6 aylık evliyim, ama iliski sirasinda asla zevk almiyorum. Bosalamiyorumda dolayisiyla, oral , kucak, hepsini denedik. Esime de soylemiyorum. Anca icimden cikariyorum bacaklarimi kapatip kendi kendime surtunerek bosaliyorum. Evliler yasiyor mu bu durumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Cinsel tatminsizlik, birçok insanın yaşadığı bir durum olabilir ve bu tür sorunlar evliliklerde de görülebilir. Ancak cinsel tatminsizlik, üzerine konuşulması ve çözüm aranması gereken bir konudur. Eşinizle sağlıklı bir iletişim kurarak bu konuyu paylaşmanız önemlidir.
İşte bu konuda yapabileceğiniz adımlar:
1. **Eşinizle Açık İletişim Kurun:** Cinsellik hakkında açık ve dürüst bir iletişim kurmak, sorunları çözmenin ilk adımıdır. Eşinize hissettiklerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmalısınız.
2. **Profesyonel Yardım Alın:** Cinsel tatminsizlik sorunları uzmanlık gerektirebilir. Bir cinsel terapist veya jinekologdan yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir uzman, sorununuzu daha iyi anlamanıza ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilir.
3. **Ön Sevişmeye Önem Verin:** Cinsel tatmin, ön sevişme ile başlar. Ön sevişme süresini uzatmak ve duygusal bağınızı güçlendirmek önemlidir.
4. **Stresi Azaltın:** Stres ve kaygı, cinsel tatminsizliğe yol açabilir. Rahatlamaya yardımcı olacak aktiviteler ve stres azaltma teknikleri deneyin.
5. **Farklı Teknikleri Keşfedin:** Eşinizle birlikte yeni cinsel teknikleri veya pozisyonları deneyerek daha fazla zevk alabilirsiniz.
6. **Sabırlı Olun:** Her şeyden önce, sabırlı olun. Cinsel tatminsizlik sorunları zaman ve çaba gerektirebilir.
Unutmayın ki her birey farklıdır ve cinsel tatmin, kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, eşinizle işbirliği yaparak bu konuda çözüm aramaktır. Cinsel sağlık konularında profesyonel yardım almak, sorunlarınıza daha etkili bir şekilde yaklaşmanıza yardımcı olabilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKonunun kilit noktası zaten clitin her şekilde sürtünmesi , yaptığınız uygulama ne olursa olsun icindeki hareket değil clitin bir sekilde temas ve baskıda kalması surtunmesi bir kadın olarak sende orgazmı tetikleyecek en onemli yer ve mekanizmadır.
Buna dikkat etmen yeter, zaten sonradan boşalmayı tamamlamak için aynı eylemi kullanıyorsun00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar , erkeklerden çok daha geç boşalırlar. Eşinizi ikaz etmeniz gerekiyor bu konuda, eşiniz bencilce kendini düşünmeyip öncelikle sizin boşalmanızı sağlamalı.. 👍🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEee istee masturbasyonun zararini görmüş oldun bu kocanla ilgili degil seninle ilgili kocanla ilgili olsa o senin kocan degil karın olurdu erkekler kadinlari bilmezler nasil bilecekler sen kendini bileceksin kocani yönlendireceksin kocanla konuayarak büyük hata yapiyorsun konusmayarak çözüm bulamazsin ki hem konusmayacaksan niye o senin kocan o zaman
00 Yorumla
+1 yılTen uyumsuzluğu olabilir, düşük libido olabilir, küçük penis olabilir. Kocan acele de ediyor olabilir. Dili uyuşana kadar her yerinde gezmesi gerekiyor.
00 YorumlaHer evli yaşamıyor tabiki, bunu eşinle bu zamana kdar hiç konuşmadın mı?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin kendinden önce snei rahatlatmayı denesin bence ki bunuda söyle çekinecek bişey yok kocan sonuçta
00 Yorumla Klitoral orgazma o kadar çok alıştırmışsın ki kendini ilişkiden zevk alamıyosun. Zamanında çok mastürbasyon yaptın heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. eşine söylemelisin. eşin orgazma ulaşman için uğraşmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde erken boşalma gibi bir durum olabilir mi? ya da sen çok mu geriyorsun kendini?
01 Yorumla- +1 yıl
eşimle ilişkide bazen ben yaşıyorum bu durumu, konu uzun anlat anlat bitmezzz, müsati olursan bi merhaba mesajını alırım konusuruz istersen tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanında çok mastürbasyon yapmanın zararları bende de oluyor bazen
13 Yorumla- +1 yıl
bu konuda da önsevişmeyi uzun tutmak ve partnerinin sana daha uzun süre oral yapması ile aşabilirsin sorunu!
Soran+1 yılOff evet galiba, denedigin bir sey var mı farkli?
Cevap sahibi+1 yılSen üstte geçmelisin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazla mastürbasyon yapmanin ceremesi daha kötü yanı var iliskide er ya da gec klitoral orgasm olursunuz ama asıl haz olan vaginal orgasmi yasamaniz cok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla zevk almayı öğrenirsin.
karımla evlilik öncesi de yapardık. Hiç boşalmamıştı evlenince başladı boşalmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yıllık evli kadınlar yaşamış mı araştırmak lazım. Türk kadını bu yönden şanssız. İlk değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de fazla boşaliyorum.
Süreyi uzatmaniz lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bizde öyleyiz sevgikimde içindeyken bosalamiyor cikiyorum surtuyorum öyle boşalıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık kadınların çoğunda var ve erkek kaynaklı değil
00 Yorumla
+1 yılAcemilik yüzünden bunun belirli sebepleri ve çözümleri var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlamıyormu boslmadığını
00 Yorumla
+1 yılFarklı bı ten lazım sana ya da fantezicfalan.
00 Yorumla
+1 yıleşin bilmiyor senin nasıl boşaltacağını
00 Yorumla
+1 yılEşin canım mı anlamıyor mu
00 Yorumla
+1 yılen baştan beri böylemiydi
00 Yorumla
+1 yılKocanla alakalı bi sorun zevk veremiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyona çok maruz kalmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başlarda evet çünkü mastürbasyon alsmssn
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence esinle paylas
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan seni düşünmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mastürbasyon yapıyor muydun evlenmeden once
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri