6 yıldır evliyim. Cinsellik çok kötü hiç zevk almıyorum. Eşim çok pasif. Ama diğer her konuda çok iyiyiz mükemmel bir eş.
Siz ne yapardınız?
Siz ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hey Allahım ya... kimine at verir meydan vermez... kimine meydan verir at vermez... kimine hiç birini vermez kiminede ikisinide...
Bir kadından böyle şeyler duymak bana çok acayip geldi... sen istisnasın ve birçok bayanda istisna...
Bayanlar genelde kendi canları istediğinde ilişki olsun... beylerin cinsel birleşme isteği çoğu bayana bazan bıktırıcı gelir... eşin çok şanslı biri diyeceğim ama senin isteklerine cevap veremiyor durumda...
İŞİN ZOR
ömrünün sonuna kadar arada hareketlenmeler olur ama bu böyle gider bilesin
Şunu sorayım bu durum ilk evlendiğinizden buyana böylemi yoksa sonradanmı başladı...
Eşin sana küsmüş olabilir... karar almıştır artık kendime ve irademe sahip olacağım eşim istediği zamanlarda ilişkiye gireceğim diye karar almış olabilir...
çünkü çok defasında sen ona vermemişindir... mazeretler uydurmuşundur...
ya da birileri var... sen ona çekici gelmiyorsun
hatayı sende buluyorum
Birzamanlar bir söz duymuştum hemde karı kocadan ikisi bir anda bana söyledi şöyleki... özellikle erkek dedi ve kadında tasdik etti evet dedi... KADIN ERKEĞİNİN GEREKİRSE DANSÖZÜ GEREKİRSE O... elim varmadı bu kelimeye... ben kızmıştım kurduğu cümleye...
ama haklıymış
Kadın ERKEĞİNİ ELİNDE TUTMASINI BİLMELİ
acıkırsa başka alanlarda yayılır... başka tarlaları sürer...
burada anlatamadığım daha ne fikirler var...
İlk zamanlar da böyleydi. Ben onu hiç geri cevirmedim çevirmem. Ben çok istekliyim. Ayrıca güzel bir bayanım minyonum kıvrımlarim yerinde. Kucağına al beni diyorum adam ağrısın diyor 50 kiloyum
Kıymetini bilene düşmemişin... böyle çok erkek tanıyorum... ve üzülüyorum... çünkü çünkü... çünkü... sanırım anlamışınızdır.
bazı kadınlar buduruma katlanıyor ama bazısı katlanmıyor malesef
Çok iyi kendisini seviyorum da elimi sıcak su dan soğuk suya sokmaz. Yeri gelir saçımi oksardim uyutur ama koca dan başka şeyler beklenir. Nankörlük mü bu?
Çoğu erkekler ya da bayanlar gerçek hayatta eksik cinselilği arayamaz çünkü yer zaman ve çevre etkeni var... budurumda sanala dalıyorlar... örneğin msn vardı eskiden... ya da benzeri sanal ortam... çok arkadaşım oldu ve halada var... belki kızacaksınız bende evliyim... ama her fırsatta sanala dalıyorum... Şu an olduğu gibi...
sanalda hoşunuza gitmeyen bişey oldumu çarpıya basar çıkarsınız ama gerçek hayatta özellikle bayanlar için zor... gerçek hayatta hoşuna gitmeyen durum olursa vazgeçmek bazan tehlikeli olabiliyor...
Aldatmayi düşünmüyorum ve sanal da gerçek gibi olmaz zaten. İki ayda bir çok az ve hayatımda hiç orgazm olmadım
Tabiki altatmaman gerekir imtihanın bu senin... ama işin zor diyorum... her bayan senin kadar güçlü olamıyor işte cinsel isteklerine yenik düşüyor ve... ve... devamı nı düşün
Çalışıyorum da. Keşke babamın evinde dursaydim. ya da bakire evlenmek suç oldu deneyip almak. lazım
çok şakacısınız desem... deneyip mi alacaksınız... avrupada namıus kavramı olmadığından deneyerek alıyorlar... bakireymiş değilmiş önemli değil... öncesi önemli değil... sizdemiiiiiiiiiiiiiiiiii... avrupalı düşünce... (şaka tabi değilsiniz) latife dir yaptığınız diye düşündüm... hangi memlekettesin merak ettim
Bence ateşlenin derim neden mi çünkü bu böyle uzayıp gider ve sizi soğutur ilişkiden kocanla kardeş kardeş yatarsın birde bakmışsınki kocanla arkadaş olmuşsundur. O yüzden uzatmayın sevişin adamı boş bırakmayın heyecan verin partneriniz size uyacaktır bence.
Kardeş kardeş sarılıp uyuyoruz her gece
Sana benden lazım :))
çok duyuyorum bu tarz evlilikleri. zor karar. çocuk yoksa daha rahat karar verebilirsin.
Herşey güzel ama hiç orgazm olmadım ve iki ayda bir anca oluyor hemde ön sevişme bile olmuyor nerdeyse islaniyorum bile. Burda millet neler anlatıyor ben resmen bakire gibiyim
zor durum. konuşmayı dene, tedavilik bir durum var gibi görünüyor. hormon seviyesi az olabilir mi acaba? normal bir erkeğin böyle olmaması lazım. bilemedim açıkçası..
Çinselik evliliğin temel taşi bence eşinin pasif olması sorun var demek
Ben çok istekliyim aslında hiç orgazm olmadım burda millet bir anlatıyor ki ben hala bakire sayılırim
Yani yaşin itibariyle haftanın 5 günü dolu dolu seksiniz olmali
Biz yeri gelir her gün özel günün bitmesini iple cekeriz
Bu kadının cevabı sevdim
Hafta da 5 gün mü çok değil mi o
Evet haftada 5 gün birgünde 2 bayan oluyor bende
Karşiliklı istek oldukdan sonra neden cok olsun
Cevap
55Cevap
sen en güzeli konuş ve anlat derdini yok konuştun ama öküz mü çıktı tamam de hiç ama hiç yaklaşma git hep mastürbasyon yap 1-2 ses çıkar yaparken de biraz iştahı kabarsın baktın fazla iştahlanmış o zaman seks yaparsın ama bu pasifliği istemediğini ancak o zaman yapıcağını söylersin belki öyle çözülür
Evet yardımsever türk erkekleri hemen gelmiş. Canım ülkem ❤
piskolog aile terapisi fiziki bir sorun varsa hertürlü hallolur önce nedenini bulmak lazım ama eğer hiçbirşekilde bunu umursamıyor sorunum yok diyorsa bir ömür geçmez zaman hızla geçer gider demedi deme...
zor bir durum gerçekten adamın aptallığı yanında gül gbi eşi var gir çık yapıor zevkini alman lazım bunu karşı tarafa sana yansıtması lazm duygularını okşaması lazm umarım kendine gelir eşinve sana hak ettiğin seks hayatını yaşatır.
Esinizin neden pasif veya isteksiz olduğunu öğrenmelisiniz
evliliğin yüzde 70 ini seks doldurmazmı !!! sen napıyosun peki nasıl idare ediyosun? eşin çokmu yaşlı? ya sen?
Eşim 8 yaş büyük benden. Ben birşey yapmıyorum aklıma geliyor islaniyorum geceleri rüyalar görüyorum o kadar. Yani bekar ken olduğu gibi
ee mükemmel eş işte daha ne istiyorsun.. biliyorsun ki her koca böyle olmaz
ben boşandığımda sen evlenmişsin boşandığım gün dünyaya bağırdım evlenmeyin diye duymadın sanırım. işte kimseyi birbirine yazmıyo yarabbi
senin gibi kadınım olsa sabaha kadar ağzımda otursun isterdim
tazecik sabaha kadar emerdim
Bütün iş sende başlar Sende biter. Cilve yap. seks i ol. Karşısında 31 çek.
zamanla düzelecektir ama sorun oluyosa tatsızlık yaşanıyosa bir uzmana gidin
Ben hiç şikayet etmedim edemiyorum. Nankör derler diyorum ya herşey çok güzel ama insan arzuluyor işte
evet zor bir konu.. cinsellik olmazsa olmaz evlilkte.. ortamı ateşlemeyi deneyin, farklı mekanlar farklı pozisyonlar farklı çamaşırlar argo konuşmalar farklı deneyimler deneyin..
Bazı erkeklerde yatakta çok iyi ama diğer yönleri zayıf...
öncelikle konuşmak gerek.. isteklerini istemediklerini anlatmak yönlendirmen gerek..
Cinsellik iyi olup diger seyleri kötü olsaydi daha mutsuz olurdun emin ol
seksin sizin için ne kadar önemli olduğuna bağlı. tercih senin. ama kocanı harekete geçirmeye çalış derim.
öyle olnuca insanın içinde bişey yapmak gelmiyor ki :/
Evlilikteki en kötü durumlardan biri. evliliği ayakta tutan en önemli hususlardan biridir cinsellik. işin çok çok zor. allah yardımcın olsun. bir kaç fikrim var. ulaş istersen
Eğer Aldatmak İstemiyorsan Eşini Bir Tane Dildo Al Onu Kullan Cinsel Açlığını Biraz Yatıştırabilirsin...
Adalete bak biz düz duvara tirmanak adam karısını hos tutmuyor :)
Ben parmagimi kullanmaya başlayınca o arkama geçip ellerimi tutup aktif halle geldi baya sende dene derim
Anlamadım
bende ayni durumdayim burda sanal yapiyorum mecburen :( ileridr ne olur bilemem
Neden peki isteksizlik mi var siz de
Biz de benim eşim öyle
Monotonlasmis bir ilişki galiba? İlk yıllar da ayni miydi?
Hep böyle sırf kendine yönelik kısa birseyler oluyor
Hayır alınır üzülür diye birşey diyemiyorum ima ediyorum ama nafile
Yönlendir onu. Eşinin işi bitmeden içinden Çıkart ve oarmakkay. Ve kaç oyuncak alin
cinsellik olmadan çift ilişkisi olmazki. siz uyumlu iki insansınız... ben yapamam şahsen...
Bu durumda olan bir çok insanla karşılaştım ve hep erkeğin yetersiz liği madem erkeksin kullan aletini kullanamıyor san kes at
Desene hala bir bakire kadar dar ve tazesin
Bu konuyla ilgili onun dusuncelerini sorardim zevk aaliyomusun vs
bence işin çok zor, gerçekten dayanmak mümkün değil bence
Ben olsam her gece her gece dolu dolu geçiririm ama tuaf geliyor bu
Kocana gizliden azdırıcı hap ver. bir kalkar. Hiç inmez. Tabi yapmak zorunda kalır 3-4 posta
Atesleyiceler devreye girmeli hemen
bunu buraya yazman bile üzücü neyse.
Üzücü evet
neden kendine partner bulmuyorsun gizliden.
Bu kız harika tatlım ya sevdim bu cevabı
Bu çok saçma eşimi seviyorum
sevmeniz güzel de. bir kere orgazm rahatlığına varamadınız işkence çekiyorsunuz resmen size de yazık.
Bir kere bile olmadım ve hiç olmicam belli
gizliden çıkarsanız size yardımcı olabilirim
Utanıyorum
utanacak bir şey yok biz bizeyiz. ben çıkyım isterseniz sizde bana dönün hızlıca ama tamam mı
@endLessLovers karın seni aldatsa karın içinde bu kadın bir harika diyebilecek misin? Burda gaz veriyorsun millete?
@Aciyagülümsemek ne oldu
@Aciyagülümsemek onların gazina gelen yok merak etme ayrıca ilgin için teşekkür ederim
Rica ederim... Endles yok bisi tamam.
demekki sen de pek hareketli değilsin.
şikayetçimisin bu durumdan peki?
Tabiki hiç orgazm yaşamadım
Hayır konuşmam çünkü hep milletin uçkura düşkün olduğunu söyler ve cok onemli olmadığını dillendirir. Nasıl derim
Cinsel isteksizlik neden var
Bilmiyorum ben çok istekliyim ama hal ve tavırları onun pek ilgilenmedigini belli ediyor
Farklı oluyor hep ben hep o değil fakat her sinyali almıyor
Hareketle yapıyorum bir dur diyor napiyorsun diyor gülüyor sadece
Tv izlerken nasıl olmadık yer olsun
Ona da utanıyorum
Düşün kaç yıllık evliyim ama bakire gibiyim
Zır durum normalde onun yönetmesi lazım. Isır diyorum yok orami öp buramı öp diyorum olmuyor. Hep hüsran ve dile getirmiyorum
Bu iyi fikir
eşimle çılgın gecelere hazırlık yapardım :D
Aldatma da ne bokk yersen ye.
Büyük bir problem. Ben uzaklaşırdım
Bu konuyu eşinle paylastinmi
Herşey Seks değil Bir sekstirin gidin ya :D
Aslında iyi yani ama seks da önemli bir ilişkide
şaka gibi geliyor bunlar bana 2 ayda bir
sen farklı bişey yapmayımı düşünüyosun?
sen biraz ateslesen onu
ne güzel işte sallak mısın
Neresi güzel
her gün nane yemek mi istiyorsn ne meraklsınız sklmeye arkadaş?
İki ayda bir sadexe erkeğe yönelik oluyor
valla ablacım bence mis ama işte sen biraz neyse
Sen evlimisin
hayr
O zaman bilemezsin
Burası kızlar soruyor adı üzerinde yani birileri sorununu paylascak diğerleri yardımcı olcak kadın evli ve 2 ayda bir kavuşuyor o da kavuşma sayilmaz. yani idare et ye iç yat keyfine bak demek en kolayı sonuçta herkesin ihtiyacı olan bir durum seks. açıkçası üzüldüm kadına ama çözümü vardır emin ol
ablacım tamam hormonların biraz şey
Kocanla kardes kardeş yatmak hiç hoş değil
öp sarıl yetmez mi
Konuş romantizim katin
aranıza bir erkek almayı düşünün derim
pasif derkenn kalkmıyomu yaş kaç eşinin
Kalkıyor o sorun değil de davranışları öpüşü bile pasif isteksiz gibi ateşli değil
valla evli değilim bilmiyorum o zvk alıyo mu acaba
Ben çok hareketliyim vücudum da güzel yüzüm de güzel. Zevk alıyor aslında seviyor da beni
bilemiyorum :) tecrübem olmadığı için :) :)
Sekse oyunkat biraz eylence olsun
Senin ne yapmak istediğin önemli bence
bende de tam tersi senin gibi eşim olsun isterdim
bence eşini bıraz hareketlendırmeyı dene
Evlilik ilerisi için tehlikeli
bal ceviz yedir eşine
yok gibi derken ayda kaç defa
İki ayda bir
sadece bir defadır o da
Evet
sen anlıyorsun bu işten
sustun