Cinsel Yaşam Aşırı istekli kadın size itici gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Kafamda niyeyse böyle kodlanmış garip Aşırı istekli kadın size itici gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Aksine hoşuma gider gadası 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evet aşırı sabah akşam her fırsatta seks düşünen erkek ve kadın iticidir 1 0 Yorumla
berksvoice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl ben akrep burcu olarak zaten istekliyim. Karşımdaki de istekli olunca çok iyi oluyor... 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kafayı seksle bozmuş bir kadın itici gelirdi evet, her şeyin yeri zamanı var. 😂 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl İtici olduğunu düşünecek bir tane erkek bulamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de hayır bayılırım aksine, hep benim gibi istekli ateşli bir sevgilim eşim olsun istemişimdir 😍🔥 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgiline itici mi geliyor yoksa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İlk başlarda istekli olması ve sürekli birlikte olması çok hoşuna gider doyuma ulaştırdıkça isteğini dizginler ve daha kaliteli seks yaparız 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, asla itici gelmez. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben çok severim 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Bana gelir gerçekten 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nerede o adiri istekli acele bana lazim 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Bir yerden sonra suyu çıkar 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Omrumu gecırmek isteyecegım kadın 0 0 Yorumla
bileesin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Sabaha kadar uyutmayacksa hayallerimi susler 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. *aşırı istekli erkek itici mi 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben öyle bir kadınla uçarım onu da uçururum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Garip değil. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aksine hoşuma gider gadası
Evet aşırı sabah akşam her fırsatta seks düşünen erkek ve kadın iticidir
ben akrep burcu olarak zaten istekliyim. Karşımdaki de istekli olunca çok iyi oluyor...
Kafayı seksle bozmuş bir kadın itici gelirdi evet, her şeyin yeri zamanı var. 😂
İtici olduğunu düşünecek bir tane erkek bulamazsın
Tabiki de hayır bayılırım aksine, hep benim gibi istekli ateşli bir sevgilim eşim olsun istemişimdir 😍🔥
Sevgiline itici mi geliyor yoksa
İlk başlarda istekli olması ve sürekli birlikte olması çok hoşuna gider doyuma ulaştırdıkça isteğini dizginler ve daha kaliteli seks yaparız
Hayır, asla itici gelmez.
Ben çok severim
Bana gelir gerçekten
ah ah nerede böyle kızlar hiç yok ki
Nerede o adiri istekli acele bana lazim
Bir yerden sonra suyu çıkar
Hayır daha iyidir bence
Duruma göre değişir o
Saçmala çok güzel ve ateşli oluyor
Omrumu gecırmek isteyecegım kadın
Sabaha kadar uyutmayacksa hayallerimi susler
*aşırı istekli erkek itici mi