Arkadaşlar kocama doyamiyorum, eve geldiği zaman yanindan ayrilamiyorum 🤭🤭 onu sürekli istiyor ve arzuluyorum. Ama iste boyle oldugum icin benden sogur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Her ilişkide tutku ve arzu farklı şekillerde tecrübe edilir ve her insanın beklentisi, ihtiyacı farklıdır. İlişkinizdeki bu yoğun istek ve arzu, bazıları için hayallerini süsleyen bir durum olabilirken, bazıları için ise alışılmadık bir durum olabilir. Önemli olan, aranızdaki iletişimin açık ve dürüst olmasıdır. Partnerinizle bu duygularınızı paylaşmak, ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi anlamasına yardımcı olabilir. Böylece, ilişkinizdeki dinamikleri daha iyi anlayabilir ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirebilirsiniz.
Aşkınızı ve arzunuzu ifade etmekten çekinmeyin, fakat aynı zamanda onun duygularına ve ihtiyaçlarına karşı da hassas olun. Bu tutku ve ilgi, ilişkinizi canlı ve heyecanlı tutarken, karşılıklı saygı ve anlayış da sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır. Her iki tarafın da rahat hissettiği bir denge kurmak, uzun vadede ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üstüne gidersen evet darlarsın ne demişler kaçan kovalanır giyin süslen çekici ol uzak dur o gelsin ki gelir
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel ve şanslı bir durum. Allah herkese sizin gibi eş nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun.
00 YorumlaErkek kadın fark etmez evlenince bunu istemeyen cinsiyet yok
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine o hoşuna gider ama bu durumun aksi halde olduğu bir durum oldu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek değil ya ohtiyac görmek hiç değilse sosyal medya üzerinden sanal şekilde yapalım 😂😂 ne kaybederizki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim yaa🤭🤭
54 Yorumla- +1 yıl
Tanışmalıyız o zaman 🤭
Cevap sahibi+1 yılEvli olmasam olabilirdi ama kocam varr😅
- +1 yıl
Sallama
- +1 yıl
Beni kacirma... boy pos...
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine ben olsam sogumam oyle bir kadin bulsam hemen nikahi basicam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yok, korkarım libidolu kadından.😨
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanindan nasil ayrilamiyorsun mesela
04 Yorumla
Soran+1 yılHep bana dokunmasını beni opmesini istiyorum. Eve girdiği anda kucagina atliyorum
Cevap sahibi+1 yılDokunuyor mu ve ev icinde nasil dolasiyorsun
Soran+1 yılGenelde mini elbiseler etekler giyerim. Dokunuyor ama daha fazlasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu artirabilirsi yapabilecegin seyler cok sey var ama yazamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğumaz da fazlasını ister mi onu bilemedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. grup var, o var
00 Yorumlavardırr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Var evet
00 Yorumla
+1 yılVardır
00 Yorumla
+1 yılEvet var hepimizin bi hayali
00 Yorumla
+1 yılMinikse evet shsjj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim var çok istiyorum