Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. öpüşmekten keyif aldığında, kalp atışların hızlandığında, her bir zerresini doyasıya öpmek istediğinde, heyecandan dizlerin titrediğinde, ergenliğin ilk günlerinde hissettiğin saf, en yoğun hislerinle, saçının telini bile sevdiğinde, parmak uçlarındaki reseptörlerin her dokunduğunda delice hazza geldiğinde, aldığı nefesi bile yutmak istediğinde evet bunlar olduğunda severek yapıyorsundur. bu da herkesle olmuyor, karşılıklı aşk duymak gerekiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo isinicinde seks varsa ask olmasada seni öyle hazırlarım kalbinde biriktirdiğin aşk sevgilibido barajını yıkarak tüm arzular tüm istekler kirbaclanarak ilişkiden alacağın Hazza yönelir ki sen nasıl keyif alırım bu barajdan akan aşkı sevgiyi hazzı içine doldurmaya bulutların üzerinde hiç yaşamadığım duygu sarhoşu olursun. Bu güne kadar almadığın bu hazzını abonesi olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmadım hiç maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTenlerin temasında her zerrende hazzın sıcaklığı içini yakmaya başlar ve ılık bir his kalbinden akmaya başlar sanki kalbine bir kesik atılmış ve içten kanama başlamış gibi sıcaklığını her zerrende hissetmeye başlarsın. O an sadece yarım kalmışlığı tamamlamanın düşüncesinde ruhunu içine katmak istersin.
24 Yorumla- +1 yıl
😋
Cevap sahibi+1 yılBir gün hissederseniz böyle olacağından emin olabilirsiniz. İyi geceler dilerim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Hani nasil desem sabah telefonuna hesabina para yatti haberi gelir ve uyanmisken o keyifle yatakta gerilir sabah mayisikligi ustundeyken vucuduna yumusacik battaniye surter hosuna gider gozunu acarsin hafif gunes seni isitmistir ufak ufak sabah esintisi gelir ustune sebepsiz bir mutluluk sarar ya ama sabah libidosuda bastirmis kendini doyurmak istersin
Hazir oyle bir gune uyanmis ve oyle bir libidoyla kalktiginda yaptigin mastin yuzlerce katini dusun112 Yorumla- +1 yıl
Off off 😍😍
- +1 yıl
Arkadan mi dayadilar cidden
- +1 yıl
Erkekler parmaklanmak ister mi peki? Sen ister miydin?
- +1 yıl
Çok zevk aliyomussunuz normalde
- +1 yıl
Sürekli böyle erkekliğini vurgulaman çok seksi
- +1 yıl
😛
+1 yılaskla seks djye bir sey yok tutkulu seks diye bir sey vardir tutkulu zextede kadin ve erkek bir birini tamamla ve iki tarafinda asiri istekli olmasu gerekiuor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3.5nyıllık ilişkim olmuştu ayrılmıştık severek ayrıldık 5 yıl somra yazdı ve olanları tahmin edersğniz film sahnesi gibiydi aşkla yapmıştık 3 gün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sevdiğim hayatımı kuracağım kişi ile olmuştu öyle bir şeyler. Ama yaptığıma pişmanım keşke yapmasaydım😢
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
Cevap sahibi+1 yılAyrıldı ve benim her anlamda ilkim idi ben şimdi kendimi başkası için böyle açamayacağım...
+1 yılOnlarca kez onlarca farklı kızla yattım ancak hiç aşkla yapmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet mükemmel bişey sonu gelmiyor. Ayrılmaya da gelmiyor hemen yeni görüşme için planlar başlıyor
00 Yorumla
+1 yılAskla seks diye bir yalan yok sekste istek arzu uyum varsa mukemmel olur yoksa yalan olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdiğim insan ile tek beden oluyorsun harikulade bir an hiç ama hiç bitmesin istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirlikte paylaşacağınız bir hediye olmalıdır. yapmamak elde mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmayan kız kalmamıştır özellikle gençken sevgilileriyle ileriye dönük evlenirken sorun yaşamamak için tek çareleri olduğundan
02 Yorumla- +1 yıl
Ben hep zevk amaçlı 😂
Cevap sahibi+1 yılsen zaten durmazsın ki...
+1 yılDuygusuz daha fazla oldu sert olabiliyor öyle olduğumda
02 Yorumla- +1 yıl
😋
- +1 yıl
En güzeli di mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende benim gibisin bende aşkla yapmadım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben merak ediyorum
- +1 yıl
Bende merak ediyorum önce onun için aşık olmak gerek ve aşık olunacak kadın yok ya da bana denk gelmiyor
Hiç aşksız seks yapmadım yavrum
01 Yorumla- +1 yıl
😋
+1 yılAşkla seks değil de mastürbasyon yapmıştım.
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Elizabeth
- +1 yıl
30 yıllık elizabeth.
+1 yılYaptım seve seve …
01 Yorumla- +1 yıl
😋
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel ve zevkli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende yapmadım öpüştüm sadece
00 Yorumla
+1 yılEvet yaptım harikaydı
00 YorumlaEvet muhteşem bi duygu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Efsanevi, tarifsiz 👍🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıradan bir seks x 100
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o an bulutların üstünde uçmak gibi bir şey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzel askim canim diyerek seviyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıleskortla aşkla yapmıştım zamanında :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılterapi
43 Yorumla- +1 yıl
Yaşadın mı
- +1 yıl
😋
Cevap sahibi+1 yılyes beybi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. O aşkı daha bulamadım
00 Yorumla
+1 yılGüzel bişi
02 Yorumla- +1 yıl
😋
- +1 yıl
Karşılıklı yapılan her durum zevki hazzı ikiye katlar delicesine misali 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bişey bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAşk değiş şehvet arzu önemli
02 Yorumla- +1 yıl
Sana göre. Ayrica şehvet arzu olmasa zaten yapılmaz o yaptığın şeyin adı seks olmaz en basitinden
- +1 yıl
Evet bana göre. İkinci cümlene katılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuygusuz olanı daha iyi
00 Yorumla
+1 yılAşk da da seks de de kasanmadık
00 YorumlaOlsa iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYesss
00 Yorumla
+1 yılGel yapalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım.
01 Yorumla- +1 yıl
😋
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır
01 Yorumla- +1 yıl
😋
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En guzelidir
02 Yorumla- +1 yıl
😋
+1 yılSen peki?
01 Yorumla- +1 yıl
😋