merhaba arkadaslar esimle 2 yildir evliyiz. 25 yasindayiz ikimizde. Evlenmeden 3 yil ciktik ve o esnada ikimizde cok atesliydik. Hep arabada sevisirdik. Bekaretimi bozmadi evlenene kadar. Ama evlilik öncesi bazi seyler gecti aramizda. Mesela ona oral yapmam felan. Bunlar evlilikten önce cok tatliydi. Evlendik tamamen birbirimizin olduk. Ilk 1 senede cok yogun birlikte oluyorduk. Bazen günde 3 kere 4 kere.. (bu tabi cumartesi pazar günleri olan biseydi).. simdiyse esimde eski istegi göremiyorum. Isi yogun, bazen cok yorgun geliyor eve.. ben onun yorgunlugunu kadinlik performansimla almak istiyorum. Önsevismeyi baslatiyorum ve öylede kaliyor... uyuyor veya hadi askim uyuyalim diyor bana sarilip yatiyor.. :( ben onunla acikca konusuyorum ama öyle bisey olmadigini söylüyor. Tabiki hala birlikte oluyoruz ama eski istah yok gibi onda... Eskiden sectigi pozisyonlar yok artik ben üstte oluyorum cogunlukla sanki ben onu yapiyormusum gibi geliyor o beni degil... neden böyle oldu bu adam? Ne yapmaliyim tskler
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sen yapıyor olmanda rahatsızsın yukarıda da biri kadınların pasif yönüne vermiş veriştirmiş. karmasık yaratıklar kadınlar evet. kadın gücü wuwww demiş erkeklere öcü demiş resmen. neyse soruna cevaben bence on numarasınız bir sorun yok. seks 3 4 günde bir olsun ok yani. hayat gailesi. yoruluyor insan. bence sen biraz kontrolü kocana bırak. adam karı sürekli s kişmek istiyor bunu doyuramazsam sütcüye verir düşüncesine kapılmasın. periyodu erkek belirlesin bence. sen kadın olarak ortalıkta seksi seksi dolasıp cinsel dürtülerinin seni... yapmasını sağlarsan daha makbul benim düşüncem. ama sen bunu kabul etmiceksin sanırım o yüzden 2. cevabım doktora danıs. uzmanına.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur. Ama çözüm tabiki var 😊😊😆013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir erkeği en çok tahrik eden şey nedir 😊😊
Bak en çok eden diyorum 😆😆
Soran+1 yılNedir?🤔
Cevap sahibi+1 yılNe çıplaklık 😊
Ne seksi iç çamaşır 😊
Nede cilve😊 Tamam bunlar etkili ama en çok etkili olan şey ilişki sırasında bayanın orgamz olduğu anda yüzünün aldığı ifade ve aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri😊😊
Bizi resmen çıldırtır bu. Bunu sağlaman için mutlaka mast ile kolay orgazm olma özelliği kazanman lazım😊😊 Bunun için çok etkili mi mast taktikleri var onları kullanmanı tavsiye ederim😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılKesin çözüm istersen tabiki
Cevap sahibi+1 yılİstermisin peki 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılŞu an çok isteklisin belli. Hatta Islandığını burdan bile anlıyorum 😊😊 dimi Ama
Kendine dikkat eden bir bayansın belli. Ama erkekler bir müddet sonra doğal olarak sıkılırlar. Sende seksi iç çamaşırları ile falan onu istekli hale getirmeye çalışıyorsun ama olmuyor belli😊😊😊 Tamam içi çamaşır etkili ama yukarda yazdığın gibi ilişki sırasında aldığın zevkten inlersen işte o zaman çıldırır. Bunun için mutlaka kolay orgazm olma özelliği kazanman lazım😊😊
Bunu nasıl sağlıyacağını biliyormusun😊😊
Soran+1 yılNasil☺️?
Cevap sahibi+1 yılBu genel bir çözümdür. Orgamz olayı tamamen psikolojiktir. Çözümde psikolojikdir.
Yani bilinçaltındaki tüm önyargılardan kurtulman lazım. Yani bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat etmen lazım 😊😊 Ancak bu şekilde Çok rahat olursun Melahat olduğun için çok kolay bir şekilde orgazm olursun😊😊
Bunu ancak Çok etkili mast yöntemlerini kullanarak Sağlarsın. Peki hiç hayatımda yoğun orgazm hazzın tatdın mı peki 😊😊
Cevap sahibi+1 yılYoğun orgamz nedir dersen
En az 20 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajşnanın kalp atışı gibi kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Cevap sahibi+1 yılSen yazdılarımı tam okumadın herhalde. Erkeği aşırı tahrik etmeyi öğrenecek.
Cevap sahibi+1 yılEvet sorunu tam çözmen istermisin 😆 😆 😆
Cevap sahibi+1 yılSanırım Bu halinden memnunsun😛😛😛
Gizli Üye(30-35)+1 yılne azgın karısın oha ya bıraz nefes aldır adama yazık uzuldum ben sevdıgımle sarılıp yatsam yeter bana yani adamın tepesıne bınmıssın ınmıyorsun boşa bence yenı yetme bı abaza bul
14 Yorumla
Soran+1 yılDelimisin? Demek ki benim vücudum böyle istiyor. Demek ki hormonlarim böyle. Ben masum iliski istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıldeğilim madem ıstıyor bende boşan dıyorum karsında seks makınesı yok kızım adam yorgun işte halden anla bıraz
Soran+1 yıl😂😂 tamam.. of beeee
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. En ince ayrıntısına kadar , titizlikle ve heyecanla okudum. Bekarım ve sekse düşkün ve istekli bir erkeğim , bu sorudan sonra evlenince bende böyle olurmuyum? Olursa ne olur? Gibi sorular kafamı kurcalamadı desem yalan olur. Zor bir durum üzüldüm yahu.. Biraz enişteyi abaza bıraksan nasıl olur acaba? Özlerse falan acısını cıkarır belki..
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapmayi düsünüyorum.. biraz hasret kalsin. Hatta bu kez o istesin ben biseyler uydurucam. Eskiden inan oda senin gibiydi. Paramparca ediyordu beni öyle alistim öyle gördüm, ilklerimin hepsini onunla yasadim... ve simdi bu durumda sanki baska bir insan oldu
Senden bıkmış artık istemiyor diyenlere sen kulak asma evlilikte aşk sevgi saygı varsa gerdek gecesi neyse 30 yıl sonra da aynıdır. iş yoğunluğu yorgunluğu inan mazeret değil biz hafta sonları bağ bahçe yoruluruz inan o akşam daha da güzel olur. yani esinde sana anlatamadigi psikolojk bir sorunu olmalı akşamları TV kapalı olsun hiç açmayın tel net meşgul olmayın saatlerce onu dinle sen de bir süre sabret bir kaç güne eski gözlerinizden fazlası senin olacak emin ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonlaşmamış sadece bırak adam biraz dinlensin iştahı kabarsın sonra patlama yasasın sen izin vermiyorsun buna gibi bir durum var
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. napim onunda hosuna gider saniyodum
- +1 yıl
İlk başlarda evet gider şuandada gider ama iş yorgunluğu ve stres daha fazla olunca seninkini fazla doyurduğun icin seksi unutur ya da 2 plana at 2 hafta kadar sakin takıl bak nasıl Aslan kesiliyor
Soran+1 yıl😁😁😁 peki denicem!
Soran+1 yılCok tsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar 😁
+1 yıldeğişik fantazi yapmayı düşündünmü hiç. hep aynı yaklaşım baymış olabilir bence.
ayrıca eşiniz ne işle meşgul?02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi Teknik bölümünde muhendislik yapiyor.. degisik fantaziler daha tam anlamiyla denemedim. Her zaman sexy olmaya özen gösteririm. Parfümden tut ic camasir, makyaj saca kadar.. ama bu aralar bülbül ötmüyor
- +1 yıl
değişiklik iyidir, şaşırtır, kışkırtır.
eşin sonuçta, mutlu bir evliliğin ana unsurlarından biriside cinselliktir. aradığını sende bulamazsa, dışarda arar. kendince etkileyici fantazi bul, hayal gücünü ve dişiliğini kullan. sonra düzelir. tabi bunları yapmadan önce gündüz arayıp ruh halini bir kontrol et. en basitinden sexy mesajlar at, duruma göre geceye hazırlan.
+1 yılstres ve yorgunluk. anlayış göster. beslenmesine dikkat etmediği için olur genelde. takviye edici gıdalar tüketmeli.
00 Yorumla
+1 yılabartmış olabilirsiniz bıkmıştır. az ara ver hiç yaklaşma düzelir bence. ya da aldatılıyor olabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir ilişki başladığı gibi olmaz inan bende evliliğin ilk zamanları hergün ve günde iki üç kez yapardım şu an eşim beni hiç cezbetmiyor ereksiyon bile olamıyorum onunlayken
026 Yorumla
Soran+1 yılPeki sorun nerde? Esinizdemi? Aldatirmisiniz?
- +1 yıl
Amca yaşından utan be
- +1 yıl
önceleri korktum bende sorun var diye düşün yatağa seks amaçlı girdiğimde bile tık çıkmıyordu daha sonra bayan arkadaş vardı onunla görüştüm onun yanında dimdik oldu penis sonrasında eskortlarla ilişkim oldu onlardada sıkıntı olmayınca olayı çözdüm
- +1 yıl
büşriii1995 lütfen
Soran+1 yılÜzüldüm kariniz icin.. aldatiliyor
- +1 yıl
Neye lütfen yaa seni savuncak halim yok heralde gizli arkadaş aynısını bende düşünüyorum
- +1 yıl
öylede tekdüze ilişki heyecan yok fantazi yok
- +1 yıl
burada haklı haksız aramıyoruz
- +1 yıl
Aynısını karın yapsa
- +1 yıl
hızlı koşan çabuk yorulur
- +1 yıl
kadının adı çıkarsa ne olur toplumdabiliyorsun
- +1 yıl
Kadının adı ne olur bilmem de siz bu doyumsuzlukla toplumda potansıyel sapık olarak geziyorsunuz neyi nasıl yaşadığın umrumda degıl babam yaşındasın tek üzüldüğüm dışardan kendinizi belli edemiyo oluşunuz Bb.
Soran+1 yılBüsrii hakli
- +1 yıl
yaşla ilgisi yok kesinlikle talebine karşılık verilmiyorsa tabiki karşılığını nerede bulursan oraya gidersin bunu kadınlar anlamıyorsa yapacak bir şey kalmıyor
- +1 yıl
sapıklık nedir önce onun anlamını bilmelisin
- +1 yıl
Amca kadının toplumda adı çıkarsa dilde bacım olurda erkeğin adı çıkarsa yüzüne adam arkasındanda karaktersiz gavaaat karısını aldatıyor pezevennkk olur dikkat et
- +1 yıl
Ağzına sağlık
- +1 yıl
gerçekleri söylemekte hata
- +1 yıl
dayi ugrasma bosuna erkek olmadiklari icin anlayamazlar. ama aldatmani destekledigim anlamina gelmez sadece farkli ten icin yorum yaptim
- +1 yıl
beni anca yaşadıklarımı yaşamış biri anlar karşı cinsten anlayış beklemek hata
- +1 yıl
aynen oyle zaten bayanlarin anlamasini bekleme bu isin kitabini okusalar dahi bu durumu anlayamazlar
Soran+1 yılIgrencsiniz bende ozaman kocam benimle yatmiyor diye sürekli bana yan yan bakan komsumla yapim? Sacmalik onursuzluk
Soran+1 yılMadem karinla yetinemiyosun ozaman ayrilican arkadas!
- +1 yıl
ayrılmak kolaymı
Soran+1 yılBaskasinin altina yatmak veya üstüne cikmak kolaymi? Karnin gururunu hic düsünmedin kolaymi?
- +1 yıl
anlayamazsın beni neyse sana mutluluklar dilerim
+1 yıleeee heralde ne zannettiniz hergün aynı evde hergün hergün bir yere kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyosun? Aldatmiyor
- +1 yıl
ben aldatıyo demiyomki kızım zaten elinin altındasın istediği zaman seni s*kebilir yani hergün aynı kişiyle ilişkiye girmekten kim bıkmamış artık herşeyi yaşadığınız için biribirniz<den soğuyosunuz
+1 yılHevesini almış... Benim gibi.
Artık eskisi gibi olamaz. Arada bir04 Yorumla
Soran+1 yılSendemi karindan hevesini aldin
- +1 yıl
Karım yok.
Soran+1 yılKimden sogudun
- +1 yıl
Neden anlamakta zorluk çekiyorsun :D
Her hangi birinden sıkılmadım. Bekarım ben. Evet ilk başlarda çok istedim. Farklı kadınlar farklı tenler. Çok kadınla birlikte oldum. Ama zamanla soğudum. Artk bir kadına baktığım zaman sadece sevgi arıyorum. Beden değil.
onda hak vemek lazım cok calısıyosa adam bünyesi kaldırmıyodur sonucta performans isteyen bişey ama bence eşinide ihmal etmemesi lazım her anlamda doyurması lazımki mutlu bir evlilik olsun
00 Yorumla
+1 yılBağlayacaksın, striptease yapıp kudurtacaksın. Sonra çözersin 😂😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de ayni durum var sevgilimle birlikte olurken artik eski istek heyecam yok o da anlıyor bunu ama elimde degil
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle? Baskasiyla olmak mi istiyorsun heyecanlanmak icin?
Cevap sahibi+1 yılYa hiç aklımdan öyle bisey de geçmiyor birlikte oluyoruz düzenli olarak ama sanki eski heyecan istek kalmadi sadece rahatlamak için yapıyorum gibi his var
Tatmin etmıyımu... artık kaç günde bir yapıyprsunuz simdi
044 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 kere simdilik...
Soran+1 yıl10 dakika civari önsevismeyle birlikte 30 dakika sürüyor seximis
Soran+1 yılBosalmasi 10-15 dakka sürüyor normal bence ideal
Soran+1 yılBende tam tersi oluyor.. bende calisiyorum yarim gün assistan olarak calisiyorum ofiste. Eve geliyor ev isi yemek. Sonra aksama dogru esim geliyor teknik muhendisi.. bende yorgun oluyorum ama yemek yiyip biraz durulduktan sonra biraz istahim kabariyor o yönden ne biliym...
Soran+1 yılDegil.. avusturyaya uctu is yeri gönderdi yarin gelicek
Soran+1 yılAynen cok istekliyim.. adet oldugum dönemi gecirmek bile iskence
Soran+1 yıl☺️ boy 1.75 kilo 63
Soran+1 yılEvet fizigim yüzüm cok güzel. Hayir anal yapmiyorum. Vajinal ve Oral. Tabi gögüs arasindanda yapiyoruz
Soran+1 yılHayir esimde istemiyor anal bende. Sonucta haram delik. Ic giyim pembe siyah veya kirmizi severim. Gögsüm 80D
Soran+1 yılCogunlukla takim giyinirim dantellide severim ama daha cok düz.
Soran+1 yılOf simdi böyle konusuyoruz esimi cekiyor canim!
Soran+1 yılSiyah
Soran+1 yılYalnizlik zor.. dünden beri yalnizim
Soran+1 yılAlt dantelli üst düz.. severim siyah ic camasir☺️
Soran+1 yılEvet
eee her sey gizliyken guzeldir elde olunca ba i seylerin buyusu bozuluyo normal dedemde eskiden ne adamdi ma simdi deyil :))))
00 Yorumla
+1 yılİşte bunların olmaması için hergün çiftleşmeyin zaman bırakın az ve hep evde yatakta tekdüze gitmeyin farklı mekanlar fanteziler deneyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana düşün iş daha fazla sen az yapıyorsun anlaşılan
00 YorumlaTatile cikin diblensin. Isi cok kafa yoran bir isse olabilir bu yorgunluk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacak bişey yok.. istek ve arzularını bastıracaksın.. benim de eşim istemiyor..
00 Yorumla
+1 yılhep ayni gotu si k mekten bikmis demekki
03 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmiyoruz. Oral, vajinal.
- +1 yıl
evliyim diyor, terbiyeni takın
- +1 yıl
demekki ayni a m i sikmekten bikmis
Sende bir işe girip çalışmalısın. d
04 Yorumla
Soran+1 yılBende calisiyorum ama yarim gün.
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılAdam gerçekten yoruluyodur hemen kötü düşünme
01 Yorumlaanlatcak çok şey var..
o kadar çok ki01 Yorumla
+1 yılValla sonuna kadar okudum bıkmadan üşenmeden
12 Yorumla- +1 yıl
aferin
+1 yılAllah kolaylıklar versin... Zor bir durum...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayat sevince güzel 😊
00 Yorumlahayat yoruyor adam çok normal
00 Yorumla
+1 yılOnunla konus bu durumu en dogrusu.
00 Yorumlafantazi deneyin biraz
09 Yorumla
Soran+1 yılMisal ver
Soran+1 yılIyi fikir zaten eskiden arabada sevisirken hep derdi: birgün seni bu arabada s*kicem😂😂😂
Soran+1 yılYok 😄 yapmadik onu.. ama öyle bir planim olucak
Soran+1 yılSöye istersen? Anlatiym
Gizli Üye(25-29)+1 yılPerformans arttırıcı birşey içir ona gizlice.
00 Yorumla
+1 yılUzun bir tatil yapın iş sarpa saracak
010 Yorumla
Soran+1 yılYani bilmiyorum öyle cok degisik bir fantazimiz olmadi. Mesela seks esnasinda "s*k beni, daha hizli gir" felan diyorum onu dahada azdirmak icin.. daha ne yapim hemsire kiligina girip onumu muane edim😂
- +1 yıl
Yatağa bağla striptiz yap kulak dansı
- +1 yıl
Kucak
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Ahkam kesipde asılan şereflilere selam olsun isteyen alsın üstüne
- +1 yıl
@kemalim13 sorun değil yazdığımda senin için değildi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyin fazlası zarar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir süre sonra o ten artık heycan vermiyo
08 Yorumla
Soran+1 yılBaska bir ten mi ariyor insan? Ama ben onu istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelki bir süre sonra sen de farklı bir ten isteyeceksin.. Bu onda daha erken olmuş sana göre
Soran+1 yılYa ne bileyim öyle bisey oldugunu sanmiyorum. Aileye felan deger verir gözünün disarda olucaginida sanmam. Gercekten güzel bir bayanim hemde becerikli.
Cevap sahibi+1 yılBunun onla ilgisi yok gerçekten. Ben de aileme bağlıyım eşim de çok güzel ama işte ona dokunmak sıradan gelmeye başladı
Soran+1 yılAldatmaya neden degil bu.
Cevap sahibi+1 yılO zaman cinsellik de yaşayamaz zevkle.. Sen cinsellikten vaz geçer misin
Soran+1 yılHayir. Ihtiyac duyuyorum hemde cok severek yaptigim bisey
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeneyim konuşalım mı..
Maalesef istek bitmiş :(
00 Yorumlaevlilikte normal bunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. stres yorgunluk var biraz özleyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıltakipteyim.. işin zor senin.
00 Yorumla
+1 yılYorgun oldugu icin demk
00 YorumlaPapaz hergün pilav yemez.. :d
00 YorumlaCanım bıraz mola vermis bıraz canlılık kat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 5 yildir ayniyim be kardes. Ayda 1 2 kez ;((((
00 Yorumla
+1 yılhadı ya uzuldum :S
00 Yorumla
+1 yılSende dön kıçını uyu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltatile çıkın
00 Yorumla
+1 yılSorun var
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?