Evliligimde cinsel iliski sorunu?

merhaba arkadaslar esimle 2 yildir evliyiz. 25 yasindayiz ikimizde. Evlenmeden 3 yil ciktik ve o esnada ikimizde cok atesliydik. Hep arabada sevisirdik. Bekaretimi bozmadi evlenene kadar. Ama evlilik öncesi bazi seyler gecti aramizda. Mesela ona oral yapmam felan. Bunlar evlilikten önce cok tatliydi. Evlendik tamamen birbirimizin olduk. Ilk 1 senede cok yogun birlikte oluyorduk. Bazen günde 3 kere 4 kere.. (bu tabi cumartesi pazar günleri olan biseydi).. simdiyse esimde eski istegi göremiyorum. Isi yogun, bazen cok yorgun geliyor eve.. ben onun yorgunlugunu kadinlik performansimla almak istiyorum. Önsevismeyi baslatiyorum ve öylede kaliyor... uyuyor veya hadi askim uyuyalim diyor bana sarilip yatiyor.. :( ben onunla acikca konusuyorum ama öyle bisey olmadigini söylüyor. Tabiki hala birlikte oluyoruz ama eski istah yok gibi onda... Eskiden sectigi pozisyonlar yok artik ben üstte oluyorum cogunlukla sanki ben onu yapiyormusum gibi geliyor o beni degil... neden böyle oldu bu adam? Ne yapmaliyim tskler
Evliligimde cinsel iliski sorunu?