cevap
Hayır hiç sevgilim olmadı olsa da zaten sevgilimle cinsellik yaşamam ben. evlenmeden olmaz
Bu sitede takılıp cinsellik konusunda bilgi sahibi değilim demek te çok başka boyut
Cinsellikte senden bile daha fazla bilgiye sahibim bundan emin olabilirsin canım çünkü sağlıkçı bir aileden geliyorum fakat henüz sevgilim olmadığı için tecrübem yok
18 yaşında neyin tecrübesi olması gerekiyor pardon da olmaması normal zaten
Sanırım kadınlar içindi bu soru, ama cevap vereyim bende; evet yaşadım sevgililerimle cinsellik ve yaşıyorum da
yaşadım ama sevgilim olmayanla çok daha fazla yaşadım. doğru erkekle her kadının mutlaka yaşaması gereken br zevk
Hiç yaşamadım. El ele bile tutuşmadım. Bu sefer sevgilim olursa tam tersi olacak.
Kork.
Sanal sevgilimle görüntülü olarak yaşamıştım geçmişte.
daha çok erken yaşın gereği
sadece heves başka bi b*ok yok
mastürbasyon 10 kat daha keyifli ve güvenli
Hemde ne yaşadık 2 gün evden çıkmadık sabah akşam yaptık
Paha biçilmez zevkli bir olay
Evet tam ilişki
Yaşamadığım bir sevgilim olmadı 😂
Mastürbasyon yap.
Yaşın çok genç zamanla her şey olur
Hayır yaşamadım evlenince yasadm herseyi
Sevgilim hiç olmadı ki
Hic sevgilim olmadi hic cinsellik yasamadim