Fiziği güzel ve gösterişli olan her kadın cinsel olarak arzurlanır mı?

Fiziği güzel ve gösterişli olan her kadın cinsel olarak arzurlanır mı?

Çoğu erkek arzular. Ben sadece çok güzel görünüyor diye bir kadını arzulayamıyorum. Varoş olabilir, kezban olabilir, konuşmaya başladığı anda koşarak uzaklaşmak isteyebilirim. Muhabbeti sarmazsa cinsel arzu falan kalmaz. AKP'li olduğunu anladığım an cinsel arzu kalmaz.
İlk bakışta cevap evet gibi duruyor. Eğer o kadını tanımıyorsa belki cevap gerçekten evet ama her zaman bu durum böyle değil.
Mesela o kişiyi tanımadan cinsel çekim hissedemeyenler de var. Onun dışında çok seksi bir kadın diyelim, fakat karakteri çok kötü olsun. Toksik, rahatsız edici, darlayan, aşırı kıskanç vs. bir kadın olsun. Bu kadın yine de arzulanacak mı? Hiç zannetmiyorum...
Adam kaçacak yer arar 🤣
Evet arzular. Bir tane pazarlamacı kadın vardı iş yerine gelen. Öyle su pompaları pazarlıyordu. Kadın gerçekten hem giyimi ile hem fiziğiden çok seksiydi. Bütün şantiye o geldiğinde sıraya geçiyordu. Bir ruj sürerdi kırmızı ve bir parfüm sıkardı odayı bütün parfüm kokusu götürürdü. Hatta parfüm kokusu üzerimize sinerdi.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hayır
Eig için teşekkür ederim
Cevap
35Cevap
Hayır sadece aşık olduğum kadını arzularım
erkekler için fizik ilk kıvılcım tabii ki önemli ama sadece dikkat çekici bir beden yetmez bazen o güzel vücut yanında soğuk ve mesafeli duruyorsa, o arzu kıvılcımı sönüyor çünkü erkek ister ki o beden ateşle dolsun gözlerinde kıvılcımlar çaksın yürüyüşü, bakışı, küçük bir dokunuşu bile içini yakmalı o kadın kendinden emin, tutkulu ve cazibesiyle sarabilmeli erkeklerin aklını başından almalı sadece kaslar ve kıvrımlar değil o bedenin taşıdığı o şehvet, o kadınsılık, o içten gelen arzu her erkeği delirten asıl şeydir gerçek arzunun kaynağı orasıdır çünkü sadece dış görünüş değil o bedenin nasıl yanıp tutuştuğunu hissetmek ister erkek, o yüzden sadece fiziğin değil ruhun da ateşli olmalı
@WiLD_ANGEEL aynen öyle
Yani hayaller dünyasına dalmasam da etkilenip arzularım.
Kaç kişi hayalindeki fiziğe sahip karşı cinsi görünce kendine hakim olabilir ki?
Her erkek aynı mı bilmiyorum fakat ben öyle değilim, ilgi duymadığım birisinin vücudunu niye izleyim, göreyim?
Her şey cinsellik değildir Bu hayatta her insanı böyle algılamam bazen bir insanın tanıdıkça cinselliği unutursun bile
Nefes alsın yeter diyen adamlara sorduğu soruya bak
Yok bana basit geliyor daha farklı olması lazım aurası olması lazım yüzü güzel olacak
:D sadece bakar kalır alık alık ama nedense bir adım atmaya cesaret yok işte yok
Tabi arzulanır ama kendisini bu şekilde objeleştirmek ne kadar iyi bilemem.
Evet ama ciddi ilişki ister mi soru işareti? Yani aşık olmak için bu adım gerekli midir...
O zaman gereksiz deme jdksk
Fizik önemli değil o hazzı yaşatmak önemli karşılıklı
Her kedini değil ama fotoğraftaki gibiyse her zerresi degerli
Senin ruhunu fiziğini de arzulayacağım kesin
Seni gittin zannediyordum
Gözlediğim tek kişi sensin ondan
Hayır arzulamam sadece fizik yetmez
Arzulama ihtimali çok yüksek
Bu kalça resmen aşkın tarifi olmuş 🤩🤩🤩😍🥰
%90 evet ama istisnalar var elbet.
Yok diyen erkek vurduruyodur
büyük ihtimalle