Seksi yöneten apayrı bir zevk alır onu hiç katmıyorum. Ancak siz itaatkarlık denilen duyguyu yaşadığınızda buna ezilmek de dahil oluyorsa seksin dışında ikinci bir haz alınması mümkün olabilir mi acaba
Sekste itaatkar olmak ilişkiye ekstra bir zevk katar mı?
Roller, fanteziler, her şey çok etken ve eğlence getirir. Denemekten korkmadan ama hoşuna gitmeyeni de şeffaflıkla söylemek gerek. Her zaman olmasa da zaman zaman aktif-pasif rolleri değiştirmek ve o kalıba uymak eğlenceli olacaktir
Bu durumu partnere göre seçmek en uygunu. Bazı kadınlar lar yöneyilmekten hoşlanırken bazı kadınlar yönetmeyi sever. Ancak dominant bile olsa çogu kadın yatakta teslim olmak ve yönlendirilmek istiyor. Bu nedenle bunu partnerler kendileri keşfetmeli. Ben kendi adıma orta dece bir sertlik tercih ederim. O Bdsm grubu ilişkiler bana uymuyor.
kişinin yataktaki karakteri nasılsa, ona uygun davranmak zevkli olacaktır.. Kim kimi baskın olmak kimi itaat etmek arzusundadır.. Bu anlamda kendisiyle uyumlu olan partner, zıt olandır..
İtaatkâr olmak değil de itaat ettirmek katar. Herkesin yapısı uygun olmuyor, fantezi de olsa itaatkâr rolünü oynayamam. Domine ediyor olmanın zevki bambaşka.
Evet ben katabilir.. ben mesela ilişkim de sevdiğim kadının eşimin olgun ve baskın olmasını isterdim.. onun itaat etmesini değil de ben daha çok onun istediklerini yapayım ve mutlu edeyim.. ama tabi bu öyle saçma sapan film sahneleri gibi değil.. sadece onun isteklerine öncelik verirdim ama fantezi falan olmaz.