+1 yılYani kendini tabii ki düzeltebilirsin bu olmayacak bir şey değil ama evlendiğin insana karşında dürüst olman gerekir yani bunda Zaman birden fazla adamla ilişki yaşadıysan bunu kabullenecek erkek buluyorsan ki günümüzde geniş insanlar çok fazla ben olsam kabul etmem dürüst olabiliyorsan olursun tabii ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin kişiden geçmişini saklama sakın. Eğer saklarsan anlamasa bile ileride çok büyük sıkıntılar yaşarsın. Elbet senide olduğun gibi kabul edecek biri çıkar. Ama çoğu erkek geçmişi önemser özellikle bu tarz erkeklerden uzak dur ve geçmişini saklayıp böyle biri ile evlenme derim. Mutlu olmazsın. Geçmişi önemsemeyen daha rahat bakış açısında birini bul bu devirde de bulursun sorun yaşamazsın. Ya bir de cevaplara baktım da grup yapmışsın onu yapmasan İyiymiş neyse. Dediğim gibi dürüst ol mutlu ol 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübelerinden ve bedeninden herkes faydalanmak ister ama iş resmiyete gelince aklı başında hiç bir erkeği nikah masasına oturmaya razı edemezsin 👍 erkekler için bir kadının ilki olmak önemli kadınlar için ise tam tersi bir erkek için son olmak istiyorsunuz. Hatta başka bir kadına gitsin onu beğenmesin geri dönüş yapsın diyen çok kadın var.
00 Yorumla
+1 yılBu senin elinde olan bir şey değil mi zaten? Sen ne istiyorsan o olur eskiyi geçmişi unutmak zaman alabilir ama imkansız olmaz önemli olan doğru insanı bulman ve seni olduğun gibi kabullenen ve yargilamayacak bir insan olması gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Umrumda bile değil öyle insanlar. Zaten kendilerine güvenleri olsa düşüncelerini kendilerini gizlemeden ifade ederler. Benim gözümde sadece korkaklar😡😡
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba canım bende senin gibi bir düşünce içindeydim ama değişiyor insan unutma
54 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen de konuşabiliriz dert etme herşeyin hayırlısı dilemek daha doğru olacaktır
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım kısa süreliğine hemen bul tekrardan gizli olacağım
+1 yılKendini düzeltip eskiyi tamwmen birakmana bağlı çevreyi ve yasantiyi değişir sonra kendiglinden düzelir merak etme sadece çabala ve gayret et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şeyi saklamadan söyleyin. Evleneceğiniz kişi de muhtemelen bir şeyler yaşamıştır.
00 Yorumla Yeni başlangiclar yeni hayatlar tabiki mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet seninle aynı şeylri yapan birini bul çok kolay olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettim niye evlenmeyi düşünüyorsun şimdi? Birde kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski cinsel hayatına dair biraz bilgi verirsen daha iyi olur
00 YorumlaEvet tabikide neden mümkün olmasın ki neden aklında soru işaret kalıyor orası önemli
00 Yorumla
+1 yılBakireliği önemsemeyen birini bulmalısın o da zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün ama alışması zor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir alıcısı vardır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eski cinsel hayatın nasıl ki
06 Yorumla
Soran+1 yılBerbat
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl😂 rahatladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübelerinden faydalanmak iyi olurdu evet
00 Yorumla
+1 yılGrup mu yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bir şey sorcam
+1 yılSohbet edebiliriz iyi bir dinleyiciyimdir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mümkün
00 Yorumla
+1 yılAids yoksa mümkün
00 Yorumla
+1 yılNeyi varmış kflf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide mümkün
00 Yorumla
+1 yılTabikş de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence zor olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah başarırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mümkün
00 Yorumla
+1 yılMümkün tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman kimsenin hayatını karartma öyle kal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden mümkün olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasin