Cinsel Yaşam Seks yaptığınız partnerinizin doyuma ulaşması sizin için önemli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yoksa önemsiz mi Güncellemeler+1 yıl 🔥🔥🔥👅👅💧 Seks yaptığınız partnerinizin doyuma ulaşması sizin için önemli mi? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu önemli bir detay. Kadın ne kadar tatmin olursa erkeğini daha çok mutlu eder 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet önemli, 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Çok önemli, benim seks hayatımdaki mottom "Bu hayatta unutulan değil, iz bırakan ol." 🤣Partnerimin aldığı zevki izlemek beni benden geçiriyor. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce onun mutlu olmasını isterim. Zaten onu orgazma ulaşmış görünce benim zirveye ulaşmam çabuk olur. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Evet bu benim için en önemli şeylerden biri desem yeridir 2 0 Yorumla
MuraTarhan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl her şey karşılıklı O seni doyuruyorsa sende onu duyuracaksın ki anlamı olsun tek taraflı olması can sıkıcı olabilir bu erkek içinde geçerli. 0 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tek taraflı olması cok sacma sonuçta iki tarafında mutlu olması amacıyla yapılan bişey birinden biri ttmin olmuyorsa kısa sürede sogur 0 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ulen, bi erkeklerin verdiği cevaplara bak, bi de kadınların verdiği cevaplara bak. Yemin ederim kadınlar bu konuda erkeklerden daha dürüstler haa… 0 0 Yorumla
yalnizbiri01 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Ten uyumu olan biriyse kesinlikle doyuma ulaştırmayı hedeflerim ama seks yaparken sadece kendini düşünen biriyse pek umursamam 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl O doyuma ulaşamazsa zaten ortada bir sorun var demektir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elbette en az 3 kezbosaltmadan birakmam. Bu işe basladiysak ikimizde bosalmamiz şart 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Önemli tabi. O hazzı yaşamak için birlikte oluyoruz sonuçta 0 0 Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet önemli onun aldığı zevk benim zevkimi de arttırır 0 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Maalesef erkek olarak mecburuzCinselliği abartma dedikleri bu olsa gerek 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle tabi ki ne kadar haz duyuyorsam o kadar da vermeliyim. 0 0 Yorumla
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Onemli tabi hastanelik etmeden bırakmıyorum iki saat durmadan devam anormalim 😂🤣 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Partnerimi doyuma ulaştırmadığım seks benim için yapılmamıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En önemlisi bu zaten. Nirvana ya beraber ulaşmadan ne kıymeti var? 0 0 Yorumla
fgunes55 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Tabiki önemli onun gözlerinin zevkten kaydığını görmek daha güzel 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Önemli. Tek taraflısı zevk vermez zaten. 4 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Partnerimin zevk alması çok önemli, zevk aldığını görmek daha çok tahrik eder beni 0 0 Yorumla
Öylesine_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle rahatlatmadan rahatlamam.. doyumda zirve yaptırmadan bırakmam 0 0 Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır ben doyuma ulaşayım yeter, hahaha 😎 1 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet önemli öncelik kadının 0 0 Yorumla
magdurarkadaşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Önceliğim partnerimdir sonra kendim 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Çok önemli onun da mutlu olması gerekiyor 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aşırı önemli.. aynı anda gelince.. daha hoş ❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 41% +1 yıl önemli elbet.. sonuçlar sürekliliği etkiler. 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl bence önemli onun rgazm olması benimkinden önemli 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok önemli benim için 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önemli. Öncelik kadının boşalması 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet çok önemli 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Doyurmadan bırakılmaz 0 0 Yorumla
akıllı0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Iki tarafta aynı anda almalı bence 5 1 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl haklısın Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet bakın burası çokomelli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çokomel çaklıt. d Yorumla apro45 +1 yıl Küçükken yerdim sad Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim icin önemli ben ulaşmasam da olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha süpermiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ki çoğu kez benim ulaşamadığım oluyor canı yanmaya başlayınca tamam diyorum ve burakiyorum Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii ki önemli 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Tabiki önemli 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Onemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Bu önemli bir detay. Kadın ne kadar tatmin olursa erkeğini daha çok mutlu eder
Evet önemli,
Önceliğim her zaman seks partnerimdir
Çok önemli, benim seks hayatımdaki mottom "Bu hayatta unutulan değil, iz bırakan ol." 🤣
Partnerimin aldığı zevki izlemek beni benden geçiriyor.
Önce onun mutlu olmasını isterim. Zaten onu orgazma ulaşmış görünce benim zirveye ulaşmam çabuk olur.
Evet bu benim için en önemli şeylerden biri desem yeridir
her şey karşılıklı O seni doyuruyorsa sende onu duyuracaksın ki anlamı olsun tek taraflı olması can sıkıcı olabilir bu erkek içinde geçerli.
Tek taraflı olması cok sacma sonuçta iki tarafında mutlu olması amacıyla yapılan bişey birinden biri ttmin olmuyorsa kısa sürede sogur
Ulen, bi erkeklerin verdiği cevaplara bak, bi de kadınların verdiği cevaplara bak. Yemin ederim kadınlar bu konuda erkeklerden daha dürüstler haa…
Ten uyumu olan biriyse kesinlikle doyuma ulaştırmayı hedeflerim ama seks yaparken sadece kendini düşünen biriyse pek umursamam
O doyuma ulaşamazsa zaten ortada bir sorun var demektir
Elbette en az 3 kezbosaltmadan birakmam. Bu işe basladiysak ikimizde bosalmamiz şart
Önemli tabi. O hazzı yaşamak için birlikte oluyoruz sonuçta
Evet önemli onun aldığı zevk benim zevkimi de arttırır
Maalesef erkek olarak mecburuz
Cinselliği abartma dedikleri bu olsa gerek
Kesinlikle tabi ki ne kadar haz duyuyorsam o kadar da vermeliyim.
Onemli tabi hastanelik etmeden bırakmıyorum iki saat durmadan devam anormalim 😂🤣
Partnerimi doyuma ulaştırmadığım seks benim için yapılmamıştır
En önemlisi bu zaten. Nirvana ya beraber ulaşmadan ne kıymeti var?
Tabiki önemli onun gözlerinin zevkten kaydığını görmek daha güzel
Önemli. Tek taraflısı zevk vermez zaten.
Partnerimin zevk alması çok önemli, zevk aldığını görmek daha çok tahrik eder beni
Kesinlikle rahatlatmadan rahatlamam.. doyumda zirve yaptırmadan bırakmam
Ben daha önemliyim tatlım
Evet karşılıklı zevk önmeli
Hayır ben doyuma ulaşayım yeter, hahaha 😎
En az benim kadar önemli
Evet önemli öncelik kadının
Kesinlikle asıl hazı o verir
Muhakkak önemli benim için
Önceliğim partnerimdir sonra kendim
Kesinlikle ve sonuna kadar önemli
Çok önemli onun da mutlu olması gerekiyor
Bu konuda bayanlar onemli
Aşırı önemli.. aynı anda gelince.. daha hoş ❤️❤️❤️
önemli elbet.. sonuçlar sürekliliği etkiler.
bence önemli onun rgazm olması benimkinden önemli
Çok önemli benim için
En önemlisi o benim için
Önemli. Öncelik kadının boşalması
Evet çok önemli
Doyurmadan bırakılmaz
Iki tarafta aynı anda almalı bence
haklısın
Evet bakın burası çokomelli
Çokomel çaklıt. d
Küçükken yerdim sad
En az benim doyumum kadar önemli
seks yaptıkta doyuma ulaşması kaldı
Karşılıklı sonuçta. Tek taraflı bir şey değil
Evet önemli ki doyururum
Benim icin önemli ben ulaşmasam da olur
Oha süpermiş
Ki çoğu kez benim ulaşamadığım oluyor canı yanmaya başlayınca tamam diyorum ve burakiyorum
Tabii ki önemli
çok önemli
Çok ta önemli değil
Enn önemli bu bence..
Evet önemli
Önemli olmalı
Tabiki önemli
Önemli
önemsiz
Onemli
doyumsuz musun