Merak ediyorum , mesela yakınlardan tanıdıklardan tavsiyeyle görüş falan diyorlar ama ben daha önce cinsel ilişki yaşamış biri olarak asla gizlemem ama başkalarına söylenir falan diye cesaret edemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben evlenmedim ama cinsellik önemli değil aşka bakarım
Bence evlenmeden önceki hayatın tamamen gizli kalmalı esin olacak kişi bunu sormamali ilk başta sorun etmesede ileride bir kavgada ayrılık sebebi olur
Diktir ve asla bahsetme bu durumdan.
Maalesef erkekler olarak biz bunu hak ediyorux
O kadar güzel söylemişsin ki. 1 yıllık ilişkim başta söylediğim halde 5 ay önce aşamıyorum inanmıyorum diyerek bıraktı. Ama diktirseydim namuslu olurdum
Aynen öyle yap.
Bak burada anket yap, şunu sor. Bakire olmayan biriyle evlenir misiniz, yalnızca aşık olduğum bir adamla birlikte oldum ve beni terc etti de.
Anketin büyük çoğunluğu farketmez diyecektir ama iş reele gelince de %90 ı kabul etmeyecek ve seni skp atma derdine düşecektir.
En temizş yalan söylemek
Bu sorunu yaşayanların genel sebebi şu yanlış çevre çevreleri genelde cinselliği tabu gören kişiler oluyor cinsellik yaşayan birisinin böyle bir çevrede bulunması yanlış bence
Gizleyenden korkarım yoksa kaç kişiyle yattığı sorun değil dürüst olsun önemli olan bu
Yaşamadığım için zorlanıyorum knk bende hep ilişkiye aç insanlar denk geliyor
görücü usulü evliliklerin tıkanma sebebi :D
Ya aslında görücü usulüyle evlencek biri değilim gibi ama belli yaşın üstüne gelince olabilir mi acaba oluyor bu seferde burada tıkanıyo doğru
belli yaşa gelmiş kişilerin en azından belli konularda iki yönlü de cevap taşıyabileceği hesaba katılmalı bence. yani atıyorum 30 yaşında birisinin cinsellik yaşamış olma ihtimalinin yaşamamış olma ihtimalinden fazla olduğu bir şekilde ima edilmeli taraflar arasında. illa sıfır biri istiyorsa kendi bulsaymış diyeceksiniz :D kişinin kendisi neyse karşısından en fazla onu bekleyebilir diye düşünüyorum. iş o noktaya gelirse ve tıkanırsa, karşı tarafla konuşursun samimiyete bağlı olarak. gerekirse başka bahane bulursun yollarsın yapacak bir şey yok. bazı şeylerde çok fazla kasıp uyum sağlamayı beklememek gerekiyor. kabul eden öyle kabul etsin, etmeyen de en başta ifade etsin. zarf atıp yoklarsın ona göre cevap verirsin
Ay cok akillica cevap tebrik ederim ve tesekkur ederim
ahahah teşekkürler, senin için en iyisini diliyorum her şey gönlünce olsun
yani hakkı bence seninle ilişkisi var
İlişkisi olan niye problem yaşıyor ben anlamadım
En doğrusunu yapıyorsun
Sen yaşıyorsun galiba
kimin bacım busu oldun
Nasıl ya tam anlamadım