Gerçekten artık cinsel birliktelik yaşamak istiyorum. Yaşasam ne olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel birliktelik yaşamak, sağlıklı bir yetişkinlik gelişiminin önemli bir parçasıdır. Bu nedenle, 28-29 yaşında olmak ve cinsel birliktelik yaşamak istemek oldukça doğaldır. Cinsel birliktelik yaşamak, fiziksel ve duygusal olarak birçok fayda sağlayabilir.
Fiziksel olarak, cinsel birliktelik, kasları güçlendirmeye, kan akışını iyileştirmeye ve stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Duygusal olarak ise, yakınlık, sevgi ve güven duygularını artırabilir.
Cinsel birliktelik yaşamak, bazı riskler de içerebilir. Örneğin, cinsel yolla bulaşan hastalıklara (CYBH) yakalanma riski vardır. Bu nedenle, cinsel birliktelik yaşamadan önce korunmak önemlidir.
Cinsel birliktelik yaşamak isteyip istemediğinize karar verirken, kişisel değerlerinizi ve inançlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayrıca, cinsel birliktelik yaşamanın olası risklerini de değerlendirmeniz gerekir.
Cinsel birliktelik yaşamaya karar verirseniz, kendinizi güvende ve rahat hissetmeniz önemlidir. Bu nedenle, güvendiğiniz biriyle birlikte olmak veya bir sağlık kuruluşundan bilgi almak faydalı olabilir.
İşte cinsel birliktelik yaşamak isteyip istemediğinize karar vermenize yardımcı olabilecek bazı sorular:
Cinsel birliktelik yaşamaya hazır mıyım?
Cinsel birliktelik yaşamanın risklerini anlıyor muyum?
Cinsel birliktelik yaşamanın benim için doğru olduğuna inanıyor muyum?
Bu soruların cevapları, sizin için en iyi kararı vermenize yardımcı olacaktır.İşte cinsel birliktelik yaşamanın bazı olası faydaları:
Fiziksel sağlık: Cinsel birliktelik, kasları güçlendirmeye, kan akışını iyileştirmeye ve stresi azaltmaya yardımcı olabilir.
Duygusal sağlık: Cinsel birliktelik, yakınlık, sevgi ve güven duygularını artırabilir.
Ruh sağlığı: Cinsel birliktelik, mutluluk ve tatmin duygularını artırabilir.
İşte cinsel birliktelik yaşamanın bazı olası riskleri:Cinsel yolla bulaşan hastalıklar (CYBH): Cinsel birliktelik, CYBH'lere yakalanma riskini artırabilir.
Hamilelik: Cinsel birliktelik, hamilelik riskini artırabilir.
Duygusal zarar: Cinsel birliktelik, duygusal zarara neden olabilir.
Cinsel birliktelik yaşamaya karar verirseniz, bu riskleri azaltmak için bazı önlemler alabilirsiniz:Güvenilir bir doğum kontrol yöntemi kullanın.
Cinsel partnerinizin cinsel geçmişi hakkında bilgi edinin.
Cinsel ilişki sırasında prezervatif kullanın.
Cinsel birliktelik, sağlıklı bir yetişkinlik gelişiminin önemli bir parçasıdır. Ancak, cinsel birliktelik yaşamak isteyip istemediğinize karar verirken, kişisel değerlerinizi, inançlarınızı ve riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aynısı benim de aklımdan geçti. Sizinle yaşıt sayılırız yani bu zamana kadar durdum da ne oldu falan kıymetimi bilen çıkmadı dedim. 2-3 gün önce sizin kadar isteklendim yapma konusunda ama yine de kendimi tutmaya gayret ediyorum. Bilemiyorum belki pişman olurum içimden yani neden yaptım diye de düşünürüm açıkçası ama o zevki ve karşı cinsin tenini, kokusunu da inanılmaz derecede merak ettiğimi itiraf etmeliyim. Bence yapacaksanız da çok eşli olmayın, tek bir kişiyle yapın sonra hastalık falan kaparsınız aman dikkat edin, sakata gelmeyin.
00 Yorumla
+1 yılArtık çok geç, bu saate kadar bekleyen birisi zaten en güzel yıllarını boşa harcamıştır. Zaten 18 den 30 lara kadar hayat ve cinsellik doya doya yaşanmalı 30larda doğru düzgün bir evlilik yapılmalıdır. Sen o treni kaçırmışsın artık evliliği beklemen en doğrusu. Ama tabi evlilikteki seks bulgur aşı gibidir ancak karın doyurur, büyük beklentilerin olmasın o konuda
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığın huzur bulduğun bir erkeğin kollarında yaşaman çok daha güzel olur o da seni seviyor değer veriyorsa teslim et kendini yoksa etme asla pişman olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
110Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel birliktelik yaşamak değil asıl mesela.. Mesele yaşadıktan sonra seni nelerin beklediğini düşünmen ve buna hazır olup olmadığına karar vermen.. Diyelim ki seviştin ve artık bakire değilsin. Bu aşamadan sonra bunu düşünüp kendini kirli hisseder misin ya da ailen tutucu mudur ve onların yüzüne bakmaktan imtina eder misin? Bunların cevabını verdiğin zaman ne istediğini bulursun emin ol..
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle evliliği birbirine bağlamayı doğru bulmuyorum. Karşılıklı sevgi, saygı, güven, arzu ve ilgi duyduğun biriyle hayayın bize bahşettiği güzellikleri yaşamak gerektiğini düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılYani bunu ben de çok istiyorum ben de bedensel engelliyim çok fazla sosyal hayatım cinsel hayatım sevgili durumum yok Ben de çok istiyorum ama yapacak bir şey de yok yani ben gidip de aileme bana kadın getirin ilişkiye girmek istiyorum diyemem sen istiyorsan sağlıklı olduğun için belki yapabilirsin Ama bir kaç dakika zevk için birden fazla kişiyle birlikte olduktan sonra onun pişmanlığını yaşayacak olan da sensin eğer bu durumda istiyorsan ailenle konuş seni evlenmek için imkan sağlasınlar üstelik evliliklerini biliyorsun erkek tarafı daha fazla sorumluluk almak zorunda düzgün birisiyle evlilik yap ne yaşayacaksan ondan sonra yaşa
10 Yorumla
+1 yılYaşasan hayatın pozitif anlamda değişir. Daha sağlıklı olursun. Daha mutlu daha enerjik olursun. Bağışıklık sistemin güçlenir. Hayata pozitif bakmaya başlarsın vs vs.
Ama evleneceksen de kızlık zarı diye tutturanla evlenmezsin olur biter.
Son olarakta korunmayı unutma.02 Yorumla- +1 yıl
Çok hoşlandığım adamlarla deneyebilirim aslında.. aklımdan geçmiyor değil. Veya güvenebileceğim aynı zamanda dediğim gibi
Hoşuma giden adamlarla.. zaten hoşuma gitmeyen bir adamla yapmam mümkün değil - +1 yıl
Tabiki hoşuna giden güvenilir birisiyle yatağa gir kendinden geçer zevkten delirir çıldırırsın ve zevkten nirvanaya ulaşırsın orgazm olurken. Ileri evrelerde yani bir kaç birleşme sonrası aldığın zevte artar çünkü deneyim kazanırsın.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürleşin artık. Neden kendini evlilikle sınırlıyorsun, ya da evlenmeyi bekliyorsun ki? Vajinandan dolayı henüz tanışmadığın bir erkeğe karşı sorumlu olmak sana saçma gelmiyor mu? Hayata bir kez geliyorsun, onda da kendini bu zevkten mahrum etme. 30 yaşına yaklaşmışsın, gerçekten çok yazık.
00 Yorumla
+1 yılZaten cinsellik denen şey doğada olan bir şeydir yani Bunu yaşamak istemen çok normal Yani bunu soru olarak bu şekil sorma Bence birileri alay edebilir Yani bu devirde kadınların sevgili yapıp bu işi Yapması çok kolay bir erkek için gerçekten çok zor onun için kıymetini bil bence yap derim
00 Yorumla
+1 yılNe tür bir ilişki istediğin önemli. Tek gecelik olsun bitsin diyorsan ilk olacağı için bir şey anlamayacaksın. Ama duygusal ilişki yaşadığın biri varsa onunla devamlı yapabilirsin. Çünkü cinsellik yaptıkça güzelleşen bir şey. Tek seferlik seni değil ancak karşı tarafı mutlu edecek.
00 Yorumlaİnançlı biriysen haram olduğunu biliyorsundur
90 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz ama yaşamak içinn yaşama buna değecek biri olsun
71 Yorumla- 3 ay
Hala öğrencimisin
+1 yılBak lutfen istemedigin biriyle bunu yapma. Sana en buyuk tavsiye bu olur. Ve hpv denen bisey var, prezervatif buna karsi korumuyo. Aşı yaptirmani tavsiye ederim. Kesinlikle acele etme bunun icin. Duzgun biriyle yap.
10 Yorumla
+1 yılSeks yapmış olursun. Dünyanın sonu da değil, en önemli hadisesi de değil. Peşinde koşan yalvaran işinin erbabı hem güvenilir hem güçlü, sana saygısı olan ve cidden senden çok etkilenen köpeğin birine ver, rahatla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. E yaşa. Güvenilir uygun temiz birini bul. İstediğini yaşayabilirsin. Bakire olmayanlar asla evlenemeyecek diye bir şey yok. Bir sürü evlenen arkadaşim var. Anın tadını çıkar.
07 Yorumla- +1 yıl
İşte çok emin olamıyorum ama çok da istiyorum
- +1 yıl
Çok haklısınız.
Yaşayayacağım sanırım. Her şey evlilik mi.
Değil bence. Ayrıca yani herkesin kendi hayatı ve kendi tercihidir. Kimse kimseye hesap vermek zorunda da değil.
Bir gün evleneceğim veya evlenmeyi düşündüğüm adam da beni bu yüzden istemezse kendisi
Bilir
Gidene yol açık ne yapayım yani ben bir zar parçasından ibaret değilim sonuçta kocaman kızım - +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok sağolun 🧚♀️
+1 yılBirçok şeyler olur. Yine onu sen belirleyeceksin aile tutumun, ruhsal durumun, yaşadığın kişi, onun kişiliği, ohoo anasını satayım dondurma değil ki yiyip bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar aynıyız ki. ben de yaşamadım 25 e kadar. flort vs oldu ama aldatıldım.. toplum. baskisi. bakisi ile hep baskiladim cinselligi. ama. sonrasinda hayat şartlar derken farklı bir yola girdim, anlatsam eminim inanmazsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana mesaj attım, nickim y ile başlıyor canim
Yaşarsan yaşamış olursun işte ne demek ne olur?
Ayrıca evlilik öncesi cinsel birliktelik bence biraz garip... Doğru bulmuyorum10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıl 2023 olmuş hala 30 yaşındaki karılar bekaret mekaret diyor zaten anca siz y kuşağı kartları bekarete takılır Z kuşağı sizi kadar takılmıyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmem ne olur... çok sabretmissin biraz daha sabret derim ben..
01 Yorumla- +1 yıl
Amaaan artık umrumda değil ya yaparım ya da yapmam gerçekten umrumda değil artık yahu çoğu erkek de bakire olan kız mı kaldı diyor sayıları azınlıkta zaten yap gitsin diyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Arkadaşım senin evleneceğin adam belki kırk kişi ile birlikte olmuştur, sen neden ona kendini saklayacaksın ki, içinden geliyorsa yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yasamayinca ne oluyor ki? Cidden bunu bu kadar takma evleneceğin adam da çok kızla yaşamış olacak
00 Yorumla
+1 yılKuzuyu kurda teslim etmek istiyorum diyorsun yani. Sen bir şey yaparken önünü arkasını iyi düşün. Son pişmanlık fayda vermez.
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz rahatlarsın birlikte yaşasak keşke inan evleniriz
06 Yorumla- +1 yıl
Yani
Bilmiyorum bu düşünceler hiç çıkmıyor kafamdan kendimi
Bir erkeğe teslim etsem ne olacak ki diyorum - +1 yıl
Bana kendini teslim et namus sözü evlilik işte evleniriz kuran çarpsın
- +1 yıl
Y okluk değil amaç ciddi yani bu devirde evlenecek kız mi kaldı sanki hepsi para pul peşinde bulmuşum hatun kaçırir muyum 🙂
- +1 yıl
Allah aşkına bir soru sordum diye öyle hemen bana kendini teslim et falan ne oluyoruz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım yaşamınızı kültürünüzü çevrenizi bilmiyoruz.
karşılacaklarınızı siz daha iyi bilirsiniz.00 YorumlaYaşamış olursun zevkin doruğuna ulaşırsın bakirelik gider
02 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik gitse ne olacak ki peki?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 yaşındayım bende çok istekli olsam bile yapmam çünkü duygusal bağ kurarım. Erkeklerse tam tersi duygusal bağ kurmaz genelde.
35 Yorumla- +1 yıl
Sonunda erkekleri çözmüş biri ya bu yaşta istek normal çünkü evlilik yaşı en temizi evlilik
Cevap sahibi+1 yıl@Buketkırgın evet cinsellik tabum yok ama ap. Tala da yatamam.
- +1 yıl
Cinsellik tabusundan kastını anlamadım ama dikkatli olman iyş
Cevap sahibi+1 yıl@Buketkırgın evet
- +1 yıl
Ben üniversite okurken çok zorlanmıştım bitince rahat oluyp ama
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bu kadar zaman beklemişsin az daha sabret evlenince yaparsın
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeye uygun birini bulacağı garanti mi? Yoksa, yaşım geçiyor, sevişmek benim de hakkım diye öylesine bir evlilik mi yapsın? Evlenmek istemiyorsa bakire olarak mı yaşlanıp ölsün?
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen sonradan pişman falan olursun.
bu isteğin ne demek olduğunu biliyorum.
aynısıyım ben de :)
ciddi biri olsun falan istemiyor musun peki?00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesele yaşamak değilde mesele birinin cinsel ihtiyaçlarina alet olmak seni sevenle sevdiğinle yasanilmali ama sen birinin gazına gelmiş gibisin
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır gerçekten birisinin gazına gelmedim ben
- +1 yıl
sorularunu az cok takip ediyorum seni sürekli cinsellik için arayan biri var seni kışkırtıyor telefonda seksle. yapmak sorunda değil istersen yapaprsın. ama sonuc nereye gidecek? adam evlenmicek senle gidicek başka bulursa onla yapıcak bakire bulup evlenicek
- +1 yıl
bak 2. sorunuda gördüm adamla seks yapıcaksın adam seni bıraktıgında benle evlenen olur mu diye soracaksın. niye yaptıgınla evlenmiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
3 ayE hakkin maalesef sabretmsi cok zor helal olsun ama o yaşa kadar sabretmesi basl bsina sinav
00 Yorumla
3 ayBu yaşa kadar dayanmışsın evliliğe kadar bekle bence senin gibi kadınlar nadir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar kendini korumuşsun Allah'a dua et seni doğru yolda tutsun en kısa zamanda gönlünden geçenden daha güzelini nasip etsin inşallah.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseni bekaretin için isteyen biriyle zaten evlenme ileride
00 Yorumla
+1 yılevlilik yoluna gidebilirsin eş adayın var mı?
00 YorumlaCinsellik yaşamak için illa evli olmaya gerek yok bence. Yaşayabilirsin neden olmasın ki
00 Yorumlagüzel olur ne olacak yani. ama düzgün olgun bir adam bul ki seni pişman etmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne yani sen hiçbir şey yaşamadın mi? Hayatta inanmam
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musun yakın zamanda peki? ona göre cevap vereceğim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Bu yaşta birine brşey yap demek mantıklı değil
Kendi tercihin herşeyin bedeli vardır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet adayı bekledikçe gelmiyor zaten, yaşa gitsin :)
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihin ama pişman olma potansiyelin varsa yapmamani tavsiye ederim
00 Yorumlakarşı koyamayacak kadar istediğin zaman yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılBişi olmaz. yaşa bence. kaybedecek bir şeyin yok şu zamanda.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buradan bulmak gibi bir gayen var sanırım...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Isi bilenle yasa, zevki uclarda, orgazm doruklarda yasansin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZina etmiş olursun. Evlenip de yaşa ama bir an önce de evlen.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak, zevk alacaksın, niye bu kadar bekledim diyeceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu yanlışı ayırt edebilecek yastasin istediğin zaman istediğinle beraber olabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin hayatın elbette isteklerine karşılık vermek zorundasın..
03 Yorumla- +1 yıl
İsteklerime karşılık vermeyi gerçekten çok istiyorum aslında ama bakalım hayat bu her an her şey olabilir
- +1 yıl
Yani olsa da pişmanlık yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Yaşama zaten sonuçta seninde tatman gereken zevkler var 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn de senin gibiyim yaş 32, evlenmeden yapmıyım diyorum
Ama zor duruyorum.
Güvenebileceğim biri olsa yapsam diyorum bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBahsi açıyorum gençler pişman olur/ pişman olmaz.
Ben %1000 pişman olacak diyorum ve parayı buraya basıyorum var mı arttıran?
14 Yorumla- +1 yıl
Bende bahse giriyorum kesin pisman olur ahanda suraya yazdim. İki gun sonra gizliden sorup evlilik disi iliski yasadim pismanim diye geri gelir
- +1 yıl
@Melike3856_ aynen öyle soru soran dünya kadar kız gördüm sitede
- +1 yıl
Pardon da Melike hanım öncelikle saygılar ve sevgiler de neden öyle diyorsunuz? Nerden biliyorsunuz bunları yaşadıktan sonra pişman olup, olmayacağımı? Ayrıca pişman olurum kesin ben en iyisi yapmayayım diye düşünsem zaten yapmam değil mi?
Cevap sahibi+1 yılKimse senin yatıp düşmenle ilgilenmiyor kankam pişman olup olmayacağın üzerinden yorum ürettik isterse sokaktaki köpeğe yalat bizene mq
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamak istiyorsan yaşa. Ama bir gün bekarete önem veren bir adama aşık olursan ondan gerçekleri gizleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam yapmazdim senle
Cunku pisman olacaksin03 Yorumla- +1 yıl
Neden kü
- +1 yıl
Neden ki*
Cevap sahibi+1 yılSadece seks seni tatmin etmez
Degersiz. hissedersin sevgilinle yapmazsan
O yuzden sana gore degil ama seks guzel birsey
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yasin baya olmuş yani nefsin yine iyi durmuş bu yaşa kadar
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam da herkes 30 yaşına kadar seks yapacak veya yapması gerekiyor diye bir şey mi var ya sürekli bu cevabı alıyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olursun me olacak hele birde iyi birine denk gelmezsen bşr daha yapmazsın ya da zevk almazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar beklemişsin evlen öyle yaşa bari pişman olacağın bir durum olmaz en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklın varsa kendini evleneceğin erkeğe sakla. Bu zamana kadar dayanmışsın. Evlen temiz git.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenerek sanki daha mutlu hissedersin gibi… evlen bence
00 Yorumla
+1 yılBekarete önem veren biriysen bir anlık hevesle yapma derim. Bunun yerine seksting yapabilirsin. Cinsel ilişkiyle aynı hazzı vermese de mastürbasyon yapmaktan çok daha yakın bir duygu cinsel ilişkiye.
00 Yorumla
+1 yılburcun akrep mı?
24 Yorumla- +1 yıl
Boğa
- +1 yıl
oda ısteklı olur canım sana akrep bır erkek lazım :D
- +1 yıl
Burçlara göre iliski yaşamicam herhalde 😂
- +1 yıl
ama ısteklı arzulusun canım sende benım gıbı :D
Cinsellik için evlilik şart değil yaşarsan bir şey olmaz zevkine bak derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. doğru adamı bulmak lazım iyi olması için. doğru adamı da olsan evlenirdin.
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 28-29 yaşındayım, evli değilim ve artık cinsel birliktelik yaşamayı aşırı istiyorum. Yaşasam ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler