Olman cok normal cunku mst gercek degil yalanci orgazm. Vucudun buna tepki veriyor. Henuz tam benimsememis bu iyi. İlerdee gerrcekten sssskstiginde gercekten orgazm olabilirsin. Ama cok yaparsan vucut kolay ve yakanci orgazma alisr gercegi daha zor ve daha zevkli o yuzden zir olandan kacmak isteyebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bir çok insanda geçici olarak bu durum olur
Olman cok normal cunku mst gercek degil yalanci orgazm. Vucudun buna tepki veriyor. Henuz tam benimsememis bu iyi. İlerdee gerrcekten sssskstiginde gercekten orgazm olabilirsin. Ama cok yaparsan vucut kolay ve yakanci orgazma alisr gercegi daha zor ve daha zevkli o yuzden zir olandan kacmak isteyebilir
Eger. Orgasm oluyorsan. Zevkin. Doruguna ulasiyorsan sorun yok. Takma kafani mutsuz ayagina git p*rno Seks filming secret mastürbasyon yap Emi.. Rahatlarsin. Zevkin. Doruguna ulasirsin
Zamanla alışırsın.. başta herkes bi suçluluk duyabiliyor.. yanlış bir şey mi yaptım acaba hissi oluyor. Sonra önemsememeye başlıyorsun..
Tek degilsindir ama duygusal birsey hissediyorsun o an demek ki
Gönül ister ki partnerinle bu zevki ve orgazmı yaşa. ama olduğu kader
Beynin yükselen coşkusu bi anda sönüyor tamamen algısal hata 15,20 dk sonra normale dönersin
asıl mutluluk gerçek bi cinsel ilişki. mastürbasyon anlık bi mutluluk hissi verir ve elde var sıfır
O mutsuz olmak değil de Bir anlık pişmanlık gibi bir şey
Normalde keyifli hissetmem gerekiyor tabii mastürbasyon sonrası pişmanlık da olabilir
Zorunluluktan yaptığın için öyle oluyor zevk almak için yapmıyorsun
normal seks hiç yaptın mı? ve çok mu duygusalsın?
Bende de her defasında pişmanlık oluyor ama sonra yine yapıyorum, bırakamıyorum
Yaşın genç olmalı gençken bende öyle düşünürdüm şimdi daha çok yapasim geliyor pişmanlık yok asla
Psikolog olarak şöyle yorumlayayım. Senin durumunda olan insanlar var. Yani sana özgü bir durum değil
Zevk bitti diye mi?
Ne istediğiniz belli olmadığı her yerden belli
Herkeste oluyor kanks bu
Ciddi mi ya kötü olur
gençken oluyor öyle şeyler. büyüyünce geçer:d
Lan niye NSNSNDNDNFCKC
Ben gevsiyorum direkt uyku bastırıyor
Erkeklerde oluyor genelde bu 😂
Bende pişmanlık oluyor
sucluluk psikolojisi
Mutsuz mu. Pişman mı
Mutsuz ağliyorum