Bana cinsellik konusu acmiyor, ama sariliyor dokunuyor opuyor falan. Bulusmak gorusmek istiyor ariyor soruyor bunlar sevgi belirtileri midir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an biri ile konuşuyorum ve onu çok seviyorum Cinsellik de evlenmeden düşünmüyorum ona da dedim ilk zamanlarda ve hala da düşünmüyorum İmam nikahını kıyıp iki rekat şükür namazı kılıp sevdiceğime öyle yaklaşacağım. Seven erkek evlenmeden yaklaşmaz o konuda
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Heran hersey olabilir dikkat et bu erkekler seviyorum diyip aynı anda bir kaç kişiyi birden sevebiliyorlar
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok haklisin benimki cafedeyken cebinde telefonla tuvalete gidiyor hep bende supleniyorum tabi
- +1 yıl
:( uzun uzun birlikte güzel vakit gecirmelisiniz icinde herturlu etkinlik olan. Ama birsey var. Çoğu insanın aklı başkasında. Tam buldum diyorsun garip davranıyor erkekler senin istedigini anlayınca zaten yeni gelin gibi naza çekilip soğuk yapmalar ya da başkaları var ilgileri bölünüyor. . Karı gibi tavırlar hareketler sonra. Haketmeyeni sık*tır edeceksin kendi sevgine rağmen bunu yapman lazım yoksa çok üzerler
Soran+1 yılAynen cok dogru her an hazir olunca boyle oluyor naza cekiceksin
Soran+1 yılYok üzmüyor icimden geldigi gibi olmayi cok isterdim bende ama bu seferde emin ol bir yerleri kalkardi
Soran+1 yılAynen öyle devir eski zaman gibi degil ki artik erkekler cok fena
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum zaten isin özü kendin olmak. Kadin olarak degerini fark ettigin anda isine adapte oluyorsun arkadaslarina hobilerine vakit ayiriyorsun hayatinin merkezi erkek olmuyor o zaman o erkek tarafindan deger görüyorsun yani kendi hayatini merkezinde tutarak
Bunlara bakarak seviyor ya da sevmiyor demek doğru olmaz, ne kadar süredir sevgilisiniz
112 Yorumla
Soran+1 yıl1.30 senedie Şu an nisanliyiz
Soran+1 yılValla bu yorum icin sana teşekkür ederim cubku cogu erkek yap gitsin gibi seyler kullaniyor bende senin gibi düşünüyorum
Soran+1 yılEvet vermedigin kiymetli oluyor maalesef ilk zamanlar el ele tutusmak daha değerliyken surekli tutusunca bir kiymeti kalmiyor
Soran+1 yılCok dogru
Soran+1 yılYok evlilik oncesinde sicak bakmıyorum
Soran+1 yılEkim gibi
+1 yılCebinde telefonla tuvalete gidiyosa kesin bişey var
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle yapıyor ama telefonun bir kac kez elime alip karıştırdim birsey görmedim hic wp instagramda falan
- +1 yıl
Takıp atsana bi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşı taraf istemedikçe ne olursa olsun girmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKral bulmuşsun delikanlı adam niye arkasını kurcalıyorsun. Adam seni helalinden seviyor işte.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma supheleniyorum bazen cebinde telefonla tuvalete gidiyor hep. Cafede hic cebinden ciksrmiyor telefonunu
Cevap sahibi+1 yılHee bak işin içinde şüphe varsa. İş değişir.
Soran+1 yılEvet telefonuna baktim birsey yoktu rehberinde wpta instagramda ama neden tuvalete cebinde telefonla gider bir insan ki hep oyle
Cevap sahibi+1 yılBöyle şüphen varsa zaten cinsellik için acele etmemelisin. Senin yararına olur
Soran+1 yılTesekkur ederim bu düşüncen icin bende senin gibi düşünüyorum
+1 yılSeven erkek hiç cinsellik istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılsevgili değilmisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNisanliyiz acele etmiyoe evlenince diyor
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimki evliligi bekliyor nisanliyiz
Soran+1 yılSeviyor mu demek bu
Soran+1 yıl2 aydir falan nisanliyiz dugune biraz daha var
Soran+1 yılEvlilik öncesinde cinsellige sicak bakmiyorum
Soran+1 yılBanene naparsa yapsin tutsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtmez
10 Yorumla