arkadaşlar ben 20 yaşındayım artık öyle bi devirdeyizki daha 16 yaşındaki çocuklar bile cinsel ilişkiye giriyo ben evlenmeden cinsel ilişki yaşanmaması taraftarındayım. ilk ilişkim gerçekten özel biriyle olmalı bu sitede bunu bi kaç defa tartıştığım kişiler olmuştu ve beni kapalı ve yobaz falan sandılar (kapalılara saygı duyuyorum) dışarda gerçekten açık giyinen, fiziğim ve yüzüm güzel olan dikkat çeken bi kızım. eski erkek arkadaşım bakire olduğumu duyunca çok şaşırmıştı öyle bi kız gibi durmuyosun demişti. kısacası böyle bi devirde benim düşünce tarzım saçmamı erkekler böyle bi kız arkadaşınız olsa ayrılırmıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçma değil ve bu kişiye özel bir durum
İsterseniz ilk bulusmada işi pisirirsiniz isterseniz evlenene kadar el ele bile tutusmazsiniz
Kimseyi alâka etmez seni bundan dolayı kinayip uzak duran da zaten seni gerçekten sevmiyordur işini görüp gitmek istiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Düşünce tarzın tabiki tuhaf değil, insanlar tuhaf. Sosyal medya yüzünden cinselliğe inanılmaz anlam yüklediler. Giyim tarzına bakıp 'bakire olmana şaşırdım' diyen tipleri de umursama. Bakire olduğunu için senden ayrılabilecek erkekler olabilir ama. Açık giyimine bakıp sana yaklaşır, istediğini alamayınca da bırakıp kaçar. Umarım anlayışlı sevgili bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederrimmm
- +1 yıl
Rica ederim. Bu arada bunu da hatırlatmak isterim, eğer sevgilin olursa yine cinsel konulara fazla girmemeye çalışın, ister istemez açılsa bile. Cinsellik hakkında konuşmaya devam ederseniz erkek senin hakkında 'İstiyor ama naz yapıyor.' düşüncesine kapılıp bir sure sonra minik ısrarlara başlayabilir. Eski kız arkadaşım da seninle aynı durumdaydı ve cinsellik konusunu art arda açınca onu yanlış anlamıştım, hata yapmıştım.
Soran+1 yılanladım teşekkürler tekrardan
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrılmam ve saygı duyarım hatta evlenene kadar konusunu açmam ısrarda etmem seninle aynı görüşteyim bende özel olmasını istiyorum
00 Yorumla
Ayrılmam aksine evliliğe kadar zorlarım çünkü aklı uçkurunda olmayan erkek/kadın bu hayatta sana sadık olur
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılumarım bu düşünce tarzımız hiç değişmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl istiyorsan öyle olsun.. İnsanların düşüncelerine göre değil, kendine göre hareket etmeyi bilirsen zaten olgunlaşırsın..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal bende evlenmeden cinsellik yapamam zaten.. olması gereken bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kesinlikle devam et yani 30 yaşına kadar evlenemezsen o yaştan sonra bakire kalabileceğini zannetmiyorum ama illaki yaşarsın ve terk edilirsin sonra başka biriyle evlenebilmek için standartlarını düşürürsün bunlar insan bir şeyler onun için Madem ki evlenme ve ilk ilişkini Evleneceğin adamla yaşama isteğim var senden Gerçekten hoşlanan ve senin de hoşlandığın bir adama kancayı tak Aşık et sen de aşık ol sonra arzuladığını cinsel istek duyduğunu falan da Hissettir ama reddet erkek bu yaşamak isteyebilir sen vermedikçe evlenmeyi isteyecektir evlenme teklifine yönlendir yani adama kadınlar bunu yapabilirler masrafsız sadece Düğünden yana olduğunu altın o bu istemediğini anlarsa Zaten adamın evlenmek için daha da Şevki olur evlenirsin Helalinle yaşarsın ne yaşayacaksan ya bu dediklerimi yapmazsan evlenmen de zor Şimdi erkekler evlenmeyi istemiyorlar Şu durumda yani kriz vesaire
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Hayır elbette saygı duyarım. Herkes saygı duymalı. Ama özel biri ve evlilik konusu biraz garip. Yani hayatına giren gerçekten sevdiğin değer verdiğin kişi özel biri değil mi. Yani seni seven saygı duyan adam seninle evlenene kadar özel biri olmuyor mu. Ayrıca sırf evlenenen kadar bekleyip saçma sapan biriyle de olabilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yıltabikide öyle değil ama cinsellik yaşadıktan sonra hevesini alıp bırakmayacağını nerden biliyim. evlilikte öyle olucağını düşünmüyorum
Soran+1 yıl@conquer bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen sana kalmış. Ben seks yapamayacağım biriyle sevgili olmak istemezdim. Sen de seks istemeyecek birini bulmalısın. Senin sevgili iken seks yapmayı istememeye ne kadar hakkın varsa, bir erkeğin de seks yapmayı istemeye hakkı var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocukların cinsel ilişki yaşamasına ben de karşıyım. Evlenmeden ilişki yaşayıp yaşamamak kişinin kendisini ilgilendirir sadece ve tercihtir. Yaşamayan nasıl yobaz olmuyorsa, yaşayan da kötü birisi olmuyor. Saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılMadem istemiyorsun burada ne işin var?
Burası cinsel ilişkiye girmek isteyen ve seksle ilgili soru işareti olan kişilerin konu başlığı.
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Yoo değil zaten erkekler senden alcanı almış oluyo seks ile senle yatınca seni ikinci plana atıyo bana verdiyse herkese vermiştir bununla evlenilmez diyo..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Tabii senin içinden çok ama bunları olması gerekenler
Hem dinlen hem manevi şekilde zararlıdır00 Yorumla
+1 yılNormal ve saygı duyulması gereken bir şey hayatında olan kişi tarafından.
00 YorumlaYani çoğu kız yaparken senin yapmam demen normal saygı duyulur
00 YorumlaHayir tam tersi ama insallah yazilarinki gibi bir yaşantoya sahipsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKölen olurum sakın bozma kendini böyle devam
00 Yorumla
+1 yılbaşkalarına saçma gelebilir ama doğru olan bu her iki cins içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kalınca özel olacağını sanan bi kezo daha. Bakire olarak evlenen nice kadın evde dayak yiyip aldatılıyor. Bakiresin diye özel olmuyorsun
0288 Yorumla
Soran+1 yıldayak yemenin tam olarak bekaretle ne alakası var? bu erkeğin karakteriyle alakalı değil mi ayrıca her önüme gelenle yatarsam mı özel olucam :DD belliki kuyruk acın var sinirini benden çıkarıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@conquer bacım çocuğu yine mi karşıma çıktın sen siiktir git
Cevap sahibi+1 yılBildirimleri kapatıyorum kudurun durun hadi burada. Bu sana hak vermeye çalışan basit abazaya güvenme onun amacı zaten buradan birini düşürmek haberin olsun hadi çavv 😄😄💅😛
Cevap sahibi+1 yılBeni s**kip atsalar ne olur.. Fıstık gibi kadınım çatla da patla bakire olmayan kadınlara saldırarak bir yere varamazsın en son benimle tartıştın sonra da özele çekmeye çalıştın böyle de basit bir abazasın. Bana çamur atmakla eline bir halt geçmez haberin olsun. Buradaki kıza yaranma nedenin de onu özele çekmeye çalışmak. Karakter yoksunu birisin defol burdan bana daha fazla bulaşma
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmeyi düşünmedim ki o zamanlar. Çok genç yaşlarda yaşadım evlilik de aklımda yoktu. Milletin avukatlığını yaparak eline bir halt geçmez hadi işine bak
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bana saygı duysan siikip attılar gibi bir söz kullanmazdın baya karaktersiz birisin ya. Eleştirdiğin şeyi kendin bir başka kadına yapıyorsun. İki kadın konuşurken araya girip bakire olanı savunuyorsun neyin ne olduğu ortada ama delikanlı adam bunu yapmaz haberin olsun 😉 Neyse yazmazsan sevinirim daha fazla muhatap olmak istemiyorum çünkü senin gibi karakter yoksunu biriyle
Cevap sahibi+1 yılAşağıda gizli attığın yorumu da okudum. Rahat ol bizim de gözümüz açıldı sayenizde mesela artık kimseyle kolay kolay ilişki yaşamıyoruz. Evet senin deyiminle siikip atmış olabilirler ama artık bunu yapamayacaklar. Bu tarz görüşler atıp gözümü açtığınız için senin gibilere ne kadar teşekkür sunsam az 😄😄😄 bu da siikilip atılan kadının son yorumu 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ben tecavüz gibi durumlar yaşadım bu yüzden kullanılmış hissetmem normal. Daha fazla beni yazıp rahatsız etme iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılKardeşim istediğime saldırırım sana ne? Kızın zoruna gittiyse engeller şikayet eder. Sen abisi misin kardesi misin gelip savunuyorsun.. Ne diye benimle muhatap olmaya çalışıyorsun bak işine daha fazla küfür etmek istemiyorum beni zorlama uğraşma benimle
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ya tamam Uzatma hadi benim hayatım bu seni zerre alakadar etmez işine bak
Cevap sahibi+1 yıl@conquer kes sesini ya aynen bakireleri kıskanıyorum çünkü değerliler tamam mı uzak durun benden
Cevap sahibi+1 yılYazma yazmA
Cevap sahibi+1 yılBakireliği övdüğünüz sürece bu böyle devam edecek çatlasan da patlasan da evlenmeden yapmayacağım
Cevap sahibi+1 yılSiikip atmışlar öyle mi 🙂🙂🙂 işte böyle Türk erkeklerini görün de aklınızı başınıza alın kızlar soran kız evet haklısın bekaretini korumakla. Çünkü kendim böyle insanlar yüzünden mağdur oldum bu yüzden acımı dindirmeye çalışıyorum. Gerçekten de evlenmeden kimseyle yapmamalısın bak türk erkeklerinin çoğu böyle siikilip atıldığını düşünüyorlar. Sen haklısın gerçekten istersen yorumumu kaldır
- +1 yıl
Üstünden kaç kişi geçti onun acısı bu belli ki
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox aynen bu da senin gibilerine dert olmuş belli ki defol
Cevap sahibi+1 yılHala yazıyorlar arkadaş tüh allahınızdan bulun
Cevap sahibi+1 yıl@conquer okumuyorum yazdıklarını. Boşuna yazıyorsun adamsan daha fazla yazmazsın diyeceğim ama nerde senin gibilerinde adamlık
Cevap sahibi+1 yılNişanlı olduğunu söyleyen adama bak ısrarla yazıp benimle muhatap olmaya çalışıyor. Çatlasan da patlasan da evlenmeden yapmayacağım kudurun
Cevap sahibi+1 yılKimseyi alakadar etmez benim özel hayatım. Kınayıp saldıranın siikiip atmışlar üstünden geçmişler diyip hor görenin de yanına kalmaz inşallah. Allah sizin de yaptıklarınızın hesabını sorar inşallah. Sözde erkeksiniz bir olup bir kadının bu kadar üstüne gidiyorsunuz ya Allah sizi de nasıl biliyorsa öyle yapsın. Rahat bırakın beni!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox sen Allah mısın tövbe haşa? Sen mi karar veriyorsun yanıma kalıp kalmayacağını? Ezik bakir defol yorumumdan
- +1 yıl
Hahah kudur, üstünden geçmiş herkes, bana ezik diyor f#h¡Şe seni :) yediğin haltların hesabını verirsin, bir de inanıyorum dersin sen
Cevap sahibi+1 yılYediğin haltlar yanına kalmayacak yazmış aaa cahile bak. Belki Allah beni tövbe edince affedecek nerden biliyorsun? Cezalandırıp cezalandırmayacağına senin gibi aciz bir kul mu karar veriyor? İşte senin gibiler senin deyiminle bizim yediğimiz hatları yiyemediği böyle yiyenlere saldırıyor. Benim günahım sadece beni ilgilendirir senin gibi aciz bir kulun hüküm verme hakkı yoktur. Dikkat et de böyle insanlar hakkında hüküm verip de şirke batma. Şirke batarsan seni hiç kimse kurtaramaz
Cevap sahibi+1 yıl@highlibidox hala hüküm veriyor ezik bakir. Oğlum sen bu haltı yiyemediğin için yiyenlere saldırıyorsun acınacak haldesin
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox iftira attığım yok boş konuşma ama gözümde eziksin kendin iş tutamamışsın bu yüzden zina yapmış insanlara saldırıyorsun. Senin gibileri çok iyi biliyorum ben. Uzaklaş daha fazla beni rahatsız etme okumuyorum yazdıklarını 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox bin tane vajinam olsa birini vermem ben tecrübesiz ezik birini istemem boşuna uğraşma hadi defol ezik tecrübesiz bakir
- +1 yıl
Tamam f#h¡şe senin kömür kara pisliğini istemiyorum istemem de :) şimdi üstünden kaç kişi geçti onu söylesene veya sayabildin mi ya o da var şimdi di mi
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox ananınkiyle karıştırma istersen kömür falan yazmışsın ezik bakir. Hadi şimdi bildirimleri kapatıyorum kudurduğunla kal burada 😂😂😂
- +1 yıl
Varsa yüreğin gizliden çıkar yazarsın :) ama senin gibi f#h! şe ancak vermeyi bilir kömür @mc! k seni
- +1 yıl
Kaç kaç ahaha altımda ezerim seni ezerim :) 0r. sp. obje seniiii f#h¡şeliğini gösteriyor bir de hava atıyor onunla ahaha
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox iftira atmaya devam et ben senelerdir kimseyle yatmıyorum. Zavallı ezik hazımsız bir bakir olduğun için insanlara çamur atıyorsun başka işin yok. Ayrıca gizliden niye çıkayım? Beni daha rahat taciz etmen için mi? Daha çok saldırman için mi? Defol görüşümden diyorum laftan anlamıyor musun? Muhatap olmak istemiyorum senin gibi düzeysiz tiplerle
- +1 yıl
İftira atan sensin, hani ben bakirim diye diye ezik oluyordum ya ahaha bakire kalanlara da kezban dedin kendin? Eee sen f#h¡şe oldun diye üstün müsün bizden? Her haltı yiyip gel, iftira at sonra Allah Allah de
- +1 yıl
Anca kaçmayı bilirsin, varsa verecek cevabın gel chatten yaz ağzının payını vereyim, bir daha bakir birine veya bakire birilerine laf attığını görürsem kafanı duvara vura vura parçalarım haberin olsun
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox o iftira değil bir kere. Bakir bir erkek olduğun için seni ezik bulabilirim bu bir tercihtir. İftira diye maval okuma burada. Anadoluda bakir kalan erkek toplum tarafından ezik görülür kendini bakire kızla aynı kefeye koyup da avutma boşuna.
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox kafamı duvara vura vura parçalar mısın? Seni savcılığa vereceğim
- +1 yıl
Senin zihniyetini s... Temiz kalanları böyle görenlerin canı cehenneme mümkünse şimdiden yok olun kurtulalım sizden
- +1 yıl
Sen de ben de uğraşırız, senin dediklerini de ben kullanırım olur biter di mi
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox yav he he senin demenle hemen yok olduk 😀 sen yediremiyorsun bakirliğini yedirsen böyle benim gibi insanlara saldırmazsın kendinle barışık olmadığın o kadar belli ki
- +1 yıl
Tamam sana şunu söyleyeyim, sakince konuşacaksan gel chatten konuşalım uzatmayacağım söz veriyorum yok anlamam diyorsan uzatma zihniyetinin canı cehenneme
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox işine bak yazma
- +1 yıl
Yazmayacak mısın? Düzgünce konuşursan özür dileyeceğim senden
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox senin gibi insanların hiçbir şeyini istemem. Zaten kanser hastasıyım yok olacağım merak etmeyin hadi bb
- +1 yıl
Geçmiş olsun, nasıl birisin bilmiyorum ama zihniyetinin canı cehenneme mümkünse bu pisliği savunma rahatsız da etmeyeceğim daha
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox ikinizi de engelledim zaten anca gizliden rahatsız edersin
- +1 yıl
Engelle benim için sorun değil sadece hakkını helal etmeni istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKanser de değilim bu arada yalan söyledim ama kanser olup bu dünyadan kurtulmak istiyorum yalan yok herşeyden nefret ettim çünkü
- +1 yıl
Üzülmüştüm olmadığına sevindim ama böyle düşünme, iyi insanlar da var kötü insanlar da, başına gelenlerden dolayı ölümü isteme hemen
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox ölmem daha hayırlı olur. Zaten senelerdir acı çekiyorum hala aynı. Psikolojim düzelmiyor suçluluk hissi hiç bitmiyor.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun, her ne hata yaptıysan tekrarını yapma asla ve suçluluk hissinden kurtul böylelikle
- +1 yıl
Ne yaşadın bu kadar kim bunları yaptı
Cevap sahibi+1 yıl@Highlibidox önce küfür ediyordun şimdi destek veriyorsun ya 😄
- +1 yıl
Ne yaşadığını bilmiyordum özür dilerim bunun için
- +1 yıl
@Highlibidox Kardeş ben ne diyorum sana basıp geçeceksin işte böylelerine Bak sana Ezik diyor Ben iki tane kadınla uzun süreli ilişki yaşadım tamam mı ikisi de aynı bunun gibiydi şimdi sana Ezik diyor işte Ben ezik değilim bunun gibi iki tane kadını si kip attım bu sefer benim gibilerde hakaret ediyor nasıl bir mantıksızlık görüyor musun 😃
Cevap sahibi+1 yıl@conquer boşuna yaranmaya çalışma millete. Senin gibiler de bu hayatta hep kaybetmeye devam et. Ettiğin hakaretle övünen bir karaktersizsin sadece kendini küçük düşürüyorsun farkında değilsi. Kaybol artık mümkünse
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler de hayatta kaybetmeye devam edecek göreceksin. Sen kadınları siikiip attın hakaret ettin peki bunlar senin yanına mı kalacak sanıyorsun? Hiçbir ettiğin senin de yanına kalmaz.
O üstüme geldiği için ona öfkeyle sinirle ezik dedim ama sen o çocuktan daha aşağılık birisin boşuna ona yaranmaya çalışma küçük insan- +1 yıl
Sakin sakin, iyi misin? Konuşmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yıl@conquer hadi bu insanlar zinaya bulaşmamışlar temiz düzgün kalmışlar da sen ne hakla konuşuyorsun ak? Pisliğe batmışsın kadınlara karşı ahlak bekçiliği yapıyorsun. Seni yönetime şikayet edeceğim artık beni rahatsız edip durma
Cevap sahibi+1 yılBakire kıza kezban bakir çocuğa ezik demişim peki sen bana ne dedin? Siikip atmışlar dedin ee eleştirdiğin şeyi kendin yapıyorsun siz bana küfür edip saldırırken sorun yok ama ben hakaret edince mesele oluyor öyle mi? Bir de çocuğa yol gösteriyor böylelerini siikiip atacaksın ayyy seviye yerlerde resmen. Midem kalktı. En iyisi ben kendi görüşümü kaldırtayım ya bu iğrençliğe daha fazla maruz kalmak istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Hafendi?
Cevap sahibi+1 yılNickini yazmayacağım baş harfi c nick'li olan karaktersiz bi de yol gösteriyor çocuğa böylelerini sikiip atacaksın diyerek 🙂🙂 böyle karaktersiz biri olabilir mi? Bence de kızlar senin gibilerini görüp ders almalı kimseye güvenmemeli. Evlilik dışı ilişki olayına kapalı olmalı. Beraber olduğun kadınlar için bile siikip attım diyecek kadar leş birisin. Bir de ettiğin hakaretle övünüyorsun. Bakir bir erkekten daha üstün olduğunu mu sanıyorsun? Eğer öyle olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. Toplumu asıl senin gibiler bozuyor. Sen kezban diye hakaret ettiğim için bana saldırmadın sen kadında bekaret aradığın için bekareti önemsediğin için bana saldırdın çünkü kendin her haltı yiyip kadında bekaret arayan aşağılık birisin aksi halde siikiip attım kullandım diye bir tabir kullanmazdın. İnşallah tez zamanda kötülüğünde boğulursun.
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ne var?
- +1 yıl
Lütfen sakin olun, konuşmak ister misiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd defol
- +1 yıl
Benim suçum ne anlamadım ki? Söylemek istediklerim var bunları dinlemenizi istedim sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd istemiyorum hiçbir şey duymak. Beni rahat bırakın. Normalde sen de bu ikisine destek verirsin bana saldırırsın ama sırf özele çekmek için tarafsız kalıyorsun yoksa sen de onlar gibi düşünüyorsun biliyorum
- +1 yıl
Saldırma gibi bir niyetim yok sadece konuşmak istemiştim ama çok ön yargılısınız
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ön yargılı olmam normal çünkü kimse saygı duymadı hep böyle küfür edip saldırdılar
- +1 yıl
Bilmiyorum belki de öyledir ama benim niyetim konuşmaktı sadece
Cevap sahibi+1 yıl@conquer Boş duyar kasma. Ben ona ezik diyene kadar bir ton küfür etti ama bana edilen küfürler umrunda değil çünkü işine gelir. Daha bakir çocuğa ezik demeden önce bana siikip atmışlar diyerek hakaret ettin. Bana o kıza hakaret edip haksızlık yaptın diyorsun ama sen de siikiip atmışlar diyerek hakaret ediyorsun bir insanın yanlışını ona küfür ederek kapatamazsın. Ayrıca zihniyetin gerçekten bozuk. Bakire olmayan kadınları hor görüyorsun. Geçmişte bakire olmayan kadınlarla ilişki yaşayıp darbe yemişsin bu yüzden bakire olmayan kadınlara saldırıyorsun. Başka insanların yanlışını yanlışla kapatamazsın.
Cevap sahibi+1 yıl@conquer bakire olan kızın bookunu yiyip durma o kız seni adam yerine koysa cevap verirdi. Adam yerine bile koymuyor ohh çok da iyi yapıyor
- +1 yıl
Sizi de rahatsız etmek istemiyorum ama konuşamaz mıyız?
Cevap sahibi+1 yıl@conquer sana ne kardeşim beni siiikip attılarsa? Bu size mi dert oldu? O zaman sana darbe vuran kazık sokan kızlar da çok iyi yapmış 😀😀 bas git ya karaktersiz soysuz mahluk
- +1 yıl
Yahu senin ona ettiğin küfür seni ele verdi O senin hakkında kaşar diye düşünüyor doğru ama senin de onun hakkında ezik diye düşünüyorsun Ben de sana diyorum ki keşke ezik olmasaymış da seni s**** s**** atıp kendini değersiz hissetmene sebep olan elemanlar gibi olsaymış evlenemedim diye durup durup yakınıyorsun Sen kişilikli Olsan zaten evlenirdin şimdiye
Cevap sahibi+1 yıl@conquer Aa bir tanesi seni garsonluk yaptığın için aşağılamıştı değil mi? Ohhh çok da iyi yapmış 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılGarson parçası hahaha oğlum o kızlarda akıl olsa garsonluk yapmış biriyle beraber olmazdı. Demek ki o kızlarda da kafa yok
- +1 yıl
Vallahi Sen kendine bak benim bu sitede senin gibi yana yakıla soru sormuşluğum yok önüme gelen insana hakaret etmiyorum Ayrıca Maddi durumum iyi zaten 2 ay sonra nişanım var mesleğim de iyiyim evim arabam kira gelirim her şeyim var mutsuz olmamı gerektirecek bir şey yok daha önce hayatımda aşk da yaşamışım en büyüğünü de şimdi yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@conquer evlenemiyrum diye nerde yakındım? Sen göôtünden uydurup uydurup yazıyorsun garson 😀
- +1 yıl
Al işte bak o kadar karaktersizsin ki şimdi de garson parçası diyerek alın teriyle hırsızlık uğursuzluk yapmadan para kazanan insanları aşağıladım İşte bu kadar adisin Ayrıca ben şef garsonum Eğitim Fakültesi mezunuyum gelecek senede öğretmen oluyorum diğer pek çok arkadaşım gibi
Cevap sahibi+1 yıl@conquer sen huzurlu olsan mutlu olsan sanaldan kadınlara saldırmazsın boş maval okuma. Nişanlıyım diyorsun hesabını kapat o zaman. Nişanlı adamın KızlarSoruyor adlı bir sitede ne işi var? Üstelik sen adam akıllı bile takılmıyorsun kadınlara laf atıyorsun kadınlarla etkileşim içine giriyorsun. Daha bundan 2 ay önce beni özele davet ettin ben gelmedim. Nişanlı olan başı bağlı bir erkek böyle davranmaz
Cevap sahibi+1 yıl@conquer kısa kes garson. Kadınlara hakaret küfür edip sonra da anlayış bekleme sana merhamet etmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@conquer işimin gücümün olmadığını nerden çıkardın? Garsoncuk kendini avutmaya devam ediyor 😱😀
- +1 yıl
Işte sala ksın sana tavsiyeler vereyim bir erkeği kandırma Aşık numarası yapma yapmazsan birini gerçekten seversen kıskanç olmazsan düzgün bir kişi olursan bakire olmamanın evlenmeye engel değildir diyecektim yaşadıklarımı tecrübelerimi sana sunacaktım saydam olsun diye söyledim ama yok Bak şimdi de iyi niyetimi kötüye yoruyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@conquer çocuğu zina yapması için yönlendirme. Boooka batmışsın istiyorsun ki herkes batsın. Bu ortamda en çok küçülen rencide olan sen oldun farkında değilsin 😀
- +1 yıl
Vallahi Mutsuz olduğun her halinden o kadar belli ki deminki arkadaş da iyi niyetle seninle konuşmaya çalıştı yardımcı olmak için ona da aynı şekilde muamele yaptın hiç zırvalama daha önceki sorunda da yorumlarda da erkeklerin seni evlenecek bir kadın olarak görmemesinden çok sıkıntılı olduğunu söylemiştin Hatta evet aşağılık kompleksim var demiştin bakire olmadığın için
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ben garsonluk mesleğini aşağılamıyorum sen kadınlara hakaret küfür ettiğin için garsonluk üzerinden seni aşağılıyorum çünkü hak ediyorsun. Basit leş karakterde birisin. Bakir çocuğa bile kendini değiştir seks yap kadınlar seks yapan erkekleri daha güçlü buluyor diyerek yanlışa sevkediyorsun. Toplum düşmanı seni
Cevap sahibi+1 yıl@conquer bir kadının bakire olmamasını kusur olarak gören sensin aksi halde işin yok bakire değilsin yazmazdın 😀 ilk defa konuştukça bu kadar batan birini görüyorum. Ayrıca evlenemiyorum diye hiç sormadım bence kendini avutma daha fazla 😀 Sen demek ki her bakire olmayan kadına saldırıyorsun böyle 😀
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ulan mal kusur olarak görmesen işin gücün yok bakire değilsin garson bile sana tenezzül etmez demezdin. Asıl çelişkili olan sensin bakirelik de işin gücün olmaması gibi bir kusur sana göre. Kıvırma daha fazla ne yazdığın ortada.
Cevap sahibi+1 yıl@conquer yoo hiçbir erkek bakire değilsin bu yüzden seninle evlenmem demedi
Cevap sahibi+1 yıl@conquer senin gibi garson parçasına ben tenezzül etmem boşuna kudurma defol görüşümden
Cevap sahibi+1 yılAyrıca otelde kadınlarla düşüp kalkmak marifet mi? İşte bununla övünecek kadar da leş birisin evet geçmişte yanlışlar yaptım kendimi korumam gerekti ama en azından sonradan kendime çekidüzen verdim. Bakire olmadığım için kabul etmeyecek kişi de etmesin. Ben zaten o zihniyette birini istemem hem senin gibi bakir olmayacak hem de beni hor görecek öyle mi? Uzak dursun mümkünse benden öylesi.
Cevap sahibi+1 yıl@conquer evliliği bir vasıf bir başarı olarak gören cahil birisin bu toplumun bir parçasısın resmen. Evlilik benim zerre umrumda değil ben başka şeylere üzülüyorum. Sen takmışsın evliliğe. Kusura bakma da kocam senin gibi biri olacaksa hiç olmasın. Evlenip sonra da böyle sitelerde gizli gizli takılırsınız kalsın canım senin gibisini almayayım en azından kafam rahat olur
Cevap sahibi+1 yılAyrıyeten kıza kezban demem yanlış olabilir ama söylediklerimde haklıyım bakire olan kızlar da bazı erkekler tarafından değer görmüyor horlanıp aldatılıyor. Kadınlar zaten bu ülkede meta olarak görülüyor bakire olsun olmasın fark etmez ama evlilik dışı ilişki yaşayan kız daha çok ezilip horlanıyor. En basiti burada bile iki erkek bana saldırdı biri bakir biri bakir olmayan. 🙂 Bakir olmayan erkek bile bakire olmayan kızı horlayıp eziyor durum bu maalesef. O yüzden dedim kızlar aklını başına alsın kimseye güvenmesin diye.
Cevap sahibi+1 yıl@conquer siikip atmışlar diyerek küçümsedin ayrıca önceki sorumda da oroospu kaşaar dedin. Kadının bekaretine önem verdiğin çok açık hadi işine bak
Cevap sahibi+1 yıl@conquer bakire kızı hor görüyorsun derken? Senin gibi zihniyetler bizi hep hor görüyor.18 yaşından beri senin gibi insanların lincine maruz kaldım hep. Hep siz mi bizi hor görüp ezeceksiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@conquer sana ne saldırdıysam? Avukatı mısın? Kız zaten gereken cevabı vermiş sana ne?
Cevap sahibi+1 yıl@conquer hayatın boyunca böyle ezik ezik milletin yalakalığını yapacaksın eline bir book geçmeyecek 😀
Cevap sahibi+1 yılKıza saldırmasam hakaret etmeyecekmiş yalana bak. Hakaret etmeye yer arıyorsunuz zaten bekaret önemsiz desek de hakaret ediyorsunuz. Siz böyle yapıda insanlarsınız. Karakter ve zihniyet bozuk çünkü. Başka hayatlara başka fikirlere zinhar saygınız yok. Kıza kezban dedim diye bana kaşaar ve siikiik dediniz mesela. Kız kendini savunabilirdi, ki savunmuş da ama buna rağmen iki erkek bir olup beni ezmeye çalıştınız. burada bir kadını tek bulup küfür ettin ezmeye çalıştın da eline ne geçti sanki.. Bir gün biri de çıkar seni dumura uğratır. Ettiğin yanına kalmaz merak etme.
- +1 yıl
Lan Hadi s***** oradan ya Tabii ki her erkek için bekaret önemlidir ama bir kadın için erkeğin bekareti önemli değildir Hatta yapmazsa kadınlar senin gibi evet diye nitelendirir tutturabilene yani Bu dünya böyle ama bekaret değerli bir şeydir bakire değilse bir kız onun kendi tercihidir bir erkeği gerçekten çok seviyorsa Aşık numarası yapmıyorsa evlilik için engel değildir
Cevap sahibi+1 yıl@conquer okumuyorum yazdıklarını defooool
Cevap sahibi+1 yıl@conquer o kişi ben değilim takıntılı bir abaza olduğun için her bakire olmayan kadını aynı kişi sanıyorsun. Bekaret önemli diyorsun madem uzatma defool
Cevap sahibi+1 yılYıl 2023 olmuş bu devirde bekarete önem veren adam zaten gericidir benim de öyle bir adamla işim olmaz. Ayrıca bekarete önem vermeyen adamlar da çok, herkes senin gibi karaktersiz biri değil
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim susmayı tercih etmiştim ama haddini aştın gerçekten, sen bakire olsaydın eminim bekarete önem veren erkekleri gerici ilan etmeyecektin :) bakire değilsin ve bunun acısını bakire olan kızlardan veya bakire olan erkeklerden veyaaa bekarete önem veren kişilerin gerici ilan ederek çıkarmaya çalışan zavallı birisin gerçekten, ileride tanışmaya çalıştığın kişilere anlat o zaman bakire olmadığını, farklı kişilerle yattığını ve sonucundan da bir darbe daha al o da seni obje olarak görsün :) zihniyetin yok gerçekten, seni kullanan kişiler sende psikolojik rahatsızlık bırakmış belli ki ve mümkünse tedavi o olur mu? Sanırım Müslümansın kalbinin içini bilemem ama demek zina yapanlar ilerici, yapmayanlar gerici veya zinayı savunanlar ilerici, savunmayanlar gerici? Git tövbe et sen şaşırmışsın, kimseye de bakire olduğu için kezban deme hakkın yok veya bakır olduğu için ezik demeye hakkın yok, sen temiz değilsin bunu temiz insanlardan çıkarmaya çalışma, seni kullananlar ilerici sana göre di mi :) zihniyet yoksunu mahlukat
- +1 yıl
Bu sözlerimin üzerine hâlâ temiz insanlara gerici demeye devam ederse benim de hakaretlerime maruz kalırsın haberin olsun ve sen temiz değilsin ben de diyeceğimi bilirim tahmin etmişsindir muhtemelen
- +1 yıl
@Someonexxd Geçende bir konuşayım değerli olduğunu hissetmesini sağlayayım dedim ama yok bakire olmayan kız namussuzdur ahlaksızdır diye bir şey yok ama bir erkek bekardı önem veriyorsa evleneceği kızın bakire olmasını istiyorsa bu onun tercihidir istemeyen erkeğe hakaret ediyor küfür ediyor
- +1 yıl
@conquer kendisini kullanan kişiler ilerici onu savunuyor ama psikolojisi yerinde değil farkında değil, üzülüyorum
- +1 yıl
@Someonexxd İşte ben de onu diyorum ya geçen birkaç hafta önce gene Bakire bir kıza durduk yere hakaret etti tamam mı Ya kardeşim Birisi bir hata yapmış olabilir nefsine engel olamamış olabilir Her insanın hatası günahı vardır Ama sen bakir adamı tutup da ezik olarak görürsen birileri de sana �yi o zaman seni kullanıp atanlar birlikte olduktan sonra terk edenler iyi yapmış der
Cevap sahibi+1 yılAllah hepinizi nasıl biliyorsa öyle yapsın
- +1 yıl
@conquer onun kuyruk acısı belli, sürekli kullanıp geçmişler ve suçluluk hissini bastırmak için ya temiz insanları sevmiyor ya da temiz insan isteyen insanları :) sürekli Allah demiş yorumlarında ama zinayı da savunmuş birisi kendisiyle anca bu kadar çelişebilir gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd orooospu çocuğu ne oldu özele çekemedin değil mi? Biliyordum aynı zihniyette olduğunu işte 😄😄😄
- +1 yıl
Ahaha komik zavallı, az önce zinayı savunuyordu şimdi Allah demeye başladı, psikolog paranı ben vereyim tedavi olacak mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ne oldu özele çekemedin değil mi? Bu yüzden saldırıyorsun oroospu çocuğu seni
Cevap sahibi+1 yılBana hakaret etseniz ne olur? Ben de size küfür ediyorum ikinizin anasını buradaki tüm erkekler siiiksin
Cevap sahibi+1 yılVücudumu gören erkekler bana bayılıyor kudurun fıstık gibi kadınım
- +1 yıl
O çocuk anca sen olursun sen or. s. plk yapmışsın senin çocuğun da öyle olacak muhtemelen, sustum belki düzelir diye ama olmadı hâlâ leş zihniyetini savunmaya devam ettin, leş kokunla def ol git nereye gidiyorsan f@h'şe
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd oroospu evladı görüşümün altına yazma defol
- +1 yıl
@conquer ahaha evet evet hem Allah diyor hem de bekarete önem veren kişileri gerici ilan ediyor, k#hp3y3 değer vermeyeceksin bunun gibileri kullanıp atacaksın başka değeri olamaz
Cevap sahibi+1 yılOrul orul oroospu çocukları 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd anası siiikiik oroospu çocuğu susarsan ananın amıınaa koyayım
- +1 yıl
Hastasın tedavi ol masraflarını karşılayalım ciddiyim
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd gel ananı bir de erkek arkadaşıma siiktir gel
- +1 yıl
Erkek arkadaşı da varmış ahaha o da kullanıyor mu seni? Obje olarak kullanmıştır hatta evlilik vaadi de vermiştir sana sen de her gün veriyosundur diye düşünüyorum k@ş@r, değersiz mahlukat
Cevap sahibi+1 yılNeyse şimdi vajinamın fotoğrafını erkek arkadaşıma göndereceğim sexting yapacağız 😋. Siz burada birbirinizi siikmeye devam edin byss
- +1 yıl
@conquer yazdığına bak hajahaah tam bir or. s. p bu
Cevap sahibi+1 yılBayılıyorum sekse
Cevap sahibi+1 yılKedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş. Sen de conquer gibi beni özele çekmeye çalıştın başaramayınca küfür ve hakaret etmeye başladın. Beni kimse kullanıp atamaz gözüm açıldı sadece erkek arkadaşıma çıplak fotolarımı yolluyorum. Dokundurmuyorum. O benimle evlenmek istiyor ben reddediyorum çatla da patla
Cevap sahibi+1 yılBakire gibi görüyor beni çünkü senelerdir kimseyle beraber olmadım bana inanıyor bebek gibi seviyor beni. Ağlayınca gözyaşlarımı siliyor. İstemediğim için hiçbir yerime dokunmuyor
- +1 yıl
Kokuşmuş @mc'g'n' da al def ol bu dünyadan olur mu :) bunu marifet gibi anlatıyor bir de k@f@s'z k@hp3 3vl@d'
- +1 yıl
Az önce Allah Allah diyordun şimdi yaptıklarını marifet gibi anlatıyorsun? Psikolojik sorunların var, sen vurula vurula m@l olmuşsun haberin yok çünkü manyaksin
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşımı buraya üye etmemi istemezsiniz emin ol eğer ona bana söylediklerini anlatırsam buraya gelip ananı bacını elden geçirir emin ol bunu istemezsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd çatla da patla özele çekemedin sonra da saldırmaya başladın kuduz it kudurmaya devam et git kendi başını ye
- +1 yıl
Şunu kabul edersen gidicem, sen psikolojik sorunları olan or. s. p. nun tekisin ve asla ve asla değerin yok bunu söyle yazmıycam daha
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ahaha sen mi karar veriyorsun değerimin olup olmadığına? Ananı siiiktirmekden bıkmadın mı? Bana yazaran en fazla küfür yersin eline bir boook geçmez çünkü
- +1 yıl
Özelden sana yardım etmek istedim ama baktım psikolojik sorunların var olmayacak ben de burdan gerekeni yazayım dedim, erkek arkadaşın kimse real hayatta bile karşına çıkarım ama sonu mezar olur biliyo musun, sen de bunu istemezsin diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle küfürü yer oturursunuz işte. Bana küfür eden bakir çocuk da en son iletişim kurabilmek için özür diledi sonra da hesabını kapatıp gitti. Siz böyle rezil insanlarsınız 😀 kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş nankör kediler 😀😀
- +1 yıl
Kullan at = sen ahaha sen bu dünyadan yok olduğunda 1 pislikten kurtulmuş olacağız haberin olsun :) değersiz p'sl'k
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ya maval okuma özelden sana yazsaydım kııçımıı bile yalardın baktın gelmeyeceğim baktın seni adam yerine koyup cevap vermiyorum sinirinden hakaret küfür yağdırmaya başladın ama ne oldu? Karşılığında sen de küfür yedin conquer i yanına çekmeye çalışırken siiik gibi kaldın hahahaha ezik oroospu çocuğu senu
- +1 yıl
Hesabı kapanmış, kapatmamış :) öncelikle bunu bil cahil k*p3k evladı, senin gibi bir k@şar önümde soyunsun bakarsam namert olayım ooroospu evladı ahaha
- +1 yıl
Kafasız, yardım edecektim onu da istemedin şu an surunuyorsun, obje
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd hesabı kapatılmış olabilir fark etmez sonuç olarak benden özür diledi o sizden daha karakterli delikanlı çıktı. Senle conquer en basit tipsiniz sen hele daha basitsin başta kedi gibi sokuldun özele çekmek için. Başaramayınca salyalarını saça saça saldırmaya başladın. O kadar rezil bir duruma düştün ki farkında değilsin. 😀
- +1 yıl
@conquer düzelmez çünkü üstünden geçenlerin haddi hesabı yok, derin iz bırakmışlar bir de derin delikler :)
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sen kimsin de bana yardım edeceksin ezik? Amacım senin pis zihniyetini ortaya çıkarmaktı onu da başardım kendimle gurur duyuyorum. Pis zihniyetinizi de alın uzaklaşın
- +1 yıl
Laf anlasana bacım sıçtığı laf anla, sana yardım etmekti niyetim ama sen bunu istemedin ve ben de dayanamadım bu saçma düşüncelerine, objesin başka bir şey olamazsın, kokuşmuş vajinanı da al yok ol
Cevap sahibi+1 yılBütün deliklerim dapdar. Geniş değil çünkü on yıldır kimseyle olmadım
- +1 yıl
Ooorsspu evladı s! k! k psikopatsın hastaneye hadi
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd oroospu çocuğu çatla da patla özele çekemedin kuduruyorsun kuduz it seni hahahaha kudur
- +1 yıl
Hem patlaksın hem çatlak ikisi bir arada nasıl denk gelmiş di mi şaşırtıcı
- +1 yıl
OBJELERE YAŞAM HAKKI TANINMAMALI :)
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd anan patlak oroospu çocuğu
- +1 yıl
Ben tertemiz ailenin temiz çocuğuyum haberin olsun :) senin gibi vurduran kimse yok benim soyumda, f@h'şe
Cevap sahibi+1 yıl@someonexxd en çok küfürü de sen yedin ha 😀 arada kaynadın zavallı. Ee ikiyüzlü olmayacaktın başta kedi gibi sokulup özele çekmeye çalışan birinin hak ettiği budur hadi şimdi siiiktir git
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd aa bu da ezik bakirmiş @conquer şu ezik bakire de yol göster hadi 😀😀😀
- +1 yıl
Sana yardım etmek istediğim için kendimi bir süre affetmem, sen de haklısın senin gibi bi f@h'şeye yardım etmek istemem büyük yanlış oldu ama ders çıkardım :) şimdi patlak olduğunu erkek arkadaşına söyleyemiyosun çünkü o da bekarete önem veriyor ve sen kendin dedin ki bekarete önem veren erkekler vericidir onları asla istemem :) kendinle çeliş anca k@hp3 evladı
- +1 yıl
Ahaha varsa yüreğin patlak olduğunu söyle verdiğin kişiye? Yer mi? Yemez çünkü biliyosun o da silktiri çekecek kullanıp OBJEEEE
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd yoo biliyor bakire olmadığımı. Kendisi de bakir değil zaten. Erkek arkadaşımın siiikini yalayıp durma o benim işim. Onu çok seviyorum herşeyden çok.
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd böyle de koyarlar işte herkesi kendin gibi gerici bir ezik sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇatla da patla adam yaşadıklarımı biliyor bana destek oluyor işte kudur nankör kedi aaa yoksa kuduz it mi demeliydim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklere olan güvensizliğimden bahsettim adam şart değil benimle yapman dedi başka türlü boşaltıyorum ama onu da anlatmama gerek yok bence daha çok kudurursun. Bana yardım etmek için özele çağırmışmış yalana bak öyle olsa burada yapıcı yorum yapar sonrasında özelden konuşalım derdin sen direk konuşalım yazmışsın amacın net belliydi karaktersiz birisin ama ben zeki kızım işte anlıyorum hemen birinin ne book olduğunu. Bak ne dedim sen de onlarla aynı zihniyettesin dedim bu doğru çıktı hatta sen daha tehlikeli bi zihniyete sahipmişsin patlak falan tam leş ağızlar. Böyle birinin kimseye faydası olamaz beni bırak.
- +1 yıl
Eleman seni kullansın ilerici olsun :) zihniyetini s! key! m or. sp. u çocuğu
- +1 yıl
Senin gibilerin yaşamaya hakkı yok, yok olun gidin temiz insanlara leke bulaştırmayın
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd onlar ilerici falan demedim siz kompleksleriniz yüzünden söylediklerimi böyle algılıyorsunuz. Conquer denilen kardeşim da tabii ki her erkek için bekaret önemlidir diyor sonra da bakire olmadığın için değersiz falan olmazsın diyor sen bakire olmayan kadına patlak diyorsun conquer ise nefsine yenik düşüp hata yapmış olabilir diyor sonra da birbirinize destek veriyorsunuz. Kimin kendisiyle çeliştiği belli. Bak sen patlak diyorsun sana tepki koyuyor mu? Koymaz çünkü işine geliyor bana patlak demen. Asıl kendinizle çelişen sizsiniz ikiyüzlü tutarsız aşağılık insanlar
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ayy temiz olan da sen misin? Bir siiiktir git ıyyyy
- +1 yıl
Senden temizim, pislik
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd book temizsin sen sadece fırsat bulamadın sana kimse vermedi bu yüzden kendini böyle avutuyorsun ezikmen 😀😀 conquer abin gelsin de sana yol göstersin. Senin gibi bakirim diye övünen ahlakçılık taslayan adamlar özele gelip bana yavşıyor bana iltifatlar ediyor. Nefs her insanda vardır ama bunu senin gibi cahillere anlatamazsın
- +1 yıl
Bana masraflarımı bile karşılayayım gel diyen oldu kafasız f@h! şe, fırsat olmamışmış @pt@l psikopat ben senin gibi pislik değilim bu yola girecek
Cevap sahibi+1 yılToplum olarak hepiniz ikiyüzlü ve çelişkilisiniz tek ben değil. Conquer denilen karakter yoksunu şahıs da bekarete her erkek önem verir seni siikip atmışlar diye yorum yapıp sonra da bakire olmaman seni değersiz yapmaz dedi. Bir öyle bir böyle konuşan sizsiniz. Benim psikolojim gayet düzgün onca kötülüğü yaşamama rağmen düzgün. Bak üçünüze de verip veriştirdim yeri geldi bir olup saldırdınız buna rağmen direndim haddinizi bildirdim. Bir kişi iki kişiyle birden mücadele etti. Kendinizden utanın. 😀
- +1 yıl
Ahaha psikopat obje neyse vaktime yazık, üstünden fazla kişi geçmeden yok olmanı dilerim senin için daha iyi bu cevap yazma daha
- +1 yıl
S**** işte hala anlamıyor ki Bir kızın bakire olmaması önemli değildir önemli olan şahsiyettir ama bakire olmayan kızlarım büyük çoğunluğu aşık olduğu biriyle Sırf zevk almak için cinsel ilişki yaşadıktan sonra evlenmek için kendisine yanaşan birine aşık numarası yapıp Ona kapak atmaya çalışıyor o yüzden bakire olmayan kızların tamamı da Sahtekarlar tamam mı meselenin özü budur
Cevap sahibi+1 yıl@someonexxd yav he he kime bakir desek elime fırsat geçti ben yapmadım diye maval okuyor zaten 😀 ayrıca madem dediğin kadar düzgün bir çocuksun böyle bir sitede ne işin var? Sexting yapmak için mi üye oldun? Bana senin gibi patlak diyen bir bakir vardı benimle sexting yapmıştı bence sen de onun gibi birisin. Bakirim diye övünüyorsun ama sexting yapıyorsun değil mi seni seni...
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd görüşüme sen atladın basit bir abaza olduğun için. Ben sana defol dedim yolverdim bence de daha fazla uzatma kaybol
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ulan mal bakire olmaması önemli diyorsun peki destek verdiğin adam niye patlak diyor? Ona niye destek veriyorsun önemli değilse 😀
- +1 yıl
Patlak çatlak OBJE yazma yazma anlamiyo musun kafasız o*r. s.. p.* çocuğu
Cevap sahibi+1 yıl@conquer adam istemiyor sart değil diyor sana ne? Demek ki adam bana gerçekten aşık. Senin gibi uckuruyla da düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd seni adam yerine koyup cevap bile vermedim sen birden kendin conquer e destek verip siiikini yalamaya başladın. Tabi biliyordun diğer türlü sana cevap vermeyeceğimi 😀 Hırsından kudurdun hakaretler yağdırmaya başladın kedi ciğer ilişkisi seninkisi 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sen yazmayacaksın oroospu çocuğu. Görüş benim. Bana yazma deme lüksün yok senin kuduz it
- +1 yıl
Ağzını yüzünü s! k3 s! k3 dağıtırım kapa çeneni f@h! ş3 seni kullan at paketsin sadece genişlettin mi iyice? Or. s.. p.*
Cevap sahibi+1 yılBakire olmadığım için ilişkiler yaşadığım için bir ton küfür ettiler bahaneleri de kıza kezban demem 😀 şu yazdığınız hakaretleri küfürleri okusalar türk erkeğinin az çok nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlarlar valla. İki bakir görmeden sırf cinsel ilişki yaşadığım için cinsel organım üzerinden ağza alınmayacak laflar küfürler etti diğeri de bakir olmadığı halde bekaret önemli bakire kıza laf edemezsin diye yakınan bir müptezel 😀 Ahlak erozyonu resmen 😀
- +1 yıl
Canın cehenneme hadi yok ol
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sen bence o hesabı kapanan bakirsin yedek hesabınla gelmişsin. Yazdıklarınla tehditlerinle kendini ele verdin 😀 Ezik cevap alamayınca diğer hesabına girip hanfendi konuşalım falan yazmış ezik değil de ne 😀 karakter olarak ezik zaten bakir olup olmamasına gerek yok 😀
- +1 yıl
Aynen hayatsız kafanda bunları mı kurdun geldin
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd evet boşuna inkar etme konuşma tarzınla tehditlerinle kendini ele verdin zaten iki hesap da 20 yaştı boş vasıfsız hayatsız insan seni.
- +1 yıl
Ya of s. git sana kanıtlamak zorunda değilim bir şeyler
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd Kanıtlamana gerek yok her şey ortada. Malın birisin küfür edip özür diliyor sonra da özele çekmeye çalışıyor başaramayınca da tekrar küfür ediyor. Böyle de foyanı ortaya çıkarırım işte siiiktir git şimdi
- +1 yıl
PATLAK O*r*s*p* yazma bir daha
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ne oldu sesin çıkmıyor 😀 bak bir de bana psikolojik sorunlu diyordunuz destek verdiğin kişinin yaptığına bak adam önce özele çekmek için özür diliyor sonra da yedek hesapla iletişim kurmaya çalışıyor baktı yine olmuyor küfürü basıyor 😀 Bu kişi mi sağlıklı şimdi? Gidin önce kendi psikolojik sağlığınızı düzeltin sonra insanlara teşhis koyun.
- +1 yıl
Aynen isim yoktu yedek açtım kafasız
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd yedek hesabın varmış zaten 5 levele çıkmışsın. Benim için açtığını söylemedim hadi işine bak rahatsız piiiçcc
- +1 yıl
Hasta olan sensin PATLAK ÇATLAK PİSLİK
Cevap sahibi+1 yıl@conquer bi de böylelerine basıp geçecekler demişsin. Sana veren kızın taaa aklını siiikeyim aklı olan kız sana mı verir? Sen köpeklendiğin için sana inanıp güvenip beraber olmuşlardır böyle gerçek yüzünü göstersen yanına yaklaşmazlar emin ol. Ben yaklaşmam şahsen.
Cevap sahibi+1 yıl@conquer işte yüzlerine güldüğün için vermişlerdir. Yalakalık yapmasan vermezler. Beni de o şekilde kandırdılar daha yaşım 18 yoktu şimdiki aklım olsa kimseyle olmazdım güvenip.
- +1 yıl
Paaaaatttt
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd seninle muhatap olan yok onun yazdığına cevap verdim
- +1 yıl
Ben de sana yazmadım, canım pat yazmak istedi
Cevap sahibi+1 yılAyrıca böyle kızlar da cesaret bulamıyor emin ol biliyorlar erkeklerin karaktersiz olduğunu. Yoksa onlar da seks yapar. Kız zina yapıp günaha girmek istemiyorum dememiş bakire kalmak istiyorum demiş fark ettiysen. Bunun nedeni de açık evlilik dışı yaşamıyor çünkü erkeklere güvenmiyor haklı da.
- +1 yıl
Patpat motor
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd kardeşim kudur
Cevap sahibi+1 yılOccc kudur
Cevap sahibi+1 yılNe koyduysam hala sesiniz çıkıyor
- +1 yıl
Oc deyip kardeşim demiş bir de ahaha
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sansürlüyor site cahil
- +1 yıl
Kes sesini namus yoksunu karı
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ağla
- +1 yıl
Namussuz sen ağla, taslanmayi hak ediyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd book ye eninde sonunda kazanan ben olucam
- +1 yıl
Aynen bak kazandın şu an xd sünepe seni
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd bi siiktir git yazıp durma daha fazla.
- +1 yıl
Patlak, bakire olsan bekarete önem veren erkek arardın di mi XD kezban sensin kafasız o*r. s. p*u
Cevap sahibi+1 yıl@conquer ayy götüüm iletişim kurmadan da duramıyorsun bir kendini çekiyorsun sonra dayanamayıp tekrar yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ya seninle hiç konuşmak istemiyorum seviye yerlerde resmen oroospu çocuğu ben bakire olsam da senin gibi bir gerikafalı olmazdım eminim buna
Cevap sahibi+1 yılİki gündür kudurup kudurup duruyorsunuz bana ettiğiniz hakaretler küfürler ananızın amıına girsin burdan bana sallamakla elinize bir boook geçmez
- +1 yıl
Senin gibi kafasız kokuşmuş karıya bakarsam namert olayım o*r**s*p*n*n fırlattığı, annene çekmişsin belli ki PATLAK
Cevap sahibi+1 yıl@conquer sen insan değilsin. Anca buradan sallarsın mal mal konuşursun eline de bir halt geçmez acınası varlık
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd anan kokuşmuş olmasın görmeden etmeden buradan sallıyorsunuz yaran var senin. Seni reddettim çünkü en başında. Buna kuduruyorsun
- +1 yıl
O*r**s**p*u**n**un çocuğu daha fazla konuşma ağzını yüzünü beyaza boyar kenara fırlatırım seni, herkesin yaptığı gibi ahahah PATLAK F#H! Ş3
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd kudur en başında seni reddettim muhatap dahi olmadım defol dedim çatla da patla ben seni reddettim en başında zaten bu yüzden bana saldırıyorsun 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd klavye delikanlısı seni tehditlere bak hadi yapsana amıın feryadı
Cevap sahibi+1 yıl@conquer işte sen böyle birine destek verecek karakter yoksunu birisin gücünüz anca kadınlara yeter hadi şimdi defolun gidin buradan terk edin görüşümün altına yazıp durmayın karakter yoksunu korkak insanlar
- +1 yıl
Basılmaktan BOLU TÜNELİNE DÖNMÜŞSÜN F#H! Ş3, hâlâ reddettim diyor kafasız, ben sana destek olacaktım ama beynin olmadığı için benim seni farklı niyetle çağırdığımı düşündün, malafatta kafa var ama sende yok çünkü deliklerin boş durmamış:)
- +1 yıl
Seni kullanan erkek arkadaşın vardı ya hani buraya gelirse bizim haddimizi bildirecekmiş falan diyordun ahaha gerçekten ciddiysen bu klavyenin arkasından çıkar gelirim, pişman olursunuz :)
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ayyy sen kimsin de bana destek olacaksın vasıfsız? Ben 27 yaşında kültürlü bir kadınım sense 20 yaşında cahil toy bir ergensin sen bana nasıl yardım edebilirsin ki mal? Şu konuşma şekline bak senin gibi zihniyetler anca insana zarar verir. Hala pis zihniyetini saçıp duruyorsun pislik konuştukça batıyorsun farkında değilsin. Siiktir git reddettim senin teklifini kudur dur yerinde tepin dur hadi 🤭🤭🤭
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sen buraya fotoğrafını bile koyamazsın değil yanımıza gelmek. Ayrıca beni kullandığı yok beraber bile olmadık amma kudurmuşsun ciddi ilişkimin olduğunu öğrenince. Conquer denilen zihniyeti bozuk yobaz pislik de kudurdu seninle beraber. Onca kişiye vermişsin adama niye vermemişsin diyip durdu. Adamı da kendisi gibi uçkur düşkünü bir karaktersiz sandı ama yanıldı hahaha
- +1 yıl
Gözümde objeden başka bir şey olamazsın, seni kullanan erkekler derin yaralar ve delikler bırakmış ahaha onların acısını temiz insanlardan çıkarmaya çalışma ezilirsin PATLAK
- +1 yıl
Verecek misin adres ahaha her yerini görmüş beraber bile olmadık diyor lan o eleman seni obje olarak görüyor, yarın yol verecek haberin yok K@Ş@R
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd sen temiz değilsin boşuna kendini avutma. Karakter yoksunu birisin daha fazla sana cevap verip de seviyene düşmeyeceğim git kendi pisliğinde boğul hadi. Conquer denilen mala cevap veriyordum araya giriyorsun. Dikkate almıyorum hala yazıyorsun insanda biraz yüz olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd book yol verir nişan yüzüklerini taktık çatla da patla. Sen kendini avutuyorsun yol verecek diye. Herkes sizin gibi karakter yoksunu değil onunla evleneceğim çatla da patla
- +1 yıl
Pislik karı, o kara vajinana tekme atayım bir daha yazma
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd orul orul oroospu çocuğu ananın pis kara vajinası ile karıştırma mikrop defoooooollll yazma yazma
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd şimdi savcı arkadaşıma yazıyorum senin ip adresini çıkaracağım ettiğin tehditlerin ekran görüntüsünü aldım. Beni tehdit etmeye hakkın yok
- +1 yıl
PATLAK O**R**O****S**P***U ÇOCUĞU ANNEN SENİ DOGURMAMİS SİCMİS BİLDİĞİN, ŞİMDİ S. GİT KER***HANENE
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd seninle mahkemede görüşeceğiz
- +1 yıl
Tehdit etmedim istediğini alabilirsin, hakaret kısmına gelirsek sen de ettin hakaret :) görüşmek istersen görüşürüz
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd Ben tehdit ettiğin için senden şikayetçi olacağım. Dilekçeyi hazırlıyorum. Tehditlerinin ekran görüntüsünü aldım önceki hesabında da seni başını eze eze parçalarım yazmıştın. Sen insanları sanaldan bu şekilde tehdit etmemeyi öğreneceksin.
- +1 yıl
Yalancı karı seni 😅 git zibar
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd görüşürüz sadece bekle
- +1 yıl
Mümkünse yazma bir daha, tehdit ettiğimi söylüyorsun hâlâ, bunu başlatan sendin erkek arkadaşın gelirse bir şeyler yapar eder falan diye, uğraşırım diyorsan ben de seninle uğraşırım yanına kalmaz
Cevap sahibi+1 yılHakaret küfür umrumda değil gizliyim ettiğiniz hakaretleri küfürleri üstüme bile alınmam ama tehdit edemezsiniz. Sırf insanları böyle rastgele tehdit etmemeyi öğrenmen için senden şikayetçi olacağım. Çok korkunç tehditler savuruyorsun çünkü. Bu hukukta büyük suçtur
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ulan sen yazıyorsun asıl sen yazma bas git şikayet edeceğim seni boşuna da yalvarma şimdi. Kendin yazmayacaksın kendin görüş benim. Bu alan bana ait.
- +1 yıl
Tehdit etmeyi sen başlattın, söylediklerim de tehdit değildi o an söyledim, şöyle yaparım ederim demedim, klavye delikanlısı dedin ben de cevap olarak çok istiyorsan klavye arkasından da çıkarım dedim, kendin erkek arkadaşım gelirse falan bir şeyler uydurdun tehditse benim söylediklerim, seninki de tehdit oluyor
- +1 yıl
Lan sana yalvaran mı var 😅 uğraşırsan ben de uğraşırım bu kadar basit, tehdit ettiğimi söylüyosun hâlâ
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd ben erkek arkadaşım gelir derken en fazla buraya gelip benim yerime sana ağzının payını verir demek istedim ama sen kafanı eze eze parçalarım ağzını yüzünü dağıtırım gibisinden tehditler savurdun. Bi de tehdit etmedim diye inkar ediyorsun yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım merak etme. Ben şikayetçi olacağım kimin haksız olduğuna yargı karar versin madem.
- +1 yıl
Aynen aynen kıvırma şimdi 😅 daha sonrasında dediklerini de hatırlıyorum aile bireylerine bir şeyler de yapar demiştin onları da mı burada yapacak? Sana asla yalvarmam, yalvarmadım, söylediğim sözleri gerçekte yapamayacağım da belli o an öfkeyle yazmış bulundum
- +1 yıl
Eee cevap vermeyecek misin?
Cevap sahibi+1 yıl@Someonexxd hukukçu arkadaşımdan yardımcı olması için ricada bulundum wp dan ekran görüntülerini istedi attım. Seni conquer abin bile kurtaramayacak.
- +1 yıl
Arkadaşına söyle de yazdıklarına da baksın 😅 dediğim şeyleri o an öfkeyle yazdığımı ikimiz de biliyoruz, ben sana gelip de şöyle şöyle yaparım demedim bunu diyen sendin erkek arkadaşın gelirmiş aile bireylerine bir şeyler yaparmış cart curt o yazıyı da ar arkadaşına
sorun değil nasıl istiyorsan öyle davran boş ver başkalarını
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun ne diyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Duruşun var yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E yaşama :D Öyle bir zorunluluğun yok ki :D
03 Yorumla
Soran+1 yılzorunluluğum olmadığını biliyorum
Soran+1 yılboş ver dayı sen anlamazsın. yaşıtlarının sorularını cevapla
Neden ayrılayım güzel bir kafadasın
00 YorumlaGayet normal
Bu senin en doğal hakkın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olması gereken
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal en dogalıda bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Kırmızı çizgilerin olması taktire şayan.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal katılıyorum sana
00 YorumlaGayet dogru bir yoldasın devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarına bakma kendi hayatın bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe bende oyleyim ne var bunda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Benim de ilkem buydu... Nikahsız asla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. evlenene kadar yanarsın kız :D
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Site alışkın değil bunlara
Soran+1 yılsite için demiyorum zaten
- +1 yıl
Site önemli değilse Kendi dogrunu nefen uygulanıyordu da bize soruyorsun
+1 yılGayet normal
00 Yorumla
+1 yılBravoo 👏👏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet haklisin
00 Yorumla
+1 yılÇok normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Keyfin bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılSen ciddi misin?
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 YorumlaPeki ön sevişme?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği