Beyler, bu sizi korkutur mu yoksa hosunuza mi gider bir kadinin cok istekli olmasi ve fazlaca islanmasi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir 😊😊
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur 😊 😊 esas sen buna hazırmısın06 Yorumla
Soran+1 yılniye erkegin istegi mi azaliyor?
Cevap sahibi+1 yılErkek böyledir. Avı elde ettikten sonra sıkılır. 😊😊 bayan kovalar erkek kaçar.😊😊 ama erkeğin isteğini devamlı tavanda tutmak için birkaç yol tabiki var
Soran+1 yılne gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılÖnce şunu cevapla bakayım
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi😊😊
Soran+1 yılhicbiri cünkü sevgilim yok :D
Cevap sahibi+1 yılAma bildin cevabı 😊😊
En çok tahrik eden şey orgamz olduğunuz anda yüzünüzü aldığı ifade ve aldığınız hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi çıldırtır. 😊😊o
Bunun iÇin mutlaka mast ile önce orgamz olma alışkanlığı daha sonra kısa sürede Orgamz olma alışkanlığı kazanman lazım
En İyi Cevaplar
Arayıp da bulamadığımız şey çoğu erkek için.
13 Yorumla
Soran+1 yılbence bir cok kadin istekli benim etrafimda var seksten baska birsey konusmuyorlar
Soran+1 yılyasayanlar da var cok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılempati yap bakalım devamlı önunde çadır kuran bı adam kocan olsun istermıyın? ben ıstemezdım sahsen herseyın fazlası zarar
11 Yorumla
Soran+1 yılyani bilmem cadiri benim icin kuruyorsa skinti yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterler tabi
21 Yorumla- +1 yıl
Yooo
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
41Cevap
+1 yılFazla islanan kadin cok hosuma gider her an onunla doruklara cikariz
12 Yorumla- +1 yıl
Sen oylemisin?
Soran+1 yılsanirim engel olmaya calisiyorum ama elimde degil
+1 yılCinsel istegi olan kadın her zaman iyidir. Yatakta mutlu eder beni ansızın kucagıma çıkıp beni yoldan çıkarması hoşuma gider. Nesi kötü anlamıyorum bunun.
30 YorumlaKorkutmaz. Sevindirir ve mutlu eder. Bir de bakımlı ve sempatikse tadından yenmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok zor degil istediklerin bakimli sempatik bir sürü kadin var :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer akşam kapıdan girer girmez üstüme atlayacaksa hiç sıkıntı yok. Bu istek boşa gitmemeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya tam öyle biriyse üstüne atlarsa :D
- +1 yıl
Üste atlıyan hatunu zıplatmak gerekir. İstediği kadar doyururum... ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek ister ancak böyle bir kadını bulmakta kolay değil. 19 yaşlarında falansın sanırım. En sıradan şeyde bile ıslanıyormusun :)
034 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılhmmm. kaç kez masturbasyon yapıyorsun günde
Soran+1 yılgünde degil yapmamya calisiyorum fazlasi zarar
Cevap sahibi+1 yılsenin istek düzeyin ne peki
Soran+1 yılyani düsüncelerde oluyor her gün diyebilirim ama tabi baska seyler düsünmeye cok da fazla odaklanmamya calisiyorum sanirim normal hic sevgilim olmadi cünkü
Cevap sahibi+1 yılsevgilin olmadıysa doğal. ancak senin sevgilinle de hemen böyle şeyler yaşayacağını sanmyıorum. Güvenmek istersin çünkü. Fazlada beklemek istemiyor gibisin :)
Soran+1 yılevet güzel analize ettin :) yani evlenmeden önce zaten hic bir sey yasamak istemiyorum ama birseyler yasamam icim kendimden daha cok güvenmem lazim. Bir kadin icin bu cok büyük bir adim
Cevap sahibi+1 yılancak içinde de yakınlaşıp o zevki alma dürtüsü var. Ancak sınırlarını da biliyorsun. Ne kadar istekli olsanda bunu bastırabiliyorsun. Hatta en yakın arkadaşların bile bilmiyordur bu istek düzeyini. Çok şaşırırlar bence bilseler :)
Soran+1 yılevet öyle.. sen de mi öylesin yoksa nasil bu kadar iyi analize ettin :D
Cevap sahibi+1 yılbilmek bneim işim diyebilirim :) çok istekli olsan o an çok tahrik olsanda belli etmezsin. HAtta masturbasyon yapacağın ana kadar beklemek seni çok tahrik ediyor olmalı. Özellikle regl zamanları çıldıyormusun :)
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılne oldu :)
Soran+1 yılya saka maka bunlar biliyorum böyle acikca konusmak cok ayip ama burdan baska bir yerde konusamam imkansiz
Cevap sahibi+1 yılsonuçta seni görmüyorum güzel olan tarafı bu.. regl zamanları dahamı çok istekleniyorsun
Soran+1 yılevet cok garip öyle oluyor yani bazen düsündügüm bile olmuyor sonra o dönem yaklastiginda birden aklima geliyor engel de olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an nasıl oluyorda görmeden bunları tahmin ediyor diyorsun bence :)) hatta bir erkeğin seni bu kadar iyi tanımlamasına çok şaşırdın
Soran+1 yılbelki tecrübelisindir
Cevap sahibi+1 yılbelkide seni çok iyi hissediyorumdur olamazmı
Soran+1 yılayniyiz mi demek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılevet öyle demek istiyorumm. ve seni çok merak ettim doğrusu
Soran+1 yılsen de mi evlilikten önce böyle seyler yasamamaktan yanasin?
Cevap sahibi+1 yılevleneceğim kızla konuşurum ama onunla ilişkiye girmem. ilk geceyi beklerim mutlaka
Soran+1 yılbir erkek icin sanirim daha zor bunlar.. ben hayatim boyunca böyle seylere hic kafa yormadim yani ama belirli bir yasdan sonra, özellikle kiz arkadaslarimin sevgilileri olmaya baslayinca ve haliyle cok sey anlatmaya basladiklarinda ben de düsünmeye basladim ama dile getiremem tabiiki dedigim gibi ayip bile geliyor ama aslinda dogal bir sey oldugunu da biliyorum garip iste
Cevap sahibi+1 yılnormal bir durum ama bunlar. Seninde çok utandığını biliyorum. seni tanımak isterdim ya ulaşırmısın bana
Soran+1 yılkusura bakma böyle konulari konustugum kimseyle tanisamam yani imkansiz
Cevap sahibi+1 yıltelini falan istemedim sadece buradan konuşacağız
Soran+1 yılo da olmaz yani ben kimseyi takipe almiyorum kimseyle mesajlasmiyorum da yanlis anlama trip falan attigimdan degil ama olmaz yani. yinede sohbet icin tesekkür ederim ve eminimki bu yolda kaldigin sürece dogru insanla karsilascaksindir
Cevap sahibi+1 yıldoğru yolda kalsan ne olacakki sonuçta böyle olduun zaman kimseyle konuşamıyorsun baksana sen bile mesaj atmadın. neyse
Soran+1 yılözür dilerim gercekten olmaz. Iyi geceler dilerim
Cevap sahibi+1 yılneden olamayacağını anlayamıyorum gerçekten
Soran+1 yılcünkü ben normalde böyle seyler yapmam bu sitede böyle sorular sorarken bile yüzüm kizariyor cok yanlis geliyor ama ögrenmem gerektigini düsünüyorum bazi seylerin.. ayrica nasil birden gizli görüs sahibi olabildin?
Cevap sahibi+1 yılben sadece senle konuşabilmek için açık yazmıştım. Snde yok deyince kapattım bende utanırım böyle şeylerin belli olmasından sadece çekingen olan sen değilsin
Soran+1 yılanliyorum saygi duyuyorum o halde.. Sohbet cok güzeldi umarim gercek hayatta senin gibi düsünen biriyle karsilasirim, eger söylediklerinde samimiysen. Allah gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılsamimiyimde işte neyse
+1 yılCok istekli kadin en cok istedigim kadin turudur. Bana gore kadin istekli olacak😌😊
00 Yorumlaİstekli olması hoşuma gider ama fazla ıslanması biraz miğde bulandırıcı.
00 Yorumladoyuramam korkusu agır basar bende
24 Yorumla
Soran+1 yılilginc
Soran+1 yılama her erkegi arzulayandan bahsetmiyorum.. evlendiginde sadece seni arzulayan ve cok arzulayan bir kadin hosuna gitmez mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin istekli ateşli ve şehvetli olmalı çok severim
10 Yorumla
+1 yılBiraz tedirgin eder ama çokta hoşuma gider yani her akşam vura vur gideriz ben zaten seks yapınce relax oluyorum yorgunluğum gidiyo
00 Yorumlabelli bir süreden sonra aldatıır mı korkusu ağır basıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya peki sadece seni cekici bulup sana istekliyse
Soran+1 yılbir kadin bir erkegi nasil arzulatabilir ki
Soran+1 yılanliyorum zor biraz yani ben zaten evlilik sonrasi düsünüyorum böyle seyleri
Soran+1 yılne gibi mesela.. erkegin istediklerini yapmak mi yatakta?
Soran+1 yılne gibi fantezi olabilir ki yani öyle agresif ne bilim tokatli mokatli seylerden falan mesela hic hoslanmam
Soran+1 yılburdan anlatamaz misin
+1 yılİstekli ve arzulu bir bayan daha ne olsun seksin tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama eşine olsun helaline
13 Yorumla
Soran+1 yıltabii esi kastettim zaten :)
- +1 yıl
Sorun yok o zaman eşine yaptıktan sonra istediğini yapmak istediğin olmak hakkın
Soran+1 yılbencede
Zefk aldığını ifade eden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna gitmeyecek erkek yoktur herhalde...
113 Yorumla
Soran+1 yılniye peki korkutmaz mi bu sürekli istiyor demezmisiniz
- +1 yıl
Benim hatun da biraz öyle, çok memnunum. Eğer tatmin edemeyeceğimi düşünseydim korkuturdu...
Soran+1 yılyani senin yanina gelip rahatlikla cinsel iliskiye girmek istedigini söyler mi?
- +1 yıl
Tabiiki, hatta söylemesine pek gerek kalmıyor...
Soran+1 yılnasil yani? Anliyor musun öyle konusmadan :D
- +1 yıl
Gelip sarılması yetiyor, genelde yatağa tangayla geldiyse zaten anlıyorum...
Soran+1 yılpeki birlikte oldugun kadinin fizigi nasil olmali? Cok sey ifade ediyor mu yatakta
- +1 yıl
Fiziği pozisyonları etkiliyor. Hemen her yapıda kadınla birlikte oldum, fizik kesinlikle 1. faktör değil...
Soran+1 yılya ben mesela daha duygusal bakiyorum sanirim yani fiziken beni etkilemeyen bir erkekle asla iliski yasayamam bana imkansiz geliyor. Öyle ucuk kacik beklentilerim yok tabii ama kadinlar genelde daha cok faktöre dikkat ediyor.. Peki bir erkek cinsel iliski sirasinda neen 'igrenebilir' yani itici gelen seyler nelerdir kadinin fizigi ve davranislari konusunda
- +1 yıl
Soğuk davranışlar itici olur, azgın istekli hatun ise çekici. Fiziği çok iyi olmasa bile. Beni yataktan çıkarabilen tek şey kötü kokan vajinadır, maalesef birkaç kez başıma gelmişti...
Soran+1 yılkötü kokan vajinaya karsi herhalde önceden banyo falan yapmasi mi yararli oluyor? Bazi kadinlar da istemeden de koku olabiliyormus diye biliyorum cünkü.. yani bir kadinin balik etli olmasi da mi rahatsiz etmez mesela? peki ya gögüslerinin büyük olmasi? Eksi mi arti mi?
- +1 yıl
Vajina kokusu konusunda banyo mutlaka faydalıdır. Eski kız arkadaşım balık etliydi ve göğüsleri büyüktü,4 sene boyunca bıkmadan yaptık. Çookk zevkliydi. Üstelik balık etlilerin vajina şekli daha hoş oluyor...
Soran+1 yılanliyorum tamam tskler :)
En sevdikleri. 😄
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle olumludur durum
10 Yorumla
+1 yılBana karşı çok istekliyse hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılmmm harika olur dogrusu
10 Yorumla
+1 yılAdamın iliğini kuruturlar doymak bilmezler
00 Yorumla
+1 yılKim korkacak benmi o mu. Tartışılır. :)
00 Yorumlahosuma gıdıyor ısteklı cok ıslanması
00 YorumlaTam dişime göre derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. tapılcak kadın oluyor
10 Yorumla
+1 yılcanı kalın damrlı hrtum ıstyodur ve bakıredır
00 Yorumla
+1 yılmükemmel..
12 Yorumla
Soran+1 yılneden mükemmel? Yani bu bir zaman sonra rahatsiz etmez mi?
- +1 yıl
hiçbir zaman rahatsız etmez..
kadının isteği biraz da karşısındaki adamı sevmesinden kaynaklanır..
evlenmeden olan istek, eşini gerçekten severse devam eder..
yoksa kuruyup giden bir gül gibi solar..
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkeğin hoşuna gitmez ama benim gider
00 YorumlaHoşuma gider
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi bence.
00 Yorumla bence kötü
06 Yorumla
Soran+1 yılniye peki
Soran+1 yılevliyseniz eger beraber cikarsiniz yola :D
Soran+1 yılyok ya istekli dedik sapik demedik yani seni aldatmasindan mi korkarsin?
+1 yılHoşuma gider.
00 YorumlaYeme de yanında yat
00 YorumlaKalifiye demektir :D
00 Yorumla
+1 yılBen istemem
04 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
- +1 yıl
Herşey tadında güzel çünkü. Herşeyin abartısı tiksinme getirir bir noktada.
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
Bol şans
normal karşılarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü
00 Yorumlahoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılKorkutmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılooo tam benlik derim
00 Yorumla
+1 yılÖyle kadın var mı
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?