Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide zevk almak için her şeye tamam der misiniz? zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsel ilişkide zevk almak için her şeye tamam der misiniz? Güncellemeler+1 yıl Zevk vermek mi yoksa zevk almak mı dana önemli? Güncellemeler+1 yıl Sınırsız mı olmalı? Cinsel ilişkide zevk almak için her şeye tamam der misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demem tabiki kabul etmiyceğim şeyleri asla yapmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şimdi tamam dersem, beni ne bekleyeceğini kestiremiyorum. Tamam demesem olmuyor... bakariz ya onu bi ara şapariz kdkddjd 1 4 Yorumla zimbateli34 +1 yıl sen onu bunu bırak da gizlen :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Unutmusum🤣 Yorumla zimbateli34 +1 yıl ahaha :D Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Bazı şeyler haricinde kabul ederim. Mesela erkeğin popon yalamak gibi bir şeyi kabul etmem. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Demem 0 2 Yorumla zimbateli34 +1 yıl desen ölür müsün? Yorumla kalbisükûn +1 yıl Ölürüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Demem tabiki kabul etmiyceğim şeyleri asla yapmam
Şimdi tamam dersem, beni ne bekleyeceğini kestiremiyorum. Tamam demesem olmuyor... bakariz ya onu bi ara şapariz kdkddjd
sen onu bunu bırak da gizlen :D
🤣🤣🤣
Unutmusum🤣
ahaha :D
Bazı şeyler haricinde kabul ederim. Mesela erkeğin popon yalamak gibi bir şeyi kabul etmem.
Demem
desen ölür müsün?
Ölürüm