Evlilikte cinsellik sorunu.. Benim gibi olanlar var mı?

Size evliligim hakkinda bir sorunu anlatmak istiyorum.. Ben gencligimden beri cinsellik konusunda cok seciciyim yani karsimda ki erkegin dis gorunusu kilosu bakimliligi cinsellik sirasinda tavri cok onemli yanlis bir hareketinde veya asiri bir hareketinde direkt soguyabilirim ya da bir heves bunu istemedigim biriyle yaparsam cinsellikten sogurum ve pisman olurum yaptigima. Bir erkegin hicbir zaman koru korune hayatini cinsellik benimsesin istemedim yeri gelince biraz ben zorlayayim istedim.şu anevliyim.. Esim cok ama cok duskun surekli dilinde bu var dis gorunusude pek iyi degil zorla oluyor artik midem bulaniyor zevk alamiyorum ama bunu belli edemem butun evlilikler boylemi suruyor? Neden evlendin derseniz konusmasi muhtesem ortak ozelliklerimiz cok beni rahatlatiyor ama galiba bir arkadas icin ideal ben buna kapilip evlilikte bunun onemli oldugunu dusunup evlendim ama bu konuda pismanim hayallerimde ki degilmis benim gibi durumu olan varmi bilemiyorum.. Bu hayatimdan oarca oarca birseyleri kopariyor ayrilalim desem bunu bahane edemem zaten ailem boyle bosanmalari hos gorecek tipten degiller onlari gectim ayrildiktan sonra aradigim kisiyi hayatim boyunca bulamiyacakmisim gibi bir his olusuyor ne yapacagimi sasirdim bana bir akil verin..
Evlilikte cinsellik sorunu.. Benim gibi olanlar var mı?