Çok ama çok önemli. Partnerim haz almaksa, tatmin olmazsa ben de olmamak ki zaten. Önce onun gözlerinde bunu görmem lazım, beni de en çok bu tatmin eder.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok önemli yani partnerim tatmin olmayacaksa o zaman bir anlamı kalmaz ki. Gerçi ben, Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral tenli, mavi veya yeşil göz rengine sahip vb. özelliklere sahip olmadığım için sevilmeyeceğim ve cinsellik yaşayamayacağım. Benim de hakkım değil mi ya öff?
Bu aynı yemek yapmak gibidir. Muhteşem bir yemek yaptığını düşünüp kendinle gurur duyabilirsin. Ama yaptığın yemeği asıl kıymetlendiren şey, onun tadına bakanın yüzündeki memnuniyettir; tadına bakanın tatmin olması, yani lezzetini teyit etmesidir.
Bencilliği iki tarafa da yakıştıramıyorum. Sonuçta seks iki tarafın da hem ruhsal hem bedensel doyuma ulaşması için yapılıyor. Fanteziler, zevkler olmazsa hayvanlardan ne farkımız kalır ki?
bu cift tarafli bir soru olamaz :) partnerinizin degil cinsellikde kadının tatmini ne kadar önemli denmeli :))) erkek zaten bunu yasar hatta ulkenin erkeklerinin orgazm suresi 30 sn :) o yuzden kadının orgazmi yasamadigi iliskiler sonrasi tum duzen bozulur.
İlişki iki kişiyle yaşanır, burada birisi yeterince doyuma ulaşamazsanız o ilişki eksik olur, eş tatmin olmadıysa sonuna kadar devam edip onuda boşaltmak gerekir, ideali birlikte aynı anda bosalmaktır. Sizce ideali nedir
Bu işlerde bir tık bencil olunmalı fakat partneri de yok saymamalı, demek istediğim şu ki siz kendiniz zevk almaya bakarsanız partneriniz de zevk alacaktır.
Fazlasıyla önem veririm yalanmayı seviyorsa dudaklarım şişene dilim uyuşana kadar oral yapıp orgazm eder, ilişkiye geçtiğimizde yeter artık boşal diye yalvarana dek ertelerim kendimi
Okadar onemliki, esim yok ama olursa onun yuzunde benim yuzumden olusan hazzi gormek, gulumsediyini, inledigini gormek duymak bana dunyalari verir. 👌ben nede olsa her turlu bosalirim
kendi tatminimden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Tatmin olmayan bir kadının hoşgörü limitleri artarken, tatmin olan bir kadının limitleri yükseliyor. tabi bu erkekler içinde geçerli. seni tatmin etmeyen birinin nazını neden çekesin ki?