bakire değilim. mast yetmiyor sürekli hayal kuruyorum. flörtüm bile yok ve olamayacakta uzun bi süre. napıcam ben nasıl beklıcem seneleri. sırf cınsellık ıcın bıle evlenebılırım. burada cınsellık sorularına denk gelmek bıle isteklenmeme yetıyor. yolda karsılastıgım herkesın yatak odası hakkında kendı içimden tahminlerde bulunuyorum ıster ıstemez gözümde de canlanıyor. seksomanyak olduğuma emınım cunku seks olamayınca depresyona giriyorum iyi günler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Bu sabahları bana oluyor ya baya kötü bir durum. Otobüste oturuyorum ama kalkışım olmuyor. Acayip bi istek fazlalığı oluşuyor. Farklı şeylere odaklanmaya çalışarak geçiriyorum bu durumu
011 Yorumla
Soran+1 yılbende 12 saat boylr farklı bısye odaklansamda oyle seksomanyagım
Soran+1 yılbu durumdan memnun sayılırım eger bu kdr isteklı olmaysadım hayatıma son verecektım cok cıddyım ama cok gencım cok ısteklıyım ölüm haksızlık olur
Soran+1 yılmast sıkıcı..
Soran+1 yılsalt zevk bana zevk vermez o kadar
Soran+1 yılevet ılk mastımı da 5 6 yaslarında yaptım
En İyi Cevaplar
Sadece cinsellik için evlenmene gerek yok. Sevmediğin bir insanla nikah kıyıp cinsellik yaşamaya gerek yok böyle daha özgürsün canın kiminle istiyorsa yap
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenmeye durumu olan ailenin tanıdığı birini bulup evlenebilirsin bende 20 yaşındayım evlendim. mutlu ve rahatım çok istekliyim kocamda iyi cinsellikte
310 Yorumla
Soran+1 yılya sen o sorumlulukta olgunluktasın demek kı ben kendımı evlenecek kdr olgun bulmuyorum hala kafamda tabularım sorunlarım var kocanın yası kac ve ciddi erkek nasıl buldun akrabanmı
Cevap sahibi+1 yılmahallemizde 28 yaşında göçmen aile tanıyoruz tabi onları
Soran+1 yılilk onunla mı yaptın bakıre olmasaydın evlenır mıydı senle
Cevap sahibi+1 yılnişanlıyken ilk onunla oldu ama sende bu yaşlarda bir erkeği bulursun. dul olabilir çok iyi erkekler var bakireliğe takılıp üzme kendini kalbini ferahlat biraz. iyi düşün sakinleş tamam mı bekaret dul bir erkek için önemli değil
Soran+1 yıldul erkekle ne ısım var sankı bekar erkekler cok saf hepsı yapmıs bu devırde yapmayan erkek yok varsa da bulamadıgı ıcındır sadece merak ettım
Cevap sahibi+1 yılstres yaptığına göre bir sorun var sandım yokmuş o zaman
Soran+1 yılyanı gorucu usulu evlılıkte ask yok o yuzden erkek ne kdr halt yerse yesın aılesı ve kendısı bakıre kız ıster tabı ask varsa o ayrı ama gorucu usulunde ask yok o yuzden sordum
Cevap sahibi+1 yılgörücü usulümü kaldı knk. hangi devirde yaşıyorsun sen.
Soran+1 yıltek tükte olsa var hala dedım. bı de hıc cevresı olmayan okulu işi olmayan kızlar evde mı kaldı görücü usulu ne yazık kı hala var tıksınc ama var
Cevap sahibi+1 yılben öyle bir şeyi kabul etmem. bir arkadaşa söyledim telefonumu verdim whatsapptan görüştük biliyorum bana çok ilgisi vardı buluştuk konuştuk öyle oldu.
Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Medikal anlamda güvenebileceğin bir partnerin varsa yap tabiki bu iş için erkeklerin serbest kadınların ayıplandığı bir toplum anlayışı cok saçma. Cinsel hastalık kapmadığın sürece tadını çıkart
00 Yorumla
+1 yılDaha önce yaptıysan devam et yapmaya evlilik sart değil ama evlenip yapsan zina etmis olmassin rahatça yaparsın senin gibisini nerde
05 Yorumla
Soran+1 yıldini inancım yok evlenecek sorumluluk olgunlukta şu an yok
- +1 yıl
Eee o zaman yap sende bulduğun biriyle nerelisin ki aynı şehirde olsak harika olurdu 😊
Soran+1 yılizmirde yasıyom ama kucuk bı ılcesınde. bılmem bulamıyorum pek bu aralar
- +1 yıl
Hmm ben Eskişehirdeyim orada olmak isterdim
- +1 yıl
Orda olsam yapardık
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların işi zor güven, tatmin olamama korkusu falan derken seks yapacak adam kalmıyor. Tinder falan dene bence
032 Yorumla
Soran+1 yılhe tınder gıbı bı yere fotomu koyacak kdr malım. isteklıyız dıye eskort sanılmayı da ekle dedıklerın arasına
- +1 yıl
Öyle yüzünü göstermeden koyabilirsin bende sevmiyorum yüzümü internete koymayı. Çevre olmayınca mecbur işte. Evet erkekler seks yaptıktan sonrada sahiplenebiliyor kadını oda var. Gerçi kadınlarda aşık oluyor ne yapalım
Soran+1 yılo sahıplenme 2 gunluk ama ask sonsuz... yuzumu koymazsam kım benı ekler bı de foto ısterler
- +1 yıl
Gizlilik sebebiyle atamıyorum de anlayışla karşılayanlar olacaktır bence
Soran+1 yılben ordan anca ınsanları trollerım hem bı suru eskort yapma bebek var bana bakmazlar
- +1 yıl
Noldu yakın zamanda bir ayrılık yaşadın galiba? Özgüvenin yerinde olsun o porselen suratlı inek memeli kızları çekici bulmayan erkekler var bende dahil olmak üzere. Doğal kız kalmamış zaten ortalıkta
Soran+1 yılevet ask acısı cekıyorum eskı sevgılıme ama o arrtık ıstemıyor benı her gece fakeden yazıyorum ona
- +1 yıl
Cinsel ilişki de bitince tabi boşluğa düştün. Fake işi nasıl gidiyor bari?
Soran+1 yılfakeden sana asıgım vs dıyorum senı kırmak ıstemem ama artık olmaz vs dıyor o da ama ben ınadına her gun farklı hesaptan yazıyorumm o benı engelledıkce daha cok ıstıyorum onu benım olacak o yıne baska sehırde onun yanına kaçmayı bıle dusundum ama yapmam tabı
- +1 yıl
Sen bu hırsla günde 3 kere mast yapıyorsundur var ya. Neden ayrıldınız ki?
Soran+1 yılahahah. son zamanlarda tartısıyoduk bende alttan almayınca ayrıldı bıkac hafta sonra seks teklıf ettım oyle bırkac ayda seks ıcın gorustuk sevgılı gıbı konusuyoduk ama degıldıkde sonra ıs ıcın sakaryaya gıttı 1 ay kesıntısız ruyalarıma gırdı 1 hafta once yazdım bahane ıle hamıle olabılırım dıye o sekılde konustu yoksa konusmazdı sonra test yaptım yok falan dedım ordan konuya gırcektım ama daha konusmayalım dedı o gunden berı her gun yazıyorummmmmmm
- +1 yıl
Tinder falan seni paklamaz o zaman skdjsk Bende kötü bir ayrılık geçirdim 1 sene 2 ay falan oldu daha 2 gün önce rüyama girdi seviştik bide rüyamda. Ayrıldıktan sonra bi 3 ay tek başına kalıp sonra birini bulmak lazım yoksa kafandan çıkmıyor, mast yaparken gözünde o canlanıyor falan
Soran+1 yılbuldum hatta ondan daha yakısıklısını buldum boksordu benden 1 yas kucuktu ama 23 22 gıbı duruyodu ama olmadı onla da onun konusma seklını gulusunu vs arıyorum bulamayınca ıcıme sınmıyotr ben gercekten ılk kez asık oldum baskasını bulmak kdr kolay olamaz
- +1 yıl
Aşk değilde bağımlılık, alışkanlık olduğunu anlıyorsun zamanla. O mükemmel kadın/erkek senin kafanda sende o kişiyi onunla bütünleştirip hayatın anlamını ona yüklüyorsun.
Soran+1 yılya evet benım ıcın o mukemmel bılmıyorum ya bombok ıslerr napcam bılmıyorum Şu an bır uyusturucu bagımlısından bı farkım yok
- +1 yıl
Piskoloğa gittin mi? Faydası oluyor
Soran+1 yılhyr seansları cok pahallı devlettekılere de guvenmıyorum en fazla ılac verır gönderır neden gıtmem gerektıgını dusunuyorsun
- +1 yıl
Psikiyatristler ilaç yazıyor piskologlar ilaç yazma yetkisine sahip değiller zaten. Sadece seni dinlerler. Genel anlamda rahatlatıyor sorunun kaynağını anlamanda yardımcı oluyor. Eski sevgilin ilkin miydi?
Soran+1 yıldegıldı ben ılk kez onu sevdım ılkım dıye ya da degıl dıye ask olcak olmıcak dıye bısy yok cinsellik cok onemlı sevıyorum evt ama ılk son tantanalarına gore asla bırını sevmem ya da asık olmam en cok karaketıne asık oldum dedım ya baskalarında bıle onun yazıs tarzını arıyorum dıye
- +1 yıl
Cinsellik önemli gerçekten bedenini kitap gibi okuyanla sevişmek başka. İz bırakıyor sende hele bir sürede seviştikten sonra alışkanlık oluyor resmen. Tabi kadınlar da kişilik daha da önemli oluyor kişiliğini beğenince libido da otomatik artıyor zaten hele senin gibi seksopat bir kız günün yarısında ıslanıyordur heralde. Bilmiyorum hangi hareketlerinden soğudun da böyle oldu ama bildiğim bir şey varsa hayatta çok sevdiğin şeyler bağımlılık noktasına gelince elinden kayıp gidiyor
Soran+1 yılo benden sogudu ayrıldı tartısmalar yuzunden her gece mst yapıyorum onu hayal edıp sonra fake hesap acıp onu ne kdr sevdıgımı yazıorum ona
- +1 yıl
Kısır döngüye girersin git gide bulduğun ne varsa vajinaya sokup tatmin olmaya çalışırsın sonra yara olur falan en azından bir fuckbuddy bul bu döngüden çık.
Soran+1 yılvajınaya parmak bıle sokmuyorum kı em fazla vajınayı oksarım hep sürtünerek mst yapıyorum
- +1 yıl
O zamanda klitoris hassaslaşıyor bide çok uzun zamandır yapıyorum diyorsun. Hassaslaşınca hemen zevk almadan boşalma gibi şeyler olmaya başlamıştır sende de muhtemelen
Soran+1 yıluzun zamandır mast yapmıyoru kı.. aylar sonra ılk kez bu bırkac gunde yaptım sadece. normalde ayda 1 falan yaparım ılıskı yasayınca daha da uzuyodu bu durum tabı...
- +1 yıl
Her gece mast yapıp ona yazıyorum diyince bende şu an bile tek elle yazıyordur bunu diye düşündüm sjdsjd O zaman dediğim gibi bir piskologla görüşmeye çalış ya da kitap okumayı seviyorum diyorsan sevme sanatı diye bir kitap var tavsiye ederim
Soran+1 yılbazen yapıyom ona da dun en son yazdıgımda polıse falan gıderım dedı bana ne dedım bu sabahta bol bol sövdüm sktrssssssssn gıtsın baskasını bulmam gerek yoksa kendımı yenılmıs gıbı hıssederım
- +1 yıl
İkinizinde iyiliği için bul bence de. Adam dava edebilir aynısını bir erkek yapsa gözünün yaşına bakmazlardı öyle küfür hakaretle iyice kaybeden gibi görünürsün zaten. Bende zamanında aynı hataya düştüm gittim tartıştım suçlu ben oldum.
Soran+1 yılbende eskı sevgılımı bu yuzden sıkayet etmıstım ama bu farklı napım ınsanı ınsanlıktan cıkarıyolar Şu an umurumda degıl ahahah o kufurden sonra ıcımde hıcbısı kalmadı nedense rahatladım cok mutluyum ben sevmekten baska bısı yapmadım gucume gıden bu aklıma gelıyo bazı anılar bensızken nasıl dıger kızlarla konustugu peslerınden kostugu vs gucume gıdıyo sınırlenıyom neyse umurumda degıllllll:)
- +1 yıl
İyi o zaman rahatlamışsın en azından jsıdjsı
Soran+1 yılrahatladım ;)
- +1 yıl
Anladım anladım eller günahkâr jsdsdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNorma) dir insanın yapısı geregindogasinda var kendini bir şekilde tatmin edebilirsin sadece fiziksel değil ruhsal fikirsslse olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılBirini bulmak bu denli zor olmasa gerek, özellikle bir bayan için?
040 Yorumla
Soran+1 yılbayanı erkegı yok kı. kadın ıcın daha da zor guven meselesı var hoslanmadıgımız adamla yapamayız ayrıca bakımlı erkek bulmak zor cogu daha dısını fırcalamaktan aciz ne kdr yakısıklı olsa da. bı de işini iyi yapan tabı boyleee cok var krıter
- +1 yıl
Sözlerimi neden bu denli yüzeysel algıladın, bunu anlayamadım doğrusu. Bir erkek için de söylediğin kriterler ve fazlası gerekli. Bu kriterler olmadan yakınlaşmanın gerçekleşmesi zaten pek mümkün değil.
Benim söylemek istediğim, bayanların elini sallasa ellisi durumu varken, erkekler bazen ağızlarıyla kuş tutsalar istediklerini bulamıyorlar, sadece bu.
Soran+1 yılcevrem yok. Şu an calısmıyorum arkdaslıklarım hep biten arkadaslıkları esasen Şu an arkadasım yok adam akıllı diyebilirim ortalama bi tipim :)
- +1 yıl
Olabilir, gayet normal. Ortalama bir tipim demişsin, kimisine çekici gelir, kimisine başka türlü yani bu belli olmaz. İnsan genelde kendisini beğenmez pek. Benimde çevrem yok, arkadaşlarım falan var da, onların etrafındaki kızların hepsi ya evli, ya nişanlı ya da sevgilisi var.
Soran+1 yılişte cevre yoksa bulamıyosun kadın erkek olmakla ılgılı degıl yanı ne cirkin kızlar var cevrelerı var dıye cok teklıf alıyolar mesela:)
- +1 yıl
Çirkinlik de göreceli aslında ama tabii görmek lazım yani. Belli olmuyor bu tarz şeyler, biraz da şans lazım bence.
Soran+1 yılaaayn şansızzım ben
- +1 yıl
Kendi şansını kendin yaratabilirsin bazen :)
Soran+1 yılnasıl:/
- +1 yıl
Yeni insanlarla her zaman tanışabilirsin.
Soran+1 yılcokkkkk zorrr
- +1 yıl
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun?
Soran+1 yılızmır de. ama küçük kasaba gıbı ilinde yasıyorum cafeler sahıl ve plajından dısında baska bısıysı yok
Soran+1 yılilçesinde*
- +1 yıl
Yaş kriterin var mı?
Soran+1 yılevet en fazla 5 6yas buyuk bırıye olurum sanaldan asla olmam ztn ama neyse ya hosuma gıden ınsan uok bu ısler benım acımdan kolay degıl gıbı
- +1 yıl
Kimin nereden çıkacağını bilemezsin de, küçük bir yerde evet zor. Yani birisi çıkar, konuştukça hoşuna gider falan, böyle ilerler yani.
Soran+1 yılcevrem yok evdeyım 2 haftadır fullllllllllll sefrz kaynıyor benım cevrem
- +1 yıl
Yani ne diyeyim :D
- +1 yıl
İnternetten birini bul dicem de aynı yerde ya da yakın olacaksın sonra ona güveneceksin, beğeneceksin, sonra görüşeceksin falan.. Bu da zor iş.
Soran+1 yılbenım dogru durust fotom yok ve foto cekılmeyı ne bılırım ne seeverım ınstada bıle 1 senedır aynı fotom var baska bsıy yok o yuzden aynı ilçede olsak bıle netten tanısmak sıkıntılı bu foto mevzuları huzurumu kacırıyooooe
- +1 yıl
Kafana çok takma böyle şeyleri, herkes fotojenik olmayabiliyor. Ben 4 yıldır dokunmuyorum instagrama :D :D
Soran+1 yılne bılım sınırlerım bozuk ilgi istıyorum sevılmek ıstıyorum cok sıkıldım aynı seylrı yasamaktan bok cuvalındaymısım gıbı hıssedeıyorujm
- +1 yıl
Herkes ilgi ister, sevilmek ister. Yalnız değilsin. Ama kendini bu kadar da kötü hissetme.
Soran+1 yıloyle 3-4 flortum olsun ıstıyorum olsun kı bırını kaybetmekten korkmım
- +1 yıl
Bunu yapabilirsin :)
Soran+1 yılevet evden cıkmadan cok zor yaa uf hıc arkadasım yok bı anda bıttı her sey daha 2 hafta once geceye kdr arkadas grubumla takılıyordum
- +1 yıl
Niye 2 haftada bitti?
Soran+1 yılbazı durumlar patlak verdı... cok uzun zztrn bı tane kız arkadasım vardı onla da artık gorusemem aılem ızın vermıyor 1 sene once olan bıseyden dolayı bız martta gızlıce bulusmaya basladık yıne bu bı kac haftadır annem ogrendı cok kızdı vs yanı ztn son zamanarda nefret etmeye de basladım ondan basıma bela geldıgı ıcın ne zmn onla takılsam oyle dıgerlerınden haberım yok
- +1 yıl
Anladım. Özel şeyler muhtemelen, ısrar etmeyeceğim. Senin cinselliğe bu denli düşkünlüğün ne zamandır var?
Soran+1 yıluzun zmndır var lısede hıc sevgılım olmadı yanı 11. sınıfta ılk kez oldu arkadasımın arkadasıydı o da okulun sonlarına dogru 2 ay surdu cocuk benden ayrıldı yanı asırı deneyımsızdım soguk davrandım elımı bıle tutturmuyodum utanıyodum mesela okul dagılırken elını omuzuma atıyodu cok utanıyodum herkesın ıcınde elını cek dıyodum. her neyse ama 2 dk surdu benden ayrılmıs olmasına neyse. ozellıkle 11. sınıfta falanken cok sinirim bozulmustu bakıyorum herkesın sevgılısı var ben hayatımda bı kez bıle erkek elı tutmadım ayrıca erkeklere karsı ozguvensızdım sınıftakı bı erkek hıc unutmam bana lezbıyenmısın demıstı... cirkin memelerı gobegıne kdr gelen kız vardı onun bıle sevgılısı olmustu duraktayken onları el ele goruyodum ya da yanaktan opusurken ve neden benım de yok dıye kafayı yıyodum cıdden berbat bı duyguydu... mesela yanlısıkla carpısmıstım okulda bırkac cocukla ıster ıstemex temas olunca cok zevk aldım sulandım dıyenılırım hosuma gıtmıstı cunku hayatımda erkek elını tutmamaıstım her neyse sonra o dedıgım cocuk geldı ıste her gece yatmadan once yarın yanagından opucem yapabılırım olacak vs dıyodum sabah oluyodu beraber bahceye gıdıyoduk hadı yapabılırsın dıyodum olmuyodu ben ıcımden buna odaklanmısken cocukla konusmuyodum tabı bıde ordan eksi aldım:) o sekılde asıırı deneyımsız ıllk sevgılı gecmısım oldu bı daha da olmadı lisede konustugum bıle... sonra lise bittikten sonra uni zamanı, pandemıde yanı yıne içerliyodum sevgılım yok bu yasıma kdr opusmedım bıle bı erkekle dıye artık aglıyodum. sonra o ara konustugum bırı oldu bulustuk ama temas olmadı sonra ztn eskı sevgılısıne dondu vs derken olmadı. bi gun ınstadan bırıne yazdım dunyanın en srfsz kısı oldugunu bılmeden neyse 2. bulusmada evıne gıttım dayanaaaaaaaaaaaaaaamadım opusmeyı baslattım agzıma verdı sonra gıtmem gerektı gıttım onunla bırkac ay yuzeysel bır seyler yasadık ama bana tokat atmıstı o kdr srfszdı hayatım buna benzer srfzler ıle gectı yanı son 1.5 sendır oyle
- +1 yıl
Çok saçma insanlar denk gelmiş sana ya. Yani birşeyler yaşayabilirsin tamam ama karşındaki insana değer vermek ve bunu ne olursa olsun ona hissettirmek lazım bence. Hatta sadece seks için görüşecek olsa bile bir erkeğin böyle davranması lazım. Kimse kağıt peçete değil bu hayatta ki kullanıp atılsın. Karaktersiz şrfsiz çok maalesef.
Soran+1 yılevt bı de aıle baskısı falan var basımı alıp gıtmek ıstıyorum ya ınsan ıstemıyorum kımseye hesap veremem ozgur ruhluyummmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
Aile baskısı olmayan çok az kız vardır ülkede zaten. Ama 1 kişiyle başından geçmiş tabii ister istemez hoşuna gitmiştir ve sanırım canının istemesi bunu isteyerek doya doya yapamamış olduğun için.
Soran+1 yılmesela gece yapmak ısterdım o hala ıcımde ukte. ben anlamıyom ogulları eskorta gıdınce sevgılısıyle kıralık ev tutunca sorun yok benım normal bı erkek arkadasımın olması bıle sorun beden benım bedenım ıstersem 4000 adama bırden verırım neden bedenıme karısıyolar sankı ortak cınsel organımız var gıbıler onları ne ılgılendırır ya aılemde olsalarr
- +1 yıl
Ne yaptıklarını bilemezler ama katılıyorlar işte. İmkanın olsa yapabilirsin sonuçta seni ne kadar engelleyebilirler ki
Soran+1 yılyaptım defalarca:)
- +1 yıl
Baya düşkünsün sende benim gibi.
Soran+1 yılseverım :)
- +1 yıl
Bende. Ama ne birisi yok işte.
+1 yılSaçmalama evlenmeden de yapılabilir bu hayatını karartmaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılvalla sana kalmış mast yapıyon sonra yaptıkça yapasın geliyor dimi durduramıyon kendini takip at konuşalım
00 Yorumla
+1 yılhayır evlenmene gerek yok güvendiğin biriyle korunarak düzenli yapabilirsin
01 YorumlaYapiyosan yap sen bilirsin.
Bulabilirsen birini.00 YorumlaKendine bir arkadaş bul. Sanal dan değil. Güvenebileceğin birini. Sadece ihtiyaçlarını karşılasın
00 YorumlaSadece seks için evlenme bakire de değilsin zaten havada karada yaparlar seni yeterki iste 🙂
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için evlenilmez. Fuckbuddy bul ve tatmin et kendini. Dolmuşsun artık işte.
00 Yorumla
+1 yılBende de var aynı durum.
S... kebilecegim o kadar kadın var etrafımda ve tutuyorum kendimi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE sen yoldan geçene ver, anca öyle bu iş. Evlenip de kimsenin başını yakma senden ev karısı olmaz
20 Yorumlahe bu zihniyetle evlen sonra televizyonda mügen anlıda izleyek. proğrama çıkınca haber et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aynı iş yapsam bile yetmiyor mastürbasyon yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks için evlenmek yanlış evlilik başka bir şey hayatı paylaşmak en basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sen lazimsin mast yetmiyorsa evlenmek en iyisi seni sömürürüm yemedigim yer kalmaz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dariole ne çüşşü yerim her yerini anca ateş geçer buz sicakta eriyor ya ya da aynı öyle olursun
Cevap sahibi+1 yıl@Dariole istersen seni yiyeyim kuşunun suyunu icerim tampon yalarim her yerini bir yer birakmam
+1 yılGuvenilir bi partner veya sevgili bul ve surtunme yoluyla ve oral yaparak sevişs
00 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden evlenirsen pişman olma ihtimalini unutma ufaklık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İzmir'in küçük bir ilçesi. kınık mı dikili mi neresi olabilir
00 Yorumla
+1 yılSen neler yasamissin öyle ya cinsellikten başka her şey var hayatinda
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Hep karşına kötü kişiler çıkmış ya oyuzden dedim
Soran+1 yılha evet.. daha anlatmadıgım da var ama eevt genel olarak kötü ve degerımı bılmeyen ınsanlar cıktı.
- +1 yıl
Anlatabilirsin istersen ozelden
- +1 yıl
Daha neler yaşadın merak ettim gercekten
+1 yılEvlenmyi düşünme. Tek gecelik işlerle tatmin ol.. Senin amacın seks, başka bir derdin yok..
00 Yorumla
+1 yılBir psikoloğa git önce.
01 Yorumla
Soran+1 yılsende gıtmelısın teyzecım
+1 yılneden birini bulamıyasın?
016 Yorumla
Soran+1 yıldengelı cevrem yok mesela daha 2 haftaya önceye kdr yeterlı cevrem varken Şu an yok evdeyım ful ztn uzun bı surede cıkamam bı durumdan dolayı...
- +1 yıl
anladım. yakın zamanda bulursun. inşallah sağlık falan değildir. sexting yap biraz idare et sonra çevrene kavuştugunda artık bulursun
Soran+1 yılsextıng 16 yasındayken zevk verıyodu Şu an sadece uykumu getırıyor tabı sevgılımle bulustugum bırıyle olanından bahsedmıyorum. artık kavusmam 1 tane arkadasım kaldı o da dengesız
- +1 yıl
sen çok erken başlamışsın :). Ama haklısın 19 yaşında kafa yapın oturmuş. Sana yardımcı olmak istedim.
Soran+1 yılevet ilk mastımı da 5-6 yaslarında yaptım
- +1 yıl
yok artık
Soran+1 yılevet sabun kaplarına cekyat kenarına vs sürtüyordum
- +1 yıl
bukadar küçükken bunları yapmaya başlamak psikolojik bir sorun olabileceği hissi uyandırdı bende.
Soran+1 yılevt seksomanyagım dıyorum ya
- +1 yıl
senin gibi biri bana da lazım tüm fantezileri yapacak çekinmeden.
Soran+1 yılbılmıyorum artık
- +1 yıl
valla bende bilmiyorum. bilsem. aslında herkes fsöylediğim fanteziyi istiyor cesaret yok!!!
Soran+1 yılneymıs o
- +1 yıl
2 erkek+1 kız 1kız 2 erkek gibi 2 2 gibi. Lafa gelince herkes off icrata gelince yok ben yapamam
Soran+1 yıl2 kız 1 erkek yapmıstık bız hemde arabada arkadstık ama ayrıca hıc zevklı degıldı ama erkek ıcın cok zevklıydı 2 erkek ısterdım bende. lakin dediğim gibi kızlı olan da asla zevk almadım.
- +1 yıl
öbürü erkek için zevkli zaten ama ben kadının zevk aldıgını görünce biraz hoşlanıyorum. Bende denerim umarım bigün
Ne kadar zamandır bu durumdasın
04 Yorumla
Soran+1 yıldüzenli ilişkı yasayınca bu durumda bıttı ıstek dısında. ama 2 aydır yok ve yıne basladı bu durum
Soran+1 yılbulamıyorum hosuma gıden yok guven yok
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce cinsellik yaşadın mı
00 Yorumla
+1 yılEvlen bence de legal olmayan şeyler hoş değil
00 Yorumla
+1 yılhayır evlenmeden de yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm da bakire deyilim demisin e onasil olduki
00 Yorumla
+1 yılAradığım Kadın 😃
Gel senle aynı türdenim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hayalin derdin olur sonra
01 Yorumla
Soran+1 yıltm.
+1 yılN r de yaşıyorsun yardımcı olalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana bazı şeylerin en mükemmeli gerekiyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFuckbuddy bul kendine.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen istiyo musun evlenmeyi sırf cinsellik için?
01 Yorumla
+1 yılgit seviş
17 Yorumla- +1 yıl
Sanki tutan var
Soran+1 yıl@yalnızkişi34 aılem tutuyot
- +1 yıl
Bağlıyorlarmı seni
Senin elinde - +1 yıl
Vaybe ne istekliler varda biz görmüyoruz
Soran+1 yıl@yalnızkişi34 nıye vay be dedın sasırcak bısy yok bnce..
- +1 yıl
Sen anlasan böyle demezsin
+1 yılSeni tanıyo olabilirm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBul birini yap
02 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorum
- +1 yıl
Burdan bul hangi ildeysen
+1 yılFarkli sayılmayız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla asiri dincisin namusliyum diyorsan evlen
00 YorumlaNasil bir cevher çiktin sen
00 YorumlaEvlenme arkadaş bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sexting denedin mi
00 Yorumla
+1 yılNerelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet dogal bu durum
00 YorumlaBen sana ayarlim
00 Yorumlabende istiyorum
00 Yorumla
+1 yılsana da iyi günler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBul birini ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*xting yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenle yasa her sy 7 8 bin verim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen yaaa 🤗
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılnoldu
- +1 yıl
Trol dşye düşündüm sorunu
Soran+1 yılyok.
- +1 yıl
Seni merak ettim
+1 yılOkşamaya devamm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bize 😂😂
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 19 yaşındayım ve cinsellik yaşamak istiyorum, sırf cinsellik için evlenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler