Biliyorum analdan hamile kalınmaz ama ne bilim korkuyorum prezervatif yırtılırsa vajinama akarsa diye çok korkuyorum... Birisi beni aydınlatsın böyle hamile kalan var mı veya daha önce yapıp hamile kalmayan kızlar varsa bana ulaşabilirmi sormak istediğim sorular var çok heyecanlıyım anal ilişkiye ilk defa giriyorum ve bakireyim... En kaliteli prezervatif hangisi? Yırtılmaması için ne yapabiliriz yavaş yapsak yırtılırmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBu çok düşük bir ihtimal ve buna bağlı değişken bir çok şey var. Örneğin senin yumurtalıklarının sağlığı metabolizman karşındaki partnerinin sperm sağlığı sperm yoğunluğu onun metabolizma hızı vs. Buradan kesin bir şey söylemek mümkün değil ama bu ihtimal çok düşük diyebilirim 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha öncede söyledim okumadın sorduğun sorularla. Anal temizlik şart, o bölge yumusatilmali , kademeli girmeli, kayganlastirici gerekirse , hem prezervatif hem anal hiçbir şey olmaz içine bosalsa bile dikkat et bunu yaparken üzerine oturmada problem yaşayabilirsin sert yapılırsa.
00 Yorumla
Anal ilişki ile hamile kalma şansın yok. Vajinal sürtünme ile dahi hamile kalabılırsın ancak anal şansı yok. Ama yinede erkeğin sağlığı için prezervatif kullanımı önemli sonuçta anal birliktelik yaşıycaksını.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYahu hem korkuyorsun hem yapiyorsun, madem korkuyon neden yapiyon. Prezsiz bile anal yapabilir temizlendikten sonra, sen bide prezli hamile kalirmiyim diyorsun aklindan ne gibi seyler geciyor cok merak ediyom yani nasil bir senaryo hayal ise film yapmak lazim.
12 Yorumla- +1 yıl
Anlatamıyorum galiba?
Prezervatif yırtılırsa veya prezervatifden sıvı akarsa ve ordan vajinama bulaşırsa hamile kalabilirim bunun için nasıl bir önlem almalıyım diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBuna nasil onlem alacan bu sana ozel bi durum degil ki herkesin basina gelebilir, bide senin aklindan gecen de yani cok ultra zor bi ihtimal. Bu korkun varsa zaten hic girmeyecen bu ise olay bu.
Sen bu spruşarı annene sorsana bi bakalıö ne cevap verecek. Bacak kadar boyuyla g*tüyle çitletecek. Aklıda burdan alacak.
Bence yüzde yüz hamile kalırsın00 Yorumla
+1 yılBi türlü giremedin artık gir jdjdj kaç gündür aynı sorular
13 Yorumla- +1 yıl
İki gün sonra giriyorum işte heyecandan napacağımı bilemiyorum Hpwhdkwjs
- +1 yıl
Girdikten sonra kesin soru paylaşırım
- +1 yıl
Bekliyoruz büyük istekle
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYani ihtimal düşük de olsa var tabi. Pozisyona bağlı bence. Anal yapıp hemen duşa girip temizlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatife gerek yok. Kayganlastirici jel kullanin. İçine bosalirsa vajinana akmamasina dikkat et. Ve zaten sert yapmamalı ilk asamada. Çünkü anüs cevresinde binlerce sinir geçiyor. Yırtılırsa büyük sağlık sorunları yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılAnalda takmana gerek yok gtunun içine bile bosala bilir sıkıntı yok
02 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama vajinaya akabilir ve sağlık açısından çok kötü bişey prezervatifsiz yapmak
- +1 yıl
Ya bişey olmaz ilk defa yapmıyoruz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz. Prezervatif olmasa analdan içine boşalsa dahi bir şey olmaz. Vajinaya gitmesi lazım olman için
30 Yorumla
+1 yılAnalla ilgili her sorunu bana sorabilirsn sana yazamadım ama cok deneyimliym bu konuda
00 Yorumla
+1 yılYani dıdısının dıdısı bir şey olmaz da diyemem ama güzel kremleyin iyi kayarsa patlamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Prezervatif ucuna bengay ya da Domestos sürersen hiç bişi olmaz evladım 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar korkuyorsan neden ilişkiye giriyorsun anal da olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu boş ver de sana daha önce anlattım bak gtün genişlerse karışmam. kanayabilir bile hatta.
00 YorumlaYırtılsa bile vajinana nasıl girsin ki? Bu kadar korkma zevk alamazsın
00 Yorumla
+1 yıl3 üz olur sakın yapma
03 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçme lütfen ciddiyim
- +1 yıl
İlk defa yapacağım normal değil mi korkmam
- +1 yıl
Analdan hamile kalınmaz
İkiz olur kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBellki erkek arkadaşın seni ikna etmiş seni kandırmış kullanacak canım olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. analdan hamile kalınmaz zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTıp tarihine geçersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeter a*mk fake i
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcısına dayanabilecek misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey olmaz. Anal için ne gerek var!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalırsın iki tane taktırr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Eminmisiniz
- +1 yıl
Prezervatif kolay yırtılan bir ürün değil BİM poşeti gibi değil
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Trollmu bu soru?
03 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim neden trol olsun ilk defa yapıcam korkuyorum işte
+1 yılArkadan doğumda yaparsinnsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalmazsın
00 Yorumla
+1 yılanaldan hamile kalmazsın
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılAkli olmayanin biri daha
00 Yorumla
+1 yılEh yani yıh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılKalamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalmazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrisk var sonuöta
00 Yorumlakalırsın
33 Yorumla- +1 yıl
Bırak da millet skşsin engel olma ne yalan konuşuyosun :)
- +1 yıl
Hahahahaha acımasız
Hic denemedim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem