Güzel bir kızım herkes bunu söyler sarısın uzun boylu zayıfım diksiyonum iyi pozitif enerjiliyim nerde nasıl davranacağımı biliyorum. Bunu erkeklerde söyler ama yalnızlıktan ölüyorum. Hepsi cinsellik için yanaşıyor ciddi niyetle elimden tutan olmadı devir mi böyle 21 yasındayım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaaa aynı ben :D Yaşıma göre gayet yakışıklıyım 185 boyunda 95 kilodayım yeşil gözlüyüm. İşimde gücümdeyim iç mimarlıkla uğraşıyorum. Gayet kültürlüyüm, gezmeyi, eğlenmeyi seviyorum. Diksiyonum da iyi, çok fazla küfür etmem, insanları ezmem, dürüstüm, açık sözlüyüm neysem oyum ve genelde pozitifimdir. Nerede nasıl davranacağımı çok iyi bilirim ve samimiyimdir. Bunu kadınlar da söylüyor neden evli değilsin, tam baba olacak adamsın, neden ciddi ilişkin yok diye ama böyle elit kız gibi görünüp sonrasında hepsinin cinsellik ve para için yaklaştığını fark ediyorum. Devir mi böyle bilmiyorum ki 35 yaşındayım daha kaç yaşına gelmeliyim asdfg :(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Insanların genelinde arzu azalması var. Sevdiğine duydugu arzu bitince başka birine. Başka birine. Aslında sevgilisini başka birisi arzulayabilir. Erkek kaçıyorsa , ezikliktendir. Kaçmaması gerek. İnsan önce kendisini sonra sevdiğini tanımaya çalışır. Erkek dediğin alfa ise sorunu kendi halleder. Nasıl daha fazla arzulamalı, kadını Denver.. Anlaşamamak ayrı, onu karıştırmamak gerek. Seni arzulanacak birileri değil, bulursun. Sıkma canını
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Devir böyle maalesef, gerçekten seven kişiler hala varlar ancak onlarda bu durumlar yüzünden kendini geri çekti diyebiliriz, daha yaşın 21 mutlaka çıkar bence istediğin gibi biri :)
00 Yorumla
+1 yılevlenmek veya ciddi düşünmek için yaşın genç, çevrendekiler de o nedenle ciddi düşünmüyor olabilir. ben son birkaç senedir uzun ilişkim olsun kafasındayım mesela
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılerkeklerin kimyası çok farklıdır. yanındakı güzel şeyleri hep tatmak ona sahip olmak dürtüsü genlerimizde vardır oyüzden ön yargılarınızdan kurtulun. ya tabıkı her ilişkide cinsellik tam olucak yaşanacak diye bı kaide yok ama empatı yaparsan bıraz böyle bır yaradılış dürtüsüyle yaşam süren biz erkekler de maalesef kı hep yanlış anlaşılmakdayız. yanı aklımız hep biyerlerimize çalışmıyo o içden gelen bir dürtü
00 YorumlaBence bunu çok büyütme, zamanla karşına düzgün bir kişi çıkacaktır. Evet maalesef farklı niyetle yaklaşanda oluyor. Belkide muhabbetiniz veya kılık kıyafetiniz veya kokumuz çok etkileyici olabilir
00 YorumlaYanlış kişilere denk gelmişsin demek ya da kanın mi cekiyo onları muaamma güzel insanlara rast gelmen dileğiyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle amin insallah
+1 yılSosyal medyada olan erkekler genelde hep o amaçla oluyor onun yerine çevrenizde beğendiginiz size uyan birisj yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok çevremdekiler çok büyük ve evli
- +1 yıl
O zaman tanıştığınız insanları ince eleyip sık dokumaniz lazım ya da en başta niyetinizi belli edin atıyorum cinsellik istemiyorum düzgün birisini arıyorum ilerde olması gerektiği kadsr olur ama şuanda sadece beni sevebilecek aynı şekilde benimde onu sevip guvenebilcegim yanımda olucak vs vs birisini arıyorum diye söyleyin karşınızdakine
Gizli Üye(25-29)+1 yılinan tanıştığım her kadınla sadece seks için ben de görüşmüyorum ama bu devirde artık işler hep oraya gidiyor ister istemez ve buna dönüşüyor. bence bunun dengesini tutturabileceğin biriyle denemelisin yoksa ağlarsın böyle sağda solda
00 YorumlaUzun boylu olman dikkatimi çekti eğer karakterin de düzgünse ve biribirimize benziyorsak tanışmak isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce şu üslubuna dikkat et kanka narsist aoaoalsskalakak
10 Yorumla
+1 yılBende Evlenmek istiyorum Namuslu birini Arıyorum Ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılAklınla, zekan ile gönüllleri feth et önce. Tabi ki güzellik önemli ama her şey değil.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için yaklaşanında asıl amacı cinsellik bunu anlamalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. daha ilişkinin başında deniyorsa sorun kriterlerinde
00 Yorumlasana karşı özel bi durum değil genel durum böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Güzel kızlar teorik olarak cinsel yönden çekici olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana adamı denk gelmemiş
12 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğinide sanmıyorum
- +1 yıl
Yoo gelir karamsar olma
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olan birisi belki çıkmadı ya da senin fırsat verdiklerin hepsi böyleydi. Önce tercihlerini gözden geçir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı fizik güzel olunca ciddi düşünen çok olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır sana öyle denk geliyor giyimini değiştir biraz
00 Yorumla
+1 yılsen bensin
22 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçyasındasın
- +1 yıl
18
Cinsellik güzel bir şey kasma kendini belki o ciddiye döner bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik harici yaklaşıyoruz bu kez de masum oluyoruz ben anlamadım bu işi
00 Yorumlasaç rengini değiştir 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçım kahverengiykende durum böyleydi ne alaka ayrıca
+1 yılGel dertleşelim beeee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkek secimin yas grubun hatalı
00 Yorumla
+1 yılYani Hayatın kanunu böyle herkesin aklı şeyde
00 Yorumla
+1 yılDevir hep öyle idi senin gibiler için
00 YorumlaSenin beklentin nedir? Evlilik mi?
00 Yorumla
+1 yılBelki voyje imaj veriyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hayat maalesef artık boyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılSana öyle gelmiştir belki
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim şimdi seni 😊
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi ilişki kurarım seninle
00 Yorumla
+1 yılcinselliksiz ilişkimi olur aamk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki sen fazla mesafelisindir?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe fazla mesafeli ne fazla yılışığım
Cevap sahibi+1 yılYani demek istediğim cinsellik için yaklaşmıyorlardır belki, sana fazla geliyordur o temaslar
Soran+1 yılDirek teklif edıyolar abiçim ya nedıyosun sen
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani, direkt teklif derken? Alenen mi?
Soran+1 yılMesajlasırken yani kabul etmıyosam gidiyolar zaten ev teklifleri vsvs
Cevap sahibi+1 yılSürekli sanaldan mı arkadaş ediniyorsun acaba sen? Reelde de böyle oluyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılHayatin kanunu o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancı erkek en güzeli misss
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevir çok kötü maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık öyle maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar kolay pes etme konusalım mı
00 Yorumla
+1 yılTamam sensin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 21 yaşindayim gel ciddi konuşalim
00 Yorumla
+1 yıldevir bozuk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz