Benle hiç buluşmadı ama her azınca sevişme ve daha ilerisini istiyor evlenmeden olmaz diyorum falan falan acaba evlenir mi öyle mi kalırız bilmiyorum 2 yıldır konustuğum birisi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEVLİLİK ÖNCESİ ERKEKLERİN SEKS İSTEMESİ ŞÖYLE OLUYOR
Şimdi şöyle oluyor. Erkekler alfa ve beta olarak ikiye ayrılır. Alfa erkek : özgüvenli, toplumda saygı gören güçlü , çekici , kadınlarda ısrarcı olmayan, çevresinde çok kadın olan ve bu yüzden kadınlara çekici gelen erkektir. Bu tür erkekler, kadın sekse karşı değilse ; ikinci buluşmada seks teklif eder ve red edilmez. Red edilirse, bir daha etmez ve bir daha da aramaz; ilişkiyi bitirir. Ayrıca bir kere seks yapsa, kadınlar böyle erkekleri her zaman arzular ve seks yapmak için yalvarır. Boyle erkekler, azınlıktadır. .
Alfa olmayan ama kadınlardan talep görmeyen erkekler ise betadır. Beta erkekler: güçsü, sıradan, toplumda saygınlık edinememiş, ezik ve abaza erkeğe denir. Toplumda, çoğunlukta olan erkek beta erkeklerdir.
Özgüvenli ve özgüvensiz OLARAK DA ikiye ayrılırlar. Özgüvenli olan, ilk buluşmada seks konuşur ve alfa özelliklerine sahip olmadığından da red edilir. Ikinci buluşma da olmaz. Ama beta erkek abaza olduğundan, sürekli aramaya devam eder
Özgüvensiz betalar ise , özgüvenlilere göre kadına ulaşması çok daha zordur. Ancak çok düşük ihtimal de olsa bir kadınla tanışabilirse; dört buluşmadan erken cinsellik istemez.. Kadın, kabul ediyorsa olur ama olmuyorsa kesinlikle ısrar edilmemelidir !!
Bu anlatılanlar koyu dindar erkekler için, geçerli değildir bu arada !! Genel değerlendirme , bu şekilde. Sekse karşı olmasına rağmen sevgili kalmak isteyenleri, dinci erkeklere tavsiye ederim.. Zaten bu zamanda para, dincilerde. Hemen de evlenirler, bir güzel. Alın size, güzel aile.. Yoksa dinci olmayan erkekler, muhakkak sesk ister. Bu arada dinci olmayan kadınlar da alfa erkekle, çok fena seks yapıyor. Bunu da biliyorum. Bu yüzden, kınamayın..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların anatomisini bilmiyorum ama Erkekler maalesef ki yapısal gereği cinselliğe biraz daha düşkün oldukları için evet isterler Ayrıca evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmenin Cinsel açıdan herhangi bir sakıncası yok ama işte sonradan ayrılıp gider mi bırakıp gider mi korkusundan dolayı kadınlar Böyle bir şeye yanaşmak istemiyor haklı olarak Ama dediğim gibi yani cinsel anlamda yapılabilir Herhangi bir engel yok
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok saçma bir bakış açısı maalesef burada 5 sorudan 3 ü bu yani ilişki ve sevmenin ne alakası var çözemedim insanlar birbirini gerçekten seviyorsa ve güveniyorsa aralarında da aşk olacak bir çekim varsa nie beklesinler her şey karşılıklı duygularla başlar seven erkek yapmaz die bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan " evlenmeden olmaz " deme direkt.. Konuyu kapat gerekirse iletişimi kes.. Evlenmeden olmaz diyince bu erkeklerin ayarları bozuluyor surat asanı oluyor gazlayanı oluyor falans filans..
Kendini de saçma sapan birine kullandırma, sen istiyorsan olsun sadece.. İstemiyorsan o istiyor diye biseyler yapma01 Yorumla- +1 yıl
Zaten brn ne istersem olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılAmacına ulaştıktan sonra fiyuu, hiç kendini kaptırma türk erkeklerinin kafa yapısı belli kendini kullandırtma sakın
02 Yorumla- +1 yıl
Canım kendimi kullandırtmam brn çok istiyorsa evlensn hep hep aynı şeyi dicem ona ben
- +1 yıl
Fiyuu 😅😂😂
+1 yılHiç bulusmayan biri sadece cinselik için yazıyorsa onun hayatı baskaları vsrdır emin ol uzak dur sadece kullanıyor seni
010 Yorumla- +1 yıl
Onunla bu yüzden tartısıp aramızı açtm
- +1 yıl
Yani kusura bakma ama 2 sene çok uzun zaman ve yurt dısında yaşayan biri cidden çok safsın 2 yılına yazık
- +1 yıl
Ailesi orada öyle şeyler yapacanı düşünmüyorum ona da hep yapıyosundur flan diyorm zaten
- +1 yıl
Ne fark eder ailesi orada olması bu ülkede kızlar neler yapıyor ailesiyle kalıyor ve o yurtdısında bir erkek
- +1 yıl
Ve sen 2 yıldır onun yüzünü bile görmedim sanırım ki ben tipsizim diyip yanına gelmiyor 😀
- +1 yıl
Yanıma gelmemesini özgüven eksikliğine bağlıyorum
- +1 yıl
Bulusacaktık beni ekti diye bende onu ekiyorum bulusmuyom beb
- +1 yıl
Özgüven eksikliği olsa yazmada sorun yaşar ve cinselikte yaklaşmaz
- +1 yıl
O da var ama başta çok utangcti
- +1 yıl
Alakası yok ama sen ona inanmaya devam et bence
Açık açık söyle niyetin ciddi değilse oyalama diye
111 Yorumla- +1 yıl
İyi biri gitsn istemiyorum hayatımdan yeri geldikavga ettik sövdüm gene yazdı gitmedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
Haklısın aramızı açtım o hep geldi mesela değerli hissetiriyor
- +1 yıl
Haklısın akısına bırakmısm
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tüm erkekler isterde işi garantiye almak için evlenmeden verme
03 Yorumla- +1 yıl
Çok istiyorsa tapu isteriz
- +1 yıl
😂 😂 😂
Sewen erkek zarar vermekten korkar ve ilşkiye girmez
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısn
Daha bulusmamissiniz ve bir kere yapsaniz seninle evlenmez
018 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden olmaz diyorum yapmam da zaten evlenmeden
- +1 yıl
Dediğim gibi olması için buluşmamız gerek o beni ekiyor bende ekiyorum sksns
- +1 yıl
Ahaha biz bulusmayız
- +1 yıl
Yok biz birbirimizi iyi tanıyoruz ve o istese hep bulusurdurk ya
- +1 yıl
Bana hep diyor beni beğenmezsn falan sanırım beni çok üstte görüyor (bu kız bana bakmaz) anlamında çok güzel görüyor gözünde öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Gördüm fotosunu atardı sadece bana iltifat ederdim hep ama o hep aynı düşüncede oluyo bilmiyorum niye öyle uzaktan da bir kez gördm onu
- +1 yıl
Bilmiyorum inanmıyor heralde benimm gibi birinin onu beğenmesi
- +1 yıl
Peşimde çok erkek var bunu demiştim bir kavgada aramızı açacağımdan çok korkmustu öyle valla güzelim da şansım yok gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Öyle de akışına bırakmısım ben
+1 yılSeven erkek saygı duyar yapma lütfen pişman olma sonra
00 Yorumla
+1 yılSeviştiğiniz an soğumaya başlar verme bence
03 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu biliyorum ondan
- +1 yıl
güzel
- +1 yıl
Diyorum yüzüne bunu diyp ki olmaz öyle bişd olur diyorum
+1 yılHayır girmek istemez bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sevmek yetmez. Haram olduğunu düşünürse girmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Düşünür ama azgınlıkla istiyorum diyor olmaz diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senin isteklerine saygı duyarsa bekleyebilir knk
019 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden olmaz dediğimde haklısın zaten yapma en iyisi diyor
- +1 yıl
Anlayışlı biri ama ben ciddiyete bağlamak istiyorum
- +1 yıl
Sormuyorum çünkü ondan hoşlandığımı anlamasın istiyorum ama arada diyo bir iki yıla yüzük takarız falan benimsin sen gibisinden
- +1 yıl
Brnde öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Bazen diyorum açılamıyor ama alttan alttan mesajı veriyor gibi
- +1 yıl
Ahaha haklısın ama biz kızları biliyorsun sabırsızız
- +1 yıl
Bir de benim yaptıklarımı yapıyor instagramda takipçi azalttm mesaj isteklerine kapattım hesabı gitti o da aynısını yaptı böyle dahaa iyi diyerek
- +1 yıl
Kıskançlığım yüzünden onla kavga ettim sövdüm görüldü attım aramızı açmamdan çok korktu özür diledi hep yazdı
- +1 yıl
Başkası olsa kestirip atardı ya ilişkide ben üstünüm ama işte oda dengesiz akısına bırakmısım ama nereyr kadar bilmiyorum
- +1 yıl
Sonu güzel olsun inşallah
Riske atmaya gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye girmmem
Neden buluşmadınız onu anlayamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Yurt dışındaydı buraya da geldi kendi şehrimize ama hep bahane buldu yakısıklı değilim falan falan
+1 yılİster
03 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ama evlenmez benve
- +1 yıl
Evlilik çok farklı bişi.
- +1 yıl
Biliyorum
İstemez
08 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeyecekse ne bu ayaklar
- +1 yıl
Zaten bu ayaklar evlenmeyecek olanlarin ayakları