Ben bugün yükseğim, eşim/sevgilim gelsin de onu da yükselteyim , sonra sabahlar olmasın diye güçlü bir umutla seks yapılabilir mi? Kocasının veya karısının kendini o gece göklere çıkaracağından emin ve heyecanlı bir kişi hayal edin
Cinsellikte zevk alacağınızdan emin olmak diye bir şey var mıdır?
Olunur diyen bordo bedelidir net. Siz o gün istediğiniz kadar yüksek olun eğer partneriniz b. k gibi bir gün geçirip, üstüne üstlük yorgun argın bir şekilde eve geldiyse maalesef ki sizinle aynı seviyede yükselemez. Seks yapar (eğer düşünceli biriyse yapar tabiki orası ayrı yoksa kusura bakma bugün iyi hissetmiyorum der k. çını döner uyur) partnerim çok istekli en azından elimden geleni yapayım der ama yine uçlarda bir seks yaşatamaz. Ya erken boşalır, ya çok uzun süre devam ettiremez, ya çabuk yorulur. Biraz gerçekçi olmak lazım.
Eşim olacak kişiyle yaşayacağım her cinsellik eyleminden keyif, zevk alacağıma adım kadar eminim çünkü ben sevmediğim, arzu hissetmediğim biriyle asla büyük konuşmayayım ama evlenmem.
Demek istediğim şuydu aslında hani siz o gün kendinizi çok hazır hissedersiniz de yani o havasında olmaz veya reddedebilir, hani garantisi var mı derken bunu sormak istemiştim
Baştan kurulup da ilişki yaşamak zaten saçma bana göre. Beş saniye sonrasına garanti yokken ilişki esnasında zevk alınacağının garantisi de asla olamaz.
Hayatta hiçbir şeyden emin olamazsın sadece seks için geçerli değil her şey için geçerli bu durum aşık olursam her ne olursa olsun zevkten dört köşe olurum şelale olurum orası ayrı ama diğer erkeklerden emin olamam jsjs
Eğer o gün libidom çok yüksekse ki yüksektir 🤣 eşiminde her zaman yüksek olmalı.. Zevk alacağımdan emin olurum çünkü her seferinde aynı sevişmeyeceğiz değişiklikler ve farklılıklar olmalı planlı olmamalı gözlerinden ve hareketlerinden ne istediğini anlayabilmeliyim.. Aradaki enerji yüksekse zevk almak kaçınılmaz zaten.. 🙏🏻
Ten ve ruh uyumu varsa her türlü zevk almanın garantisi vardır diye düşünüyorum, çünkü iki insanın birbirine olan çekim gücünü bu iki kavram belirler ve karşı konulmaz hale getirir.
Uyum varsa ilişkide ve karşı tarafın bi sıkıntısı yoksa ben ne kadar yükseksem kendisi de o kadar yükselir muhtemelen yükselmiş olmam hoşuna gider diye düşünüyorum sonuçta