Cinsel Yaşam Kadının inlemesi sizi tahrik ediyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Beni erkeğin inlemesi ediyo ya Kadının inlemesi sizi tahrik ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Eşimin eder evet 0 0 Yorumla
IVuRKaNI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ib. ne mi lan bu nasıl inliyo erkek ses at.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rahatlama sesi işte. Yorumla IVuRKaNI +1 yıl he o olur. Yorumla Soran +1 yıl O zaten başka nolacaktı? Yorumla IVuRKaNI +1 yıl ne bilim "inleme" deyince kadınsı bir şey gibi geliyo akla, erkeklerin çıkardığı sese bence inleme demek pek doğru olmaz. Yorumla Soran +1 yıl Öff. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim erkek arkadaşım rahatlama sesi cikariyordu ben oral yaparken , beni tahrik etmisti mesela. 3 2 Yorumla IVuRKaNI +1 yıl tamamını alıyonmu boğazına kadar, kaç santim? Yorumla Board-Tennis +1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Toyken inleme sesine gaza gelip erken patlıyordum şimdi tur Bindiriyorum 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer doğalsa kadını ettiği gibi bizi de ediyor tabi zvk aldığını zevk verdiğimizi hissediyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek inlemesi konusunda yalnız değilsin çoğu kız seviyor bunu benim hayatımdaki çoğu kız dahada tahrik oluyordu duyunca 0 0 Yorumla
myodentityy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl sahte inlemeler çok belli oluyor o yüzden tahrik etmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sahte mi dedim. Yorumla myodentityy +1 yıl gerçekten inleten birisi mi var? Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl inleten yok ki inleyelim 1 3 Yorumla IVuRKaNI +1 yıl wayy tr kızları bu hale gelecekmiyti hahahah :D Yorumla Soran +1 yıl Şimdi gelirler bacım Yorumla IVuRKaNI +1 yıl derdi inlemek olsun istekli erkek dolu ortam. Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence en güzel sestir kadının inleme sesi ;) 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Fazlasıyla tahrik eder. 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet çok eder. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadının inlemesi tabiki tahrik eder yani etmez mi 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Etmeyende sorun vardır. 0 0 Yorumla
Scream166971 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoooo cinsellik sonra gelir daha önemli şeyler var 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay beni korkutur.😨 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jajdjfnjfkf Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ediyor 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. tahrık oldum 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet ediyor 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Eder tabi ki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeğin inlemesi mi hırıltılı ses çıkarması mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hırıltılı mı? Bsndndmmfmfm köpek mi lan bu.İnlemesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen bastırısın onun inlemesini Yorumla Soran +1 yıl İkimiz de inleyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sert girdikçe sen daha çok inleyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl O da inlesin tek ben değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadının inlemesi erkeğin de inletir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Eşimin eder evet
ib. ne mi lan bu nasıl inliyo erkek ses at..
Rahatlama sesi işte.
he o olur.
O zaten başka nolacaktı?
ne bilim "inleme" deyince kadınsı bir şey gibi geliyo akla, erkeklerin çıkardığı sese bence inleme demek pek doğru olmaz.
Öff.
Benim erkek arkadaşım rahatlama sesi cikariyordu ben oral yaparken , beni tahrik etmisti mesela.
tamamını alıyonmu boğazına kadar, kaç santim?
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Toyken inleme sesine gaza gelip erken patlıyordum şimdi tur Bindiriyorum
eğer doğalsa kadını ettiği gibi bizi de ediyor tabi zvk aldığını zevk verdiğimizi hissediyoruz
Erkek inlemesi konusunda yalnız değilsin çoğu kız seviyor bunu benim hayatımdaki çoğu kız dahada tahrik oluyordu duyunca
sahte inlemeler çok belli oluyor o yüzden tahrik etmiyor
Sahte mi dedim.
gerçekten inleten birisi mi var?
inleten yok ki inleyelim
wayy tr kızları bu hale gelecekmiyti hahahah :D
Şimdi gelirler bacım
derdi inlemek olsun istekli erkek dolu ortam.
Bence en güzel sestir kadının inleme sesi ;)
Hemde nasıl ya iyi ki varsınız
evet kesinlikle
Fazlasıyla tahrik eder.
Evet çok eder.
Çok inlemesi etmez, itici gelir
Kadının inlemesi tabiki tahrik eder yani etmez mi
Etmeyende sorun vardır.
Yoooo cinsellik sonra gelir daha önemli şeyler var
Kızlarınki de bizi emin olun
Kişiden kişiye değişir bence
Ne bileyim hiç cinsel ilişkiye girmedim ki
Ay beni korkutur.😨
Jajdjfnjfkf
Eder tabş
Tabikii
Ediyor
tahrık oldum
Evet ediyor
Eder
Evet eder
Evet
Eder tabi ki
Offf evet hemde çok fenaa
Eder
Evet eder
Bazen olabilir
Eder tabi
Erkeğin inlemesi mi hırıltılı ses çıkarması mı
Hırıltılı mı? Bsndndmmfmfm köpek mi lan bu.
İnlemesi
Ama sen bastırısın onun inlemesini
İkimiz de inleyelim
Ama sert girdikçe sen daha çok inleyebilirsin
O da inlesin tek ben değil.
Kadının inlemesi erkeğin de inletir
Evett
Ediyor
Çok fazla ediyor
Tabii ediyor