Yaşım 28 evlenip boşandım şimdi sevgilim var sevgilim neden bana vermiyorsun diyor ben de beni kullanmasından şüpheleniyorum söyledim ona ama bende erkeğim ihtiyacım var diyor o 32 yaşında ona versem mi beni çok seviyor ne istesem yapar meleğim diyor asla bırakmam seni diyor hatta evlenmek için can bile atıyor ben erteliyorum versem mi ona
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşta sen mal değilsin tamam mı Senin kullanılmazsın seni eskimezsin sen yaşlanırsın mal eskir insan yaşlanır Sen o işi yapsan da yapmazsan da yaşlanacaksın yani ne diyeyim sana seni erkeğin ilişkiye girmesi seni yaşlandırmayacak Bunu anlaman lazım başta Hani hoşuna gidiyorsa yaşa. Yani sana q o kadar söyleyeyim Hani dini inançtan dolayı belki yapmıyor olabilirsin saygı duyarım ama kesinlikle Bak yaşın geçiyor Ne yaparsan yap ve yaşa abi yaşa yani ben kadın olsam var ya gerçekten hadi ordan bir şey olmaz bak o kadar sana açık konuşuyorum Çünkü o yaştan sonra yani doyamıyorsun yani yaşayamıyorsun yani Bir de benim gibi s saf olabilir yani gerçekten anlamıyor Olabilir istiyordu sana direkt istemesi ne kadar güzel bir şey yani sana zarar vereceğini düşünmüyorum başka bir şey Ben erkeği olarak yani arkadan yaptırdım Niye dersen yapamıyorsun ne olacak daha önce yaşamışsın zaten bu ilişkiye girmiş eğer ki sana yapacağım en fazla şey gidip gelmek olur yani tavsiyem yaşamam saf saf yaşama bence ya Yani Doy doyur Yani bilmiyorum O kadınlık var mı Sen de bilmiyorum da
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa iki tarafta isteyince neresinde kullanılmak oluyor. Sende onu kullanmış olmayacak misin? Ve cinsellik sadece erkeklere ödül gibi görmekten vazgeçin artik.. sen hiç mi seks yapmak istemiyorsun hiç mi zevk almayacaksin sanki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
49Cevap
+1 yılya birinden kurtulmus sun ikinciye evlenme derdin ne gūnū birlik yaşa gitsin bir kere evlilikten hayir görmeyen daha görmez çogu bn bildigim kadariyla
13 Yorumla
Soran+1 yıl@Mendevil kazandibi hakli valla erkekler cok kotu bu devirde
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO ulaşamadığı için bukadar emek verir çünkü insanoğlu ulaşamadığı herşeyin müptelası ulaştığı herşeyin nankörüdür verirsen onu kaybedersin acı ama gerçek bu
17 Yorumla- +1 yıl
Yine sen yine ben. foton degismis profilde senin esin olacagim. Karim olacaksin.:) ama ciddiyim tosun gibi görünüyorsun 1.60 ustu boy varsa gel buraya evlenelim.
Soran+1 yıl@sessizlikveyalnizlik kardeşim niye boyuna takılıyorsun bsnsns
- +1 yıl
Hosuma gidiyorsun neden bir firsar vermiyorsun. Neden olmasin bekarsan veya boşanmissan ciddiyim. Nasip diyorum. Ama bir gün karim olursan sana kahve yaptircam. O kadar yalnızım ki. Yuva kursak bebegimiz olsa. Senin gibi tonbis tombis. kiz neden hayir diyorsun ki?
- +1 yıl
@ soran 😂😂 ona sana cevap vermiş ben diye 😂 heyecan dan kime yazdığını bile bilmiyor
- +1 yıl
@sessizlikveyalnizlik biraz daha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 😂
- +1 yıl
Kurban Sen kurban ya döv beni bir gün çocuğumuz olursa ne diyeceksin ismini erkek olursa Hasan kız olursa Murphy koyacağım ismini aynı uzaklara senin gibi kırmızı Saçları siyah olacak o zaman Bana o kadar istiyorum ki gerçekten bak Keşke Karım olsa yani ilişkiye girmekten tut dudaklarına kadar Bazen o kadar hasret çekiyorum ki Evet çok boş Boğazım Ama bu duygularım sana karşı gerçekten ciddiye ve net yeter bilmiyorum da bana yeter yani Keşke yaramazsın ya gerçekten bak o kadar hasretim ki keşke bir kadın olsa da uyarsa ya Gerçi çıkmam ben o Kadın kadının bacakları arasından da çıkmam aldatmam da
- +1 yıl
Kız seni terlik vururum diyorsun ya ona da hayranım inan ne yapıyorsan Anla işte Tombişim gerçekten bir El ele tutuşup geçsek ev kiralasak bir gün eşyaları alsak ne bileyim işte ya gitmiştin ne denir hani borçlansa borç ödesek burada sevişsek yakına geliyor mu ya bilmiyorum da ya ben istiyorum açıkçası bir karım olmasını gerçekten istersen de Yani evet hatalarım var hayatta ama ben buyum bu bundan sonra düzeltmek için Yapacağımı da biliyorsun Tek istediğim şey sigara içme içki içme
Vermek mi?
Bu ülkede kadınların cinselliğe bakış açısı bu kadar işte.
Sanki cinsellik sadece erkeğin zevk aldığı bir şeymiş gibi düşünen bu ülke kadınından gına geldi.
Lan bir yok olmadınız gitti...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence ver gitsin hem o memnun olur hemde sen hamile kalmamaya bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun evlenip boşanma ile alakası yok içinden bu duygular geliyor ve beraber olmak istiyorsan Tabii ki beraber ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istiyorsa evlen öyle ver evlenmeden verirsen daha evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kotusunuz erkekler vermeyecem ona
- +1 yıl
Verme dedik bizde
+1 yılOna vermeyeceksin de tanımadığın yabancı birine mi vereceksin. Bir tur patlat gitsin bakalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılİyi düşün seni elde etmek için elinden geleni yapabilir cöp olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. O kadar eminsen sevgisinden evlenmeden asla olmaz de bakalim napaxak
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşananın tek derdi çok eşlilik bunu bilmeyen yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Madem kapı açık, buyur et adamı çikolatalı kahveye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılVer sonrada terket şaşırsın. Verince bağlanacağını sanarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Verirsen gider çünkü seni açık kapı olarak görüyor evlenmeden her istediğinde seks yapacak işte
01 Yorumla
+1 yılVer Verde ebeninkini tersten görürsün ondan sonra aklımı s... m dersin
00 Yorumla
+1 yılOnun sevgisi bacak arasinda unutma bunu bir kere versen seni kullanmaya baslar
00 Yorumla
+1 yıldoğal olarak yaşaman lazım sonuçta bu da ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basite indirgeyerek konuşman beni rahatsız etti. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden rahatsız etti ki
- +1 yıl
Vermek vermemek falan hoş tabirler değil. Böyle iki çok samimi arkadaş konuşur mesela. Ortalık yerde nahoş
Soran+1 yılYaşamak istiyorum
- +1 yıl
Hep mutlu ol keşke
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma verme kardeşim sakın dine aykırı bir kere zina olur bu yapma gerekirse mastürbasyon ile yetin ama yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl bir ifade ya Çok kötüsün , bi kadına yakışmayan cümle tarzı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ifadeee
Cevap sahibi+1 yılrezil bir ifade
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkeyfin bilir. ama o lafı diyen erkektende ciddiyet ve sevgi bekleme. yoksa kendi ihtiyacını giderirsen gider.
00 Yorumla Verdikten bir muddet sonra tahmini bitecek iliskiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılniyee
Gizli Üye(36-45)+1 yılZehrini akittiktan sonra gidicektir diyenler bu tarafa...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın toprak olup gidecek en azından seni sevene ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Neyi bekliyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılne konudan
- +1 yıl
Hani beraber olmak için... Sonuçta sende de arzu ve istek vardır evlenip boşanmış ve yasamissin bu hisleri
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin erkek senle zaman kaybetmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki seviyorum ben
- +1 yıl
Sevme gerek yok neden seviyorsun ki seviyorsanda uzaktan sev konuşmadan
Soran+1 yılVermedim diye sevemez miyim halla halla
- +1 yıl
Sev ama gölge etme uzaktan sev istediğin gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO şekilde söylüyorsa zaten niyet belli.
02 Yorumla
Soran+1 yılO şekilde demiyor ya tabikide istediğimi belli ediyor
- +1 yıl
Senin arzun senin kararın 🤷🏻♂️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırakır gider sonra bok bulursun
32 Yorumla
Soran+1 yılO bana düşkün bırakmaz
Cevap sahibi+1 yılErkek bunlar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlenecek diye umut bağlama yediginle kalırsın
00 YorumlaEvlen ondan sonra ver derim beni dinlersen
00 Yorumla
+1 yılNe vereceksin. Şeftali mi karpuz mu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer gitsin ikinizde yaşayın dalgasını sekssiz hayat mı olur yasiniz göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Senin ihtiyacın yok mu ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin be tursunumu kuracaksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik vaad etmediyse seni kandırmış olmaz. Ama ettiyse kandırabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani karıncalar yiyeceine
00 Yorumla
+1 yıltabıkıde ıhtıyacların yokmu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin ihtiyacn yok mu..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok var
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer rahatlarsınız ikinşzde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme vermee vereceksen huzur ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVer verde sonra gitsin
00 YorumlaHaha verince büyü bozulcak
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye böylesiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbette yasamalısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen bilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Amacı belli
00 Yorumla
+1 yılYasa
00 Yorumla
+1 yılOnla yaşamasan kimle yaşayacaksın ki?
00 YorumlaYaşa tabi ya mastla nereye kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. ver gitsin ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaci ilişki bence
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa ne olur ki evlenmesin
Soran+1 yılDerdim evlilik değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok senin için
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden yapma
00 Yorumla
+1 yılYaşa tabi
01 Yorumla