Yok kız en sonda baktım bütün spermler prezervatifin içindeydi ama ne bilim yinede korkuyorum çıkardığı zaman peçete ile birbirimizin şeyi sildik yani o kendi şeyini bende vajinamı sildim ama pecetler bir yerdeydi İNŞALLAH orada bir peçeteye almamıştır vajinama sürdüm ama sanmıyorum en sonda da ben domaldım ikinci postayı attı ama içime girmedi ben domaldım o bana bakarak yerde boşaldı fışkırıp gelmez dimi vajinama çok korktum strese girdim
Evet vardı çıkardığında baktım ve elledim prezervatifin içindeydi spermler ama bir damla falan akıp vajinama girmiş olamaz dimi bide kayganlaştırıcı sürdük o kayganlaştırıcı ile birlikte akıp girmez dimi? Ama vajinama ped koyduk bantladık tabi çıktı yani bir işe yaramadı ama hala korkuyorum... Prezervatifin kenarından falan akıp girme ihtimali yok dimi
Prezervatif vardı ama prezervatifsiz asla yapmam sonuçta vajinama akma ihtimali var prezervatif varken bile korktum bir şekilde akıp vajinama gelir duy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Prezervatif varsa bir şey olmaz prezervatif çıkmamıştı dimi
Yok kız en sonda baktım bütün spermler prezervatifin içindeydi ama ne bilim yinede korkuyorum çıkardığı zaman peçete ile birbirimizin şeyi sildik yani o kendi şeyini bende vajinamı sildim ama pecetler bir yerdeydi İNŞALLAH orada bir peçeteye almamıştır vajinama sürdüm ama sanmıyorum en sonda da ben domaldım ikinci postayı attı ama içime girmedi ben domaldım o bana bakarak yerde boşaldı fışkırıp gelmez dimi vajinama çok korktum strese girdim
Yok bisey olmaz
Ne bitmez soruların aynı soruları dönüp dönüp soruyorsun aynı cevapları veriyoruz madem bu kadar korkuyorsun niye böyle bir macera yaşıyorsun?
Ya nolur artık şu cinsellik soruları 25 yaşına kadar yasaklansın bu bebelere ya
Anal ilişkiden hamile kalma ihtimalin zaten yok, prezervatif varsa bu daha da imkansizlasir tabiki
Evet vardı çıkardığında baktım ve elledim prezervatifin içindeydi spermler ama bir damla falan akıp vajinama girmiş olamaz dimi bide kayganlaştırıcı sürdük o kayganlaştırıcı ile birlikte akıp girmez dimi? Ama vajinama ped koyduk bantladık tabi çıktı yani bir işe yaramadı ama hala korkuyorum... Prezervatifin kenarından falan akıp girme ihtimali yok dimi
Böyle bir şey mümkün değil, yani meninin akıp vajinaya girmesi ve kanala kadar ilerleyip yumurtayı dollemesi imkansizdan daha da imkansız
Hiç kullanmadım prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum
Yaptın mı daha önce analdan?
Prezervatifsiz mi yaptınız anlamadım
Cokkez
Anal seks yaptım cokkez ve prezervatif kullanmadim
İçine mi boşalıyordun? Hamile kalmadı dimi
Analdan hamile kalınmaz yav eğer sen hamile kalırsan dünyada bir ilk yaşayan sen olursun
İlk kez analdan pompalatmış onun heyecanını bizimle paylaşıyor kezo 🤣
Korkma bence ben zamanında prezervatif kullanmadan yapmıştım hatta penisim vajinaya doğru da kaymisti girmedi ama yine bir şey olmamisti
Ay gerçekten mi içim rahatladı...
İçine boşaldın mı merak ettim?
Vajinaya değil arkaya boşaldım ama dışarı geri aktı
Hayir asla, bir damla hamile. kalmazsin kac yasinda seks yaptığın adam
Vurdururken bize mi sordun babasının bitanesi?
Cevaplama kanka? Düzgün insanlar cevaplasın diye attım bu soruyu
Önce onlardan biri olman lazim
İmkansız diyelim aktı geldi içine nasıl girecek sperm
Ne bilim doggy pozisyonunda yaptk sonuçta bir şekilde yolunu bulmaz mı
Hayır bakiresin bir de di mi nasıl bulacak yolunu
Evet bakireyim
İmkansız prezervatif olmadan girse bile bişey olmazdı anal sonuçta Zevk aldın mı
Yaparken bize mi sordun? Sürekli aynı soruyu soruyorsun ya
Aha yaptın mı sonunda anal ilişki
Yaptım ama korktum şimdi mk
Yav bişey olmaz arkadan
Hiç bir şey olmaz korkma
Hayır hayır hayır
Prez. İle analmi yapilirrryaaa
İçine girmeyip yüzeyde kaldıysa olmaz
Hamile kalmaktan korkuyorsun
Evet
Onun yarısı kadar günaha girmekten korksan şimdi bu soruyu sormazdın!!!
Analda zaten kalınmaz. Bir de korunmuşsunuz
knk 9459345934 kere sordun bunu
Yook yaav sakin ol olmaz öyle bişi
Anal ilişkide o yokken de hamile kalınmaz
Prezervatif vardı ama prezervatifsiz asla yapmam sonuçta vajinama akma ihtimali var prezervatif varken bile korktum bir şekilde akıp vajinama gelir duy
Vajinama bir damla gelmiştir diye korkuyorum
Çok yaşa ors
Çok yaşa or
Çok yaşa btr ol.
Kalınmaz
Bence doktora gidip hamilelik testi yaptır
anal da gerek yok
saçmalama ayten çocuk olmaz g*tten
Yoohh e.. çok hayal kurmq
Kalinmqzz
Kalırsın
hayır ya sorun yok çok akıttı mı